Shop
Ultimele 100 de articole

Recomandări și timp liber

La ce seriale să ne uităm pe Netflix

La ce seriale să ne uităm pe Netflix?

Netflix s-a dovedit a fi unul dintre prietenii de încredere în perioada aceasta de autoizolare. Fie că erai deja un urmăritor fidel, fie că abia acum ai decis că i-a venit vremea, un lucru este cert:

detalii
Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2: un joc educativ, conform unui studiu

Jocurile video îi fac pe oameni experți în anumite domenii? Nu neapărat, dar potrivit unui nou studiu, cei care joacă Red Dead Redemption 2 devin mai buni cunoscători ai vieții sălbatice decât ceilalți oameni.

detalii
Cele mai bune filme inspirate din fapte reale - sfatulparintilor.ro - cinemagia - 12-years-a-slave-310614l-1600x1200-n-0394d1a3

Cele mai bune filme inspirate din fapte reale

În zilele liniștite în care munca de birou este dată uitată, ne așteaptă filmele pe care le-am tot amânat până acum.

detalii
Cele mai bune filme cu Morgan Freeman - sfatulparintilor.ro - cinemagia - the-shawshank-redemption-202137l-1600x1200-n-13497c71

Cele mai bune filme cu Morgan Freeman

Este greu să alegi cele mai bune filme cu Morgan Freeman, însă este clar că dintr-un clasament de acest gen nu trebuie să lipsească The Shawshank Redemption

detalii
Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Cele mai bune filme cu Leonardo di Caprio

Leonardo di Caprio a jucat în numeroase filme nominalizate la Oscar, iar două dintre ele au și câștigat mult râvnitul trofeu.

detalii
Cei mai buni actori de stand up comedy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - comedy-6054626_1920

Cei mai buni actori de stand up comedy

Se spune că râsul este cel mai bun medicament. Sigur că nu are puterea de a vindeca miraculos nicio boală, dar este dovedit ştiinţific faptul că râsul ajută la eliberarea de endorfine, substanțe ce facilitează creşterea stării de bine.

detalii
Gambitul damei - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - the-queens-gambit-312803l

14 lucruri mai puţin ştiute despre „Gambitul damei”

Şahul, considerat prea puţin interesant pentru publicul neavizat, a revenit în forţă în atenţia acestuia, dar şi a presei de specialitate. Iar meritul îi aparţine miniseriei difuzată de Netflix, Gambitul damei.

detalii
cărți pentru copii transpuse în filme

5 cărți pentru copii transpuse în filme celebre

Există multe cărți pentru copii grozave care au trecut de pe hârtie pe marele ecran, ajungând astfel să fie și mai cunoscute și mai îndrăgite. Iată cinci astfel de cărți pentru copii care au inspirat pelicule celebre!

detalii
Victor si Valentino

Noi episoade cu Victor și Valentino la Cartoon Network!

Începând de luni, 26 iulie 2021, îndrăgiții frați, Victor și Valentino se întorc la Cartoon Network în episoadele de premieră din sezonul 2, precum și în episodul special, „Prin cele nouă tărâmuri ale lui Mitclan”.

detalii
despre Bridgerton - sfatulparintilor.ro - cinemagia.ro - bridgerton-577943l-1600x1200-n-64366197

10 lucruri pe care nu le știai despre Bridgerton

Judecând după succesul incredibil de mare al serialului de pe Netflix, se pare că scriitorii din Bridgerton au descoperit o rețetă perfectă a succesului.

detalii
School of Rock cucerește România

School of Rock cucerește România

Opera Comică pentru Copii a dat startul celor 15 reprezentații în premieră națională cu musicalul „School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber), în regia lui Emil Pantelimon.

detalii
Căpitan la cincisprezece ani

Urcă la bord alături de Dick, în ”Căpitan la cincisprezece ani”, din colecția Jules Verne!

O nouă carte din colecția Jules Verne va fi disponibilă din 16 iulie pe colecții.libertatea. Pornește într-o adevărată aventură pe mare alături de personajul principal, Dick, care printr-un concurs de împrejurări ajunge căpitan de vas la doar 15 ani. E

detalii
soluții pentru o viață în armonie

12 soluții pentru o viață în armonie. Campanie de dialoguri cu psihologi si traineri – 7-18 iulie 2021- Editura Herald

Vacanța este o șansă să-ți îmbunătățeșți stilul de viață, relația cu ține și cu ceilalți! Pregătește-ți bagajul pentru că Editura Herald îți va oferi o serie de soluții pentru o viaţă în armonie și echilibru, eliberată de griji, probleme.

detalii
Cărți pentru copii de 12 ani

Cărți pentru copii de 12 ani, cele mai bune recomandări

Dacă ai un copil aflat la vârsta de 12 ani și nu vrei să-l mai vezi toată ziua cu tableta sau cu telefonul în mână, uită-te pe selecția noastră de cărți pentru copii și alege ce i se potrivește cel mai bine!

detalii
Cadouri pentru copiii pasionați de cărți

Cadouri pentru copiii pasionați de cărți de citit

E ziua copilului tău sau mergi la aniversarea unui micuț? Pe lângă jucării, ia-i și cărți de citit pentru copii pentru a-i cultiva imaginația și vocabularul.

detalii
School of Rock

School of Rock, musical în premieră națională

În perioada 9-25 iulie 2021, Opera Comică pentru Copii invită publicul la 15 reprezentații ale celebrului musical „School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber), în regia lui Emil Pantelimon.

detalii
cele mai populare restaurante din Bucureşti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cafe-1305391_1920

10 cele mai populare restaurante din Bucureşti

După atâta vreme în care nu am avut cum să mergem nici la restaurant, nici la cinema sau vreun concert, de petreceri nici nu mai pomenim, lumea parcă e mai dornică ca oricând să iasă în oraș, să se întâlnească cu rudele sau prietenii și să se bucure de ceea ce înainte de pandemie părea firesc.

detalii
Gradinita Dramei Totale

Un nou sezon din Grădinița Dramei Totale vine la Cartoon Network

Începând de luni, 28 iunie, la ora 13:40, copiii se pot bucura de noi episoade cu personajele lor preferate din Grădinița Dramei Totale!

detalii
Cărți pentru copii care să le dezvolte imaginația - sfatulparintilor.ro - libertatea.ro - 41

Cărți pentru copii care să le dezvolte imaginația

Cărți pentru copii care dezvoltă imaginația sunt multe, însă acestea trebuie alese cu grijă de către părinți, în concordanță cu vârsta micuților. Iată ce cărți îi poți cumpăra pentru a-i stimula imaginația!

detalii
Cărți de vacanță

Cărți de vacanță. Orice copil trebuie să le citească

În vacanța de vară, pe lângă joacă, mers la mare și la munte, fă loc și cărților în viața copilului tău! Este fix perioada potrivită pentru a citi și a descoperi noi lumi fascinante în cărți care-i plac, nu cele

detalii