Rugaciune pentru sot. Cele mai puternice rugaciuni pe care le poate spune o femeie pentru barbatul ei - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Rugaciune pentru sot. Cele mai puternice rugaciuni pe care le poate spune o femeie pentru barbatul ei

Sfatulparintilor » Preșcolari » Rugaciuni pentru copii » Rugaciune pentru sot. Cele mai puternice rugaciuni pe care le poate spune o femeie pentru barbatul ei
rugaciune pentru sot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - prayer-2544994_1920
Credit foto: Pixabay.com

Tu spui o rugaciune pentru sot? Cat de des? Doar atunci cand are ceva important de facut, sau doar atunci cand are o suferinta, sau tot timpul?

Cand spui o rugaciune pentru sot este mai mult decat o declaratie de iubire. Este o forma de a-ti canaliza energia iubirii si puritatea rugaciunii inspre binele sotului tau.

Cand spui o rugaciune pentru sot, nu trebuie sa o spui de dragul de a o rosti, ci sa crezi cu tarie in rugaciunea ta pentru el. Daca vrei sa spui si rugaciunea de multumire, o gasesti aici.

Cele mai puternice rugaciuni pentru soti

Rugaciune pentru sot # Munca

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru sluja sotului meu. Doamne, ajuta-l sa isi vada meseria ca pe un dar de la Tine! Binecuvanteaza-l in tot ceea ce face. Da-i putere, ajuta-l sa isi vada slujba ca pe o binecuvantare din partea Ta, chiar si in cele mai dure momente ale vietii. Ai grija de mintea si de sufletul lui, fereste-l de descurajari, cand lucrurile nu sunt asa cum anticipeaza. Da-i putere de munca si prosperitate, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.

# Viata de familie

Doamne Dumnezeule, protejeaza timpul petrecut de sotul meu in familie. Ajuta-l sa fie intelept, sa fie un exemplu pentru copii. Ajuta-l sa echilibreze timpul petrecut la slujba si acasa. Ajuta-l sa fie bland si bun cu familia lui. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Citeste si: Cele mai puternice rugaciuni pentru iubire. ATENTIE! Nu face aceste lucruri!

Rugaciune pentru sot # Relatie

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru relatia pe care o am cu sotul meu. Da-ne in continuare iubire si intelegere. Ghideaza-l si calauzeste-l sa fie ca o lumina pentru noi toti. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

 

 # Sanatate

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru ca il tii sanatos pe sotul meu. Protejeaza-i fiecare celula a corpului si ai grija ca nimic sa nu-i faca rau. Da-i energie si putere! In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Rugaciune pentru sot # Crestere spirituala

Doamne, Dumnezeule, iti multumesc pentru intelepciunea sotului meu si iubirea lui fata de Tine. Iti multumesc ca pe zi ce trece are si mai multa incredere in Cuvantul Tau, si Te rog sa-l pastrezi pe aceasta cale. Ghideaza-l, Doamne, in toate deciziile lui, in numele Tatalui, si al Fiului, si al Sfantului Duh, Amin!

Foto: Pixabay.com

Data articol: 05/02/2023