Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special MERCUR intra in TAUR. Din 6 mai 2019, conflicte incapatanate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?

04 mai 2019, , Vizualizări:
mercur in taur 2019

Mercur in Taur 2019 – SAGETATOR

Mercur in Taur pentru tine, draga Sagetator, iti activeaza si sustine acele idei si cuvinte prin care iti pui in practica pe indelete planuri ce tin de dieta, de ce tip de miscare faci, de cum te rasfeti si iti bucuri corpul prin cele cinci simturi, de ce elimini din obiceiurile tale care pot face rau trupului tau.

Mercur in Taur 2019 – CAPRICORN

Mercur in Taur, zodia ta sora de pamant, va fi un tranzit benefic pentru tine, draga Capricornule. Vei fi mult mai ager sa iti asumi riscuri sau sa faci un pariu sau sa joci jocuri cu cineva si cu afectiunea si sentimentele sale. Flirtul te va reprezenta in cea mai mare parte a acestui tranzit.

Mercur in Taur 2019 – VARSATOR

Mercur in Taur are loc intr-un sector sensibil pentru tine si te incurajeaza si sustine sa abordezi subiecte cu care nici nu te gandeai sa te pui inainte. Cuvintele potrivite te fac sa te simti sigur pe tine si in siguranta. Cuvintele nepotrivite te pot face defensiv si ostil. Risti sa recazi intr-un model vechi de a face lucrurile.

Mercur in Taur 2019 – PESTI

Mercur in Taur. Ce inseamna pentru tine, draga Pesti ? Ei bine suntem cu totii suma experientelor noastre de viata si trebuie sa afli acum mai multe despre tine sub aceasta influenta si ai o nevoie crescuta sa afli mai multe despre tine dar si despre altii, de aceea ai o deschidere sa identifici oamenii din viata ta care detin informatii utile pe care tu nu le ai. Daca esti singur, o persoana pe care o intalnesti nu trebuie sa arate ca un star de cinema ca sa o gasesti atractiva, de indata ce a inceput o conversatie care va incita.

Documentare : tarot.com ; refinery29.com ; tarot-astrology.co.uk

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu