MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?
RUNE pentru zodii mesaj lunar
Credit foto: Depositphotos.com

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna decembrie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.

Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.  

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii decembrie 2023 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune decembrie 2023 pentru BERBEC

Raidho

Aceasta Runa simbolizeaza un ciclu sau o calatorie. Poate ca te afli in mijlocul unui ciclu semnificativ al vietii sau poate te pregatesti sa pleci intr-o calatorie undeva. Esti anuntat ca aceasta calatorie va fi inaltatoare si luminoasa pentru tine. Runa indica si faptul ca beneficiezi tot anul de protectie si siguranta in timp ce calatoresti oriunde dar si o nevoie pe care o ai de a calatori in tari straine, nevoie pe care ar fi bine sa ti-o implinesti.

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

Cele 3 zodii pentru care finalul de săptămână poate fi tensionat. Ce le ajută să răzbească

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Mesaj rune decembrie 2023 pentru TAUR

Hagalaz

Aceasta runa simbolizeaza furtuna si indica faptul ca o schimbare necesara si binevenita se indreapta spre tine. Nu mai este benefic pentru tine sa faci ceea ce ai facut pana acum pe anumite domenii, in schimb vei face unele schimbari pentru sanatatea ta, starea ta de bine si de pace a sufletului si mintii. Este timpul sa te desprinzi de tiparele distructive, de autosabotare si sa fii din nou iubitor cu tine.

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

Cele 3 zodii pentru care finalul de săptămână poate fi tensionat. Ce le ajută să răzbească

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 01/12/2023