Shop
Ultimele 100 de articole

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 28 octombrie 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!

27 octombrie 2021, , Vizualizări:
Arhanghelul Mihail - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - digital-1446453_1920

Iata pentru joi 28 octombrie 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CREDE IN TINE PRIN INCREDEREA TA IN DUMNEZEU 

“Crede in tine crezand in Dumnezeu ca lucreaza prin tine.”

Te-ai indoit cumva de tine, suflet drag ? Acest mesaj este o reasigurare ca Dumnezeu este in tine si lucreaza prin tine. Ai incredere in abilitatea nelimitata a lui Dumnezeu sa rezolve si sa vindece orice si pe oricine (cat timp liberul arbitru al altora este aliniat cu vointa lui Dumnezeu). Roaga-te ca vointa ta sa fie aliniata cu a lui Dumnezeu si vei fi o forta divina de neoprit. Muta-te din modulul de ingrjorare despre tine – daca poti, daca stii, daca esti in stare – in cel in care ai incredere ca Dumnezeu care lucreaza prin tine poate face orice.

Acest mesaj este un semn ca esti in siguranta si protejat pe masura ce urmezi ghidarea interioara si faci schimbari pozitive. Continua sa verifici cu Dumnezeu fiecare pas pe drum si vei experimenta o cale rapida spre implinirea deplina.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi reamintesti ca Dumnezeu lucreaza prin mine si pentru ca astfel imi cresc increderea in mine si in capacitatea mea de a fi aliniat cu divinul.

Horoscop special: Planeta actiunii MARTE in SCORPION 2021. IMPOSIBILUL devine posibil? Ce ne aduce aceasta FORTA absolut URIASA?

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregatesc pentru iarna evenimentele astrale?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

PROSPERITATE

“Exista o schimbare pozitiva la orizont pentru tine in fluxul sustinerii si abundentei divine”.

Acest mesaj indica o schimbare pozitiva in fluxul sustinerii divine pentru tine sub forma de abundenta si prosperitate primita. Aceasta se poate referi la implinirea nevoilor tale financiare, emotionale sau in oricare alta forma. Blocaje anterioare sunt ridicate pentru ca si tu ai eliberat vechi frici si furii si esti acum focusat pe credinta si pe a urma actiuni ghidate.

Cat timp continui pe acest drum de gandire pozitiva si urmezi calauzirea divina ce iti vine prin intuitie si ce iti da o stare de mare bine atunci cand intreprinzi respectivele actiuni, te poti astepta sa vezi cum apar multe oportunitati si experiente ce te vor implini profund.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata prosperitatea pe care o trimiti pe calea mea. Multumesc pentru mesajele intuitive pe care le primesc de la divinitate si multumesc pentru calauzirea de a le recunoaste si a le urma, traind astfel o viata implinita.

Horoscop special: Planeta actiunii MARTE in SCORPION 2021. IMPOSIBILUL devine posibil? Ce ne aduce aceasta FORTA absolut URIASA?

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregatesc pentru iarna evenimentele astrale?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

PRIMESTI PASIUNE SI SCOP

“Primesti entuziasm care iti da energie si motivatia de a lucra la un proiect plin de semnificatie si foarte drag inimii tale.”

Acest mesaj este un semn al pasiunii pe care o simti si o vei simti pentru un nou proiect care este parte din scopul si misiunea vietii tale. Dorinta ta de a ajuta pe altii te motiveaza sa iti dedici timp acestei directii. Chiar daca nu iti este acum foarte clar despre ce proiect este vorba si cum te vei ocupa mai bine de el, sa ai incredere nestramutata ca ai toata capacitatea sa o faci si ca esti sustinut in acest sens. Pasiunea ta iti da si puterea si curajul necesar pentru a rosti adevar, pentru a cere ce resurse ai nevoie, pentru a vorbi aspecte relevante si a pune intrebarile pertinente ca sa ajungi la cat mai multi oameni, inclusiv prin toate formele de comunicare pe internet.

Petrece-ti timp rostind rugaciuni, cercetand, mergand la studii ca sa fii bun in ce faci, socializand, discutand cu mentori si adunand informatiile necesare pentru a te dedica acestui proiect plin de sens. Doar asigura-te ca etapa in care te pregatesti nu iti intarzie prea mult actiunea in sine.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi dai motivatia si sustinerea de a fi folositor vietii mele prin proiectele pe care le realizez, prin oamenii cu care lucrez.

Horoscop special: Planeta actiunii MARTE in SCORPION 2021. IMPOSIBILUL devine posibil? Ce ne aduce aceasta FORTA absolut URIASA?

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregatesc pentru iarna evenimentele astrale?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru RAC

SOCIALIZEAZA SAU ALATURA-TE SI TU   

“Fa-ti conexiuni si prietenii noi care te sustin prin implicarea ta intr-un grup de oameni care gandesc ca si tine si te imputernicesc”

Acest mesaj vine ori de cate ori tanjesti dupa conexiunea cu oameni asemenea tie alaturi de care sa te simti imputernicit. Este un semn pentru tine sa iesi din casa si din carapace, departe de computer si sa cunosti oameni cu interese comune cu tine. Esti incurajat din plin sa participi la intalniri, sa onorezi invitatii, sa mergi la cursuri sau workshopuri pe teme ce te bucura si te dezvolta sau sa te implici in grupuri spirituale sau religioase cu care rezonezi ca si ideologie. Din nou, nu este suficient sa discuti online. Ai nevoie de interactiuni fata in fata cu oameni care te pot atinge de mana, te pot imbratisa, te pot privi in ochi si zambi si iti pot oferi sustinere si prietenie pe care sa o simti in tot corpul.

Acest mesaj este si un semn pentru avansare in cariera prin conexiuni de afaceri si socializare. Ti se indica totodata si ca semn sa te indrepti spre un mentor sau sa urmezi un curs ce are legatura cu pasiunile tale. Totul este despre a primi invataturi pe care alti oameni ti le pot aduce, dar si sa dezvolti prietenii.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma sustii sa ma conectez cu cei asemenea mie, alaturi de care sa infloresc la potentialul meu maxim.

Horoscop special: Planeta actiunii MARTE in SCORPION 2021. IMPOSIBILUL devine posibil? Ce ne aduce aceasta FORTA absolut URIASA?

Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregatesc pentru iarna evenimentele astrale?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.