CALAUZIRE zilnica Arhanghelul Mihail pe zodii luni 22 aprilie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CALAUZIRE zilnica Arhanghelul Mihail pe zodii luni 22 aprilie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » CALAUZIRE zilnica Arhanghelul Mihail pe zodii luni 22 aprilie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!
arhanghelul mihail
Credit foto: Depositphotos.com

Iata pentru luni 22 aprilie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

CURAJ!

“Descatuseaza partea aventuoasa din tine. Asuma-ti riscuri si fii cutezator!”

Nu te limita sa joci jocul vietii cuminte si limitat de teama ca nu ai fi in siguranta. In schimb, fa actiuni curajoase in directia adevaratei dorinte a inimii tale. Succesul vine nu din timiditate ci din a te comite deplin sa iti implinesti visele in intregime. Mentine-ti intentia clara de succes si acesta va veni. Bucura-te de starea de entuziasm pe care o simti cand iti asumi riscuri, cand esti curajos si cand indraznesti. Si mai ales sarbatoreste orice succes printr-o petrecere sau pur si simplu bucurandu-te de un minunat rasfat.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: asuma-ti un risc; fa o schimbare curajoasa de viata; apreciaza-ti corpul; flirteaza; du-te si distreaza-te si sarbatoreste ceva ce merita sarbatori.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru curajul pe care mi-l insuflati de a-mi trai viata intens, puternic si curajos, de a ma bucura de tot ce pot realiza si de a merge spre aceste realizari fara teama.

SPECIAL: Înțelesul spiritual al Lunii Pline roz în Scorpion din 24 aprilie 2024: Dupa marea și celebra conjuncție dintre Jupiter și Uranus, ne pregătim de o furtună emoțională?

Zodia Taur. Totul despre barbatul Taur. Totul despre femeia Taur

Aceste două zodii au DATORII KARMICE de plătit. Cum le influențează RARA conjuncție de duminică dintre Marele Benefic Jupiter și surprinzătorul Uranus

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

ESTI FACUT DIN APA, AI NEVOIE DE APA 

 “Petrece timp langa apa cum ar fi un lac, o mare, un rau, un ocean, pentru a-ti reincarca bateriile”

Efectele curative ale apei sunt bine cunoscute si bine documentate. Intrucat corpul uman este compus aproape in totalitate din apa, are sens ca apa sa joace un rol primordial pentru om. Apa poate sa spele tristetea, durerea si efectele suferintei. Implica-te in ritualuri de purificare ce au la baza apa si vei experimenta o crestere a spiritului tau si a intregului nivel de energie si stare de bine. Proprietatile magice ale apei sunt amplificate cand o infuzezi cu rugaciuni si intentii bune. Fie ca te scufunzi in baie cu sare de mare la tine acasa sau faci o baie in mare sau intr-un rau cand vremea iti permite, cu siguranta vei vedea diferenta in bine pe care apa o aduce corpului si sufletului tau.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: mergi intr-o plimbare meditativa in apropierea unei ape; ia-ti acum sau planifica o vacanta intr-un loc aproape de o apa; inoata; locuieste mai mult undeva aproape de o apa; fa baie cu sare de mare ca sa iti detoxifiezi corpul energetic si fizic; bea mai multa apa.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi reamintiti cat este de importanta apa pentru sufletul si viata mea si pentru ca ma indrumati sa fiu cat mai mult in contact cu miraculoasa apa in orice forma posibila.

SPECIAL: Înțelesul spiritual al Lunii Pline roz în Scorpion din 24 aprilie 2024: Dupa marea și celebra conjuncție dintre Jupiter și Uranus, ne pregătim de o furtună emoțională?

Zodia Taur. Totul despre barbatul Taur. Totul despre femeia Taur

Aceste două zodii au DATORII KARMICE de plătit. Cum le influențează RARA conjuncție de duminică dintre Marele Benefic Jupiter și surprinzătorul Uranus

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 21/04/2024