MESAJ RUNE LUNA septembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJ RUNE LUNA septembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » MESAJ RUNE LUNA septembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?
RUNE pentru zodii mesaj lunar
Credit foto: Depositphotos.com

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna septembrie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.

Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.  

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii septembrie 2023 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune septembrie 2023 pentru BERBEC

Nauthiz

Aceasta este runa ce simbolizeaza dorintele neimplinite. Poate ca ai un vis sau o dorinta ce a fost ingropata adanc in tine din cauza temerii sau indoielii de sine. A sosit timpul pentru tine sa iti rechemi la lumina increderea de sine si sa incepi sa iti creezi viata care se simte bine pentru tine. Mai poate sa indice si faptul ca o perioada grea ca o povara se apropie de final si se va transforma in ceva mai bun.

HOROSCOP special: Planeta norocului, JUPITER, intră în RETROGRAD în Taur pentru patru luni. IMPACT major pentru TOATE zodiile din 4 septembrie 2023

Horoscop TAROT lunar septembrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

HOROSCOP SPECIAL: Cursa retrogradă de 5 luni a inovatorului URANUS a început. Ce revoluții pornesc zodiile

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 04/09/2023