Horoscop TAROT ZILNIC vineri 22 septembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT ZILNIC vineri 22 septembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop TAROT ZILNIC vineri 22 septembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Credit foto: Imagine de Geraldine Dukes de la Pixabay

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de vineri 22 septembrie 2023 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Echilibrul

Este necesara o mica distantare emotionala pentru a mentine lucrurile pasnice si sa le faci sa functioneze fara probleme. S-ar putea sa fii destul de sentimental sau atasat de unele probleme sau de opiniile altora despre tine. Dar nu lasa ca acest lucru sa-ti strice ziua. Nu lasa pe nimeni sa te raneasca in mod intentionat sau pur si simplu din ignoranta. Mentine-ti garda sus!

Din 23 septembrie 2023 începe SEZONUL BALANȚEI. Aceste PATRU ZODII se simt copleșite și vor să evadeze. Ce mesaje aduc astrele pentru ele!

Cum te comporți când esti singur, în funcție de zodia ta

Ce înseamnă când vezi tot timpul PĂIANJENI? Simboluri și mesaje ale Universului pentru tine

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 21/09/2023