Horoscop WEEKEND 1-3 decembrie 2023. Vorbaretul Mercur intra in practicul Capricorn. Cine trebuie sa fie atent la vorbe! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop WEEKEND 1-3 decembrie 2023. Vorbaretul Mercur intra in practicul Capricorn. Cine trebuie sa fie atent la vorbe!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop WEEKEND 1-3 decembrie 2023. Vorbaretul Mercur intra in practicul Capricorn. Cine trebuie sa fie atent la vorbe!
horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - dalian-2801737_1920
Credit foto: Pixabay.com

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 1-3 decembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de mutarea planetei comunicarii, Mercur, in practica zodie a Capricornului. Acest tranzit te va ajuta sa te pregatesti pentru retrogradul care va urma peste cateva saptamani.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti avea un anumit fler pentru o situatie financiara ce te preocupa iar tu, dintre toate zodiile, stii cat de important este sa ai incredere in instinctele tale. Pana la urma, esti unul din cele mai intuitive zodii. Totusi, in acest caz poate fi vorba de o miscare riscanta si e bine sa stii exact ce faci inainte de a trece la o miscare mai mare. Mentine-ti deocamdata orice inspiratie, revelatie, idee, instinct doar pentru tine. Daca incepi sa vorbesti inainte de a face actiuni si de a fi ceva real, vei dilua energia pozitiva si cine stie, pot fi oameni care sa iti deturneze planurile, din varii considerente ce nici nu mai conteaza. conteaza doar ce e bine pentru tine, iar acum e bine sa fii discret si sa aduni informatii.

NUMEROLOGIE luna DECEMBRIE 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Horoscop lunar dragoste decembrie 2023. Iubareata Venus trece in senzualul Scorpion. Ce devine incitant in relatii?

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Contextul astral al acestor zile iti favorizeaza sentimente puternice ca intensitate despre mai multe subiecte. Pe de-o parte te simti motivat si dornic sa actionat, pe de alta parte te gandesti destul de mult la motivele pentru care o faci. Aceeasi indoiala pare ca o manifesti si legat de o decizie care ti-ar putea influenta viitorul semnificativ. Gandeste-te cu multa atentie de ce este importanta pentru tine, iar motivele palpabile iti vor da indicatii valoroase ce ai de facut. Prietenii nu sunt cea mai puternica sursa de informatie si recomandare, daca cauti sfaturi de la ei. Raspunsurile sunt mereu in inima ta.

NUMEROLOGIE luna DECEMBRIE 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Horoscop lunar dragoste decembrie 2023. Iubareata Venus trece in senzualul Scorpion. Ce devine incitant in relatii?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 30/11/2023