HOROSCOP RUNE 2024. Mesajele zeilor prin pietrele magice la început de an! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP RUNE 2024. Mesajele zeilor prin pietrele magice la început de an!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » HOROSCOP RUNE 2024. Mesajele zeilor prin pietrele magice la început de an!
HOROSCOP RUNE 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Horoscop rune 2024. Runele reprezintă sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi și popoarele germanice tocmai în primul secol. Cuvântul RUNA înseamnă șoaptă sau secret sfânt. Fiecare litera se consideră că poartă un mesaj energetic ce oferă ghidare intuitivă din lumea supranaturală. Sunt 24 rune în total și fiecare în parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitățile, cu cele 8 direcții și cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolaltă cu puterile și conexiunile lor formează un sistem magic, adevărat centru de forță ce se consideră că aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinație folosită cu succes și în zilele noastre, fiind folosite și că amulete de protecție și talismane norocoase.

Runele au fost sculptate în lemn, piatră sau os și păstrate într-o pungă de pânză sacră. Fenomenul citirii runelor are loc că la cărțile de tarot, prin selectarea runelor în baza intenției și a cererii de mesaj intuitiv.

RUNE 2024 BERBEC

Raido

Dacă analizezi situația actuală – știi că deja te îndrepți către ceva. Dacă întrebi despre viitor – înaintea ta se află un drum lung. Este posibil – poți construi relații sau poți participa la un proiect. Și oricare ar fi, runa arată: nu sta într-un loc și îndreaptă-te către scopul stabilit. Adu-ți aminte că drumul înainte este deschis – fă pași hotărâți.

Nu te amesteca – acțiunea corectă se va întâmpla oricum. Bazează-te pe drum și pe călătorul care merge pe el. Cu alte cuvinte, încredere în desfășurarea evenimentelor și crede în tine. Ce înseamnă asta? Nu-ți pierde timpul în dispute și îndoieli inutile – mergi înainte. Oprește vocile din capul tău care te îndeamnă să te oprești, să derapezi sau să te întorci. Și poate îți spun că această cale nu este pentru tine. Încearcă să reduci la tăcere acele voci, dar, în orice caz, nu intra în polemici cu ele – mergi înainte. Te vei simți foarte dezamăgit dacă reușesc să te dea jos de pe drum.

Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Horoscop 2024 SĂNĂTATE. Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Jupiter a ieșit din retrograd la finele anului 2023. Ce urmează până în mai 2024, când Marele Benefic intră în Gemeni

RUNE 2024 TAUR

Eihwaz

Situatia care te interesează are sau va avea în curând unele obstacole sau întârzieri neplăcute. Vrei să mergi înainte, ceea ce este înțeles. Cu toate acestea, lasă ca energia ta creativă să se transforme în permanență. Trebuie să fii răbdător. Dificultățile pe care le poți întâmpina au un efect benefic, iar întârzierea ar putea oferi impulsul necesar pentru dezvoltarea situației, chiar dacă este greu de crezut în acest moment.

Arată puțină persistență și răbdare – nu abandona munca începută. Nu renunța, nu îndoiți, necesitatea obstacolelor apare pentru a te testa, nu pentru a-ți reevalua radical propriile viziuni. Trebuie să înveți să depășești obstacolele, dar cu propria ta judecată. Este, de asemenea, necesar să arăți previziune, poate chiar să alegi intuitiv deciziile corecte și să previi consecințele nedorite.

Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Horoscop 2024 SĂNĂTATE. Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Jupiter a ieșit din retrograd la finele anului 2023. Ce urmează până în mai 2024, când Marele Benefic intră în Gemeni

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Cuvinte cheie:
Data articol: 02/01/2024