Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2024. Weekend pasional cu Luna plina albastra in Capricorn. Ce decizii importante luam - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2024. Weekend pasional cu Luna plina albastra in Capricorn. Ce decizii importante luam

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2024. Weekend pasional cu Luna plina albastra in Capricorn. Ce decizii importante luam
horoscop weekend - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - moon-4966818_1920
Credit foto: Pixabay.com

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 19-21 iulie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana ne incanta cu mutarea lui Marte in Gemeni, precum si cu cea de-a doua si ultima totodata Luna plina in Capricorn din an. Se iau decizii, dar nimic nu se face fara a reflecta mai intai asupra lucrurilor. Pentru a ne simti ‘corecti’ in legatura cu aceste decizii, trebuie mai intai sa ramanem deschisi la mesajele specifice pe care ni le ofera universul. Asadar, acest weekend devine una dintre acele perioade de ‘incredere’ in care trebuie sa avem incredere in ceea ce este invizibil.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai multe lucruri de spus si te simti stabil in gandurile si ideile tale. Cu toate acestea, emotiile tale pot interfera cu subiecte care au nevoie de tine calm si rational. Ia-ti destul timp sa te odihnesti si relaxezi, ca sa poti separa aspectele personale de cele profesionale si sa trimiti energia ta unde este necesara cel mai mult. Curata emotii negative reziduale si realizeaza ca ele chiar nu sunt importante pentru inima ta, chiar daca egoul tau ar avea ceva de rezolvat in jurul lor. Incearca sa fii la pace cu decizia altora de a nu te place.

Horoscop special: TREI ZODII se pregătesc pentru o eră MAGICĂ începând cu 19 iulie

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Vineri 19 iulie 2024

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sa stii ca exista un incident inregistrat al unei coliziuni dintre un tren si un vapor. Desi unele conflicte par total imposibile, ele se pot prezenta in fata ta acum. Abordeaza-i cu atentie pe cei in care ai cea mai mare incredere nu pentru ca te-ar trada ci pentru ca ei au nevoie de mai multa tandrete si iubire decat au de obicei. Multe se intampla pe la spatele tau. Gaseste-ti un loc unde sa apartii si simte atmosfera pas cu pas, avand incredere in senzatiile tale si in judecata ta interioara. Nu trebuie sa petreci timp cu oamenii care nu te fac sa te simti bine.

Horoscop special: TREI ZODII se pregătesc pentru o eră MAGICĂ începând cu 19 iulie

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Vineri 19 iulie 2024

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 18/07/2024