Curatenie in familie Archives - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Curatenie in familie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Curatenie in familie

4 trucuri de curatenie ale unei mame ocupate

Sa fii mama este o slujba foarte solicitanta. Trebuie sa mentii casa in ordine, sa trezesti copiii, sa le da de mancare, sa te ocupi de treburile casnice, de job, de sot.

30 august 2022
masa-de-calcat-leifheit-air-board-xl-ergo-plus

CASTIGATOR: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi!

Calcatul rufelor este o placere pentru tine? Vrei nu vrei, nu poti iesi cu hainele sifonate. Tu ce trucuri folosesti pentru a avea hainele mai usor de calcat? Spune care sunt secretele tale si poti castiga o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit.

24 aprilie 2018
cum usuci rufele perfect - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - white-845071_1920

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect? Vino sa castigi!

Uscarea rufelor poate deveni o adevarata problema, atunci cand stai la bloc si mai ales atunci cand vremea nu tine cu tine. Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Spune care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate

17 aprilie 2018
calcatul rufelor- sfatulparintilor.ro - pixabay_com - clothing-3208822_1920

Top ponturi ca sa faci din calcatul rufelor o placere

Calcatul rufelor poate fi o adevarata corvoada, trebuie sa recunoastem. Si nu de putine ori, dupa ce ai terminat de calcat, parca tot a mai ramas o cuta pe undeva.

15 aprilie 2018
concurs leifheit - sfatulparintilor.ro pexels-photo-131777

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?Vino sa castigi!

Toti parintii vor podele curate si igienizate, astfel incat copiii sa se poata juca in voie pe jos. Iar cand copiii mici pornesc in explorare de-abusilea, nevoia de a avea podele curate este si mai mare.

10 aprilie 2018
uscare haine - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - laundry-1350593_1920

Sfaturi sa usuci hainele in interior

Ar fi un adevarat miracol sa ai numai zile senine, ca sa poti intinde hainele proaspat spalate la soare. Cum nu poti face tot timpul acest lucru, devine necesara uscarea hainelor in casa.

08 aprilie 2018

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? Vino sa castigi!

Iti plac geamurile si oglinzile curate si stralucitoare, nu-i asa? Tu ce secrete ai ca sa le ai perfecte, fara urme si dare inestetice?

03 aprilie 2018

Cum sa cureti perfect orice tip de podea

Ai observat ca trucurile folosite la curatarea unui tip de podea nu se potrivesc la alt tip, oricat de mult te-ai stradui? Sfaturile de mai jos te vor ajuta sa aplici tactici diferite, in functie de tipul de suprafata pe care vrei sa il cureti.

01 aprilie 2018
CONCURS Leifheit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - kitchen-1640439_1920

Castigator CONCURS: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata? Vino sa castigi!

Bucataria este unul spatiile unei locuinte care este folosit mult mai des decat altele si in care se reunesc membrii familiei atat pentru a servi masa impreuna sau separat cat si pentru a mai sta de vorba si a socializa, moment important pentru armonia din casa.

27 martie 2018
geamuri perfecte - sfatulparintilor.ro- pixabay-com - washing-windows-394158_1920

Cum sa ai geamuri perfecte. Evita aceste greseli atunci cand speli geamurile

Toata lumea poate spala un geam, dar nu toata lumea poate spala perfect un geam ( fara sa ramana urme)! Te-ai gandit vreodata ca atunci cand speli geamurile ar fi posibil sa faci niste greseli?

25 martie 2018
bucatarie organizata - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - kitchen-2165756_1920

Top 10 moduri inteligente ca sa iti organizezi bucataria

Bucataria este unul din spatiile casei, in care petrecem mai mult timp fata de restul incaperilor. Aici se reunesc membrii familiei, pentru a servi masa, pentru a isi imparatasi experientele de peste zi; aici se spun povesti, se stabilesc vacante,se discuta cariere, toate lucrurile importante pentru armonia din casa.

18 martie 2018