Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 29 IUNIE – 5 IULIE 2020. Noutati de la pietrele mistice!

27 iunie 2020, , Vizualizări:
rune -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runes-1474991_1920

ETALARE RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). Schimbarea poate fi infricosatoare dar cum ai putea experimenta lucruri noi si sa fii maxim din ce poti fi, fara sa iti maresti limitele si sa iti expandezi orizonturile ? Iti datorezi tie si celor apropiati sa devii cea mai buna versiune a ta.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa etalata – Gebo: Aceasta runa simbolizeaza generozitatea. Cineva iti face un cadou sau poate faci un schimb de obiecte. Actiunea are un scop generos sau pecetluieste un parteneriat fructuos. Runa mai poate avea legatura cu relatiile si obligatiile si pe care fie care le are intr-o relatie.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

ETALARE RUNE PENTRU PESTI (20 februarie – 20 martie)

Runa etalata – JERA, intoarsa. Jera este simbolul rascrucilor de drumuri. Daca ceva iti pare ca o pierdere, este doar urmare a unor alegeri trecute pe care le-ai facut si care te-au adus aici. Dar chiar si asa, tot exista un beneficiu, zeii nu te lasa la greu niciodata. Exista o energie a alegerii implicata ori de cate ori apare aceasta runa. Vorba “ce semeni aceea culegi” vine exact din aceasta energie a lui Jera. Alegerile pe care le faci acum te vor duce spre urmatoarea rascruce de drumuri unde trebuie sa faci alte alegeri si tot asa. Analizeaza ce pot alege diferit in continuare, ce alegeri intelepte, onorabile, bine gandite poti face. Ia decizii care te imputernicesc.

Pentru azi: Etalarea runelor mistice pentru zodii este AICI.

Documentare : sonofvikings.com ; online-fortune-telling.com ; intothesoul.com ; facade.com; nordicrunes.com ; elexion.com ; spiritnavigator.com

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax