Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT ZILNIC DUMINICA 7 IUNIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

06 iunie 2020, , Vizualizări:

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de DUMINICA 7 IUNIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

9 de pentagrame (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic TAUR

5 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza competitia, conflictul, dezacordul. Daca iti apare inversata, cartea anunta un success personal intr-o competie, confruntare. Ramai cu picioarele pe pamant, infrunta ce ai de infruntat si mergi pe drumul tau cu curaj. Vor veni si rezultatele pe care ti le doresti!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

10 de bate

Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop tarot zilnic RAC

Cavalerul de cupe

Cavalerul de cupe simbolizeaza inceputul calatoriei in subconstient. Eroul este dispus sa infrunte nu numai provocarile fizice, ci si cele spirituale. De asemenea, cartea transmite mesajul ca ai nevoie de o canalizare corecta a energiilor creative, astfel incat sa le dai o forma mai utila. Nu este exclus, ca in curand, sa primesti  o invitatie sau sa intre in viata ta cineva sau ceva pe care il astepti de ceva vreme.

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax