Horoscop TAROT ZILNIC duminica 3 decembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT ZILNIC duminica 3 decembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop TAROT ZILNIC duminica 3 decembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Credit foto: Imagine de Geraldine Dukes de la Pixabay

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de duminica 3 decembrie 2023 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Imparatul

Creeaza o rutina noua. Programul tau s-a schimbat, asa ca trebuie sa faci si tu acest lucru pentru a-ti maximiza nivelul de energie si a-ti atinge potentialul maxim. Rearanjeaza-ti responsabilitatile astfel incat sa poti intra intr-un flux mai potrivit ritmului tau circadian natural.

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Horoscop tarot zilnic TAUR

Spanzuratul

Intelegi nevoia de a te sacrifica pentru a obtine alte rezultate decat pana acum. Acesta este un curs natural de actiune pentru tine si mergi cu pasi siguri pe acest drum. Chiar daca mai apar momente de nehotarare, va trebui sa iei masuri mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 02/12/2023