Capricorn azi - Zodia Capricorn azi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Capricorn azi – Zodia Capricorn azi

Sfatulparintilor » Zodiac azi » Capricorn azi – Zodia Capricorn azi
Capricorn azi

Capricorn azi. Afla ce se intampla azi cu Zodia Capricorn! Citeste horoscopul pentru Capricorn azi, duminica 29 ianuarie 2023

Capricorn azi

Este imperativ sa iti faci urmatoarea miscare care sa te duca mai aproape de ce iti doresti. Poate sunt unii care vor sa lucreze prin spatele tau si impotriva ta. Trebuie sa iti iei masuri de precautie. Familia este o sursa de putere pe de alta parte, poti conta mereu pe ei. Cu sustinerea lor, vei iesi invingator. Deci nu renunta si mai ales nu vorbi despre planurile tale cu nimeni.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Capricorn azi – Citeste si

Horoscop zilnic dragoste Capricorn

Horoscop zilnic tarot Capricorn

Horoscop zilnic rune Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Horoscop dragoste saptamanal Capricorn

Horoscop indian saptamanal Capricorn

Horoscop rune saptamanal Capricorn

Horoscop tarot saptamanal Capricorn

Horoscop bani saptamanal Capricorn

Caracteristici zodia Capricorn

Semn de Pamant, Capricornii sunt incapatanati si motivati. Pentru ca le place ordinea, Capricornii au nevoie de reguli stricte, ierarhii si prioritizari. Desi stiu si pot sa fie si creativi, ei au nevoie de limite si traditii. Sunt perfectionisti si deseori isi forteaza limitele pentru a fi cei mai buni.

Nu le place sa manance in oras, sunt adeptii gatitului acasa. Casa lor este tot timpul aranjata si in ordine.

Citeste mai multe despre zodia Capricorn aici.

Copilul Capricorn

Copilul Capricorn isi face tot timpul planuri, programari. Succesul si recunoasterea celorlalti fac parte din lista lui de necesitati primordiale. El simte tot timpul nevoia ca lumea sa isi dea seama cat este de destept, muncitor, competent, asa ca ai grija sa-i apreciezi tot timpul meritele.

Suma pe care i-o dai drept bani de buzunar ar trebui sa creasca de la un an la altul si n-ar trebui sa te mire daca vei constata ca nu s-a cheltuit nici un ban. Copilul Capricorn invata de mic sa aprecieze valoarea banului si ii poti gasi pe toti in pusculita, asteptand o ocazie speciala si importanta pentru a-i cheltui.

Citeste mai multe detalii aici.

Parintele Capricorn

Daca esti un parinte Capricorn, atunci esti genul care munceste din greu pentru a-ti sustine familia. De fapt, muncesti cam PREA mult! Intentiile tale sunt bune, insa nu trebuie sa acorzi o asa de mare importanta treburilor marunte, de care poate familia ta nu are nevoie. Iar timpul pe care il petreci rezolvandu-le ii priveaza de un timp de calitate petrecut aproape de tine.

Citeste mai multe detalii aici.

Femeia Capricorn

Femeile Capricorn sunt ambitioase, perseverente, responsabile si de incredere. Isi doresc un barbat care sa le faca sa rada, care sa fie deschis si dragastos. Va dura ceva vreme pana cand ii va cadea in brate, insa odata cucerite vor fi partenere de viata sensibile, iubitoare.

Citeste mai multe detalii aici.

Barbatul Capricorn

Barbatii Capricorn sunt ambitiosi si hotarati. Sunt ancorati in realitate si nu o sa-i vezi visand cu ochii deschisi. Au nevoie de control si pot fi foarte stricti cu partenerul de cuplu. Relatiile romantice nu sunt o prioritate pentru ei, insa cand au pereche sunt loiali si responsabili.

Citeste mai multe detalii aici.

Compatibilitati zodia Capricorn

Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi. Iata cum arata tabloul de compatibilitate pentru zodia Capricorn.

Imagine de DarkWorkX de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 27/01/2023