EVENIMENT astral cum n-a mai fost din 1941. Marele Benefic Jupiter și inovatorul Uranus se întâlnesc în Taur. SCHIMBĂRI majore în viața zodiilor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT astral cum n-a mai fost din 1941. Marele Benefic Jupiter și inovatorul Uranus se întâlnesc în Taur. SCHIMBĂRI majore în viața zodiilor

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT astral cum n-a mai fost din 1941. Marele Benefic Jupiter și inovatorul Uranus se întâlnesc în Taur. SCHIMBĂRI majore în viața zodiilor
Jupiter Uranus se întâlnesc în Taur

Jupiter se unește cu Uranus în acest an pentru prima dată din 2011, așa că este posibil să simți că ai fi pe cale să pornești într-un nou capitol interesant din viața ta. Una dintre cele mai semnificative întâmplări astrologice din 2024 va fi conjuncția dintre Jupiter – planeta abundenței, prosperității și creșterii – și Uranus – planeta răsturnărilor dramatice, a sfidării și a revoluției în ceruri.

Două planete în astrologie formează o conjuncție atunci când se aliniază într-un singur grad al aceluiași semn. Jupiter va forma un nou ciclu de inovații și descoperiri spirituale pe 20 aprilie, când se va alătura lui Uranus la 21 de grade față de semnul fix de pământ Taur. Acest ciclu va aduce, de asemenea, câștiguri financiare neașteptate și schimbări în relații. Acest lucru se datorează faptului că Venus, planeta asociată cu dragostea și bogăția, guvernează Taurul.

Conjuncția Jupiter-Uranus din 2024 determină, de asemenea, cursul exprimării tale artistice și modurile în care îți vei onora individualitatea în următorii paisprezece ani. Acestea fiind spuse, această pereche planetară va avea efecte sociale și, de asemenea, va avea un impact asupra hărții tale natale astrologice personale, aducând schimbări transformatoare, așa cum este tipic pentru evenimentele astrologice majore.

Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2024. Cine e ferit de haosul lui Mercur?

Conjuncția Jupiter-Uranus 2024: Semnificație

Potrivit astrologiei, Jupiter este adesea considerat „Marele Benefic” – simbolizând norocul, abundența și dezvoltarea personală. Uranus, pe de altă parte, aprinde schimbări neașteptate în circumstanțe, momente surprinzătoare de realizare și scântei de strălucire imaginativă și intelectuală. Când cele două se aliniază, de obicei la fiecare 14 ani, se creează o oportunitate perfectă pentru transformări palpitante și schimbări pozitive, adesea însoțite de o prosperitate sporită. Datorită alinierii lui Jupiter și Uranus în Taur, există posibilitatea de a intensifica anumite aspecte ale vieții care sunt legate de acest semn. Venus, conducătorul Taurului, guvernează domenii precum arta, frumusețea, valorile, câștigurile și relațiile.

Mai simplu spus, impactul conjuncției asupra casei natale poate duce la promovări neașteptate, întâlniri noi, sentimentul de a începe un nou capitol cu un partener sau la începutul unui proiect artistic profund împlinitor.

Trebuie menționat că această apariție este destul de neobișnuită. Nu a existat o conjuncție între Jupiter și Uranus din 2011 și nu se va întâmpla din nou până în 2037. Ultima dată, în zodia Taur, Jupiter și Uranus s-a petrecut în 1941.

3 zodii cuprinse de agitația primăverii din aprilie până în mai. Ce-i face să ”fiarbă”

Jupiter Conjuncție cu Uranus 2024: Data

Jupiter și Uranus sunt programate să se înfrunte pe 20 aprilie 2024 la ora 22:27. Deși acesta este punctul în care aspectul astrologic este considerat a fi „exact”, vei putea simți efectele lui de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii mai. Acest lucru se datorează faptului că planetele vor călători aproape una de alta în această fereastră de timp.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 12/04/2024