Horoscop TAROT ZILNIC miercuri 29 noiembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT ZILNIC miercuri 29 noiembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop TAROT ZILNIC miercuri 29 noiembrie 2023. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Credit foto: Imagine de Geraldine Dukes de la Pixabay

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de miercuri 29 noiembrie 2023 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

2 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ceva nu merge. Doua energii sunt combinate gresit si nu genereaza ceea ce trebuie. Poate nu primesti respectul cuvenit dintr-un parteneriat si acest lucru te deranjeaza. Fa tot ce-ti sta in putere sa remediezi aceasta problema.

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Mesaje de Sfantul Andrei. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Andrei

Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii

Horoscop tarot zilnic TAUR

7 de cupe

Nu este un moment prielnic sa iei vreo decizie si sa intreprinzi vreo actiune in sensul deciziei luate. Asteapta putin pentru a-ti rezolva restantele. Abia atunci poti incepe altceva de la zero.

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Mesaje de Sfantul Andrei. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Andrei

Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 27/11/2023