Shop
Ultimele 100 de articole

Recomandări și timp liber

Cele mai bune cărți romantice de citit în vacanță

Cele mai bune cărți romantice de citit în vacanță

Când mă gândesc la vacanță, am imaginea idilică în minte, în care eu stau pe un șezlong, la umbră, pe o plajă cât mai puțin populată, cu un cocktail în mâna dreaptă și o carte bună în mâna stângă.

detalii
Insula Taberei de Vară

Insula Taberei de Vară revine cu un nou sezon la Cartoon Network!

Începând de sâmbătă, 21 august 2021, Oscar și prietenul său cel mai bun, Aricel, continuă aventurile în sezonul 3 din Insula Taberei de Vară.

detalii
Cele mai bune filme horror - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - exorcist-iv-the-beginning-346608l-1600x1200-n-d249c5fd

Cele mai bune filme horror ale tuturor timpurilor

Ultimul film Annabelle lansat a avut încasări de 37,2 milioane de dolari, devansându-l pe „Gone Girl” al lui David Flincher.

detalii
Cele mai bune filme cu vikingi- sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - valhalla-rising-766715l

Cele mai bune filme cu vikingi

De la animații cu vikingi care călăresc dragonii, la povești mult mai realiste, acestea sunt cele mai bune filme cu vikingi care s-au făcut vreodată.

detalii
filme cu Adrien Brody - sfatulparintilor.ro - pixabay_com -the-pianist-172869l

Cele mai bune 4 filme cu Adrien Brody

Adrien Brody, un actor ce a atins faima foarte repede, a devenit cel mai tânăr bărbat din istoria Academiei Americane de Film care a câștigat un Oscar pentru cel mai bun rol principal, la numai 29 de ani.

detalii
filme cu John Travolta - SFATULPARINTILOR.RO - CINEMAGIA.RO - pulp-fiction-421314l

Cele mai bune 3 filme cu John Travolta

De la prima sa apariție pe ecran în filmul de groază din 1975 The Devil’s Rain, Travolta nu s-a temut de niciun rol. De la cântăreți și dansatori la răufăcătorii de pe această planetă și nu numai, Travolta a îndeplinit o mare varietate de roluri – dintre care unele au fost lăudate, în timp ce altele au fost ironizate

detalii
La ce seriale să ne uităm pe Netflix

La ce seriale să ne uităm pe Netflix?

Netflix s-a dovedit a fi unul dintre prietenii de încredere în perioada aceasta de autoizolare. Fie că erai deja un urmăritor fidel, fie că abia acum ai decis că i-a venit vremea, un lucru este cert:

detalii
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2: un joc educativ, conform unui studiu

Jocurile video îi fac pe oameni experți în anumite domenii? Nu neapărat, dar potrivit unui nou studiu, cei care joacă Red Dead Redemption 2 devin mai buni cunoscători ai vieții sălbatice decât ceilalți oameni.

detalii
Cele mai bune filme inspirate din fapte reale - sfatulparintilor.ro - cinemagia - 12-years-a-slave-310614l-1600x1200-n-0394d1a3

Cele mai bune filme inspirate din fapte reale

În zilele liniștite în care munca de birou este dată uitată, ne așteaptă filmele pe care le-am tot amânat până acum.

detalii
Cele mai bune filme cu Morgan Freeman - sfatulparintilor.ro - cinemagia - the-shawshank-redemption-202137l-1600x1200-n-13497c71

Cele mai bune filme cu Morgan Freeman

Este greu să alegi cele mai bune filme cu Morgan Freeman, însă este clar că dintr-un clasament de acest gen nu trebuie să lipsească The Shawshank Redemption

detalii
Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Leonardo di Caprio a jucat în numeroase filme nominalizate la Oscar, iar două dintre ele au și câștigat mult râvnitul trofeu.

detalii
Cei mai buni actori de stand up comedy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - comedy-6054626_1920

Cei mai buni actori de stand up comedy

Se spune că râsul este cel mai bun medicament. Sigur că nu are puterea de a vindeca miraculos nicio boală, dar este dovedit ştiinţific faptul că râsul ajută la eliberarea de endorfine, substanțe ce facilitează creşterea stării de bine.

detalii
Gambitul damei - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - the-queens-gambit-312803l

14 lucruri mai puţin ştiute despre „Gambitul damei”

Şahul, considerat prea puţin interesant pentru publicul neavizat, a revenit în forţă în atenţia acestuia, dar şi a presei de specialitate. Iar meritul îi aparţine miniseriei difuzată de Netflix, Gambitul damei.

detalii
cărți pentru copii transpuse în filme

5 cărți pentru copii transpuse în filme celebre

Există multe cărți pentru copii grozave care au trecut de pe hârtie pe marele ecran, ajungând astfel să fie și mai cunoscute și mai îndrăgite. Iată cinci astfel de cărți pentru copii care au inspirat pelicule celebre!

detalii
Victor si Valentino

Noi episoade cu Victor și Valentino la Cartoon Network!

Începând de luni, 26 iulie 2021, îndrăgiții frați, Victor și Valentino se întorc la Cartoon Network în episoadele de premieră din sezonul 2, precum și în episodul special, „Prin cele nouă tărâmuri ale lui Mitclan”.

detalii
despre Bridgerton - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - bridgerton-577943l-1600x1200-n-64366197

10 lucruri pe care nu le știai despre Bridgerton

Judecând după succesul incredibil de mare al serialului de pe Netflix, se pare că scriitorii din Bridgerton au descoperit o rețetă perfectă a succesului.

detalii
School of Rock cucerește România

School of Rock cucerește România

Opera Comică pentru Copii a dat startul celor 15 reprezentații în premieră națională cu musicalul „School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber), în regia lui Emil Pantelimon.

detalii
Căpitan la cincisprezece ani

Urcă la bord alături de Dick, în ”Căpitan la cincisprezece ani”, din colecția Jules Verne!

O nouă carte din colecția Jules Verne va fi disponibilă din 16 iulie pe colecții.libertatea. Pornește într-o adevărată aventură pe mare alături de personajul principal, Dick, care printr-un concurs de împrejurări ajunge căpitan de vas la doar 15 ani. E

detalii
soluții pentru o viață în armonie

12 soluții pentru o viață în armonie. Campanie de dialoguri cu psihologi si traineri – 7-18 iulie 2021- Editura Herald

Vacanța este o șansă să-ți îmbunătățeșți stilul de viață, relația cu ține și cu ceilalți! Pregătește-ți bagajul pentru că Editura Herald îți va oferi o serie de soluții pentru o viaţă în armonie și echilibru, eliberată de griji, probleme.

detalii
Cărți pentru copii de 12 ani

Cărți pentru copii de 12 ani, cele mai bune recomandări

Dacă ai un copil aflat la vârsta de 12 ani și nu vrei să-l mai vezi toată ziua cu tableta sau cu telefonul în mână, uită-te pe selecția noastră de cărți pentru copii și alege ce i se potrivește cel mai bine!

detalii