CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 6 decembrie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 6 decembrie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 6 decembrie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
arhanghelul mihail
Credit foto: Depositphotos.com

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici. Îți mulțumim. Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Iata pentru miercuri 6 decembrie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

STUDIAZA: Cititul, educatia, cercetatul te ajuta sa capeti incredere in tine si claritate despre cariera ta

Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail ii indica faptul ca ai nevoie de informatii suplimentare care sa te ajute sa capeti mai multa incredere in drumul tau. Din fericire, ingerii te ghideaza clar in aceasta privinta. Observa ideile tale repetitive si sentimentele despre a urma unele cursuri, a te apropia de un mentor, a citi o carte sau alte forme de cercetare si studiu. Ai tot primit si semne de la divinitate care te indruma spre directii care te sustin. De exemplu, mai multi oameni iti pot recomanda aceeasi carte intr-un interval scurt de timp. Asta indica faptul ca ingerii iti trimit ghidarea lor prin mesajele altor oameni.

Exista ceva important pentru tine care este mentionat intr-o carte, film, curs, locatie sau in alta idee. Ingerii ti-au deschis calea informatiei spre tine iar acum de tine depinde sa le accepti cadoul si sa ajungi sa citesti acea carte, sa vezi acel film, sa mergi la acel curs sau in acea locatie!

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ghidarea pe care mi-o oferi impreuna cu ingerii zi de zi ca sa ajung sa ma imbogatesc cu informatiile ce imi cresc increderea in mine si in drumul meu!

Horoscop TAROT lunar DECEMBRIE 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Secretul celor mai deliciosi carnati de casa. 3 retete de carnati de casa pentru Sarbatori

Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în decembrie 2023

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

TE AFLI PE CALEA CEA BUNA: Continua sa faci ceea ce faci pentru ca functioneaza

In cazul in care te indoiai de planurile si sentimentee tale, acest mesaj este felul ingerilor Arhanghelului Mihail sa te incurajeze sa continui cu scopurile si obiectivele tale prezente. Chiar gestul de a avea un vis spre care sa muncesti a adaugat pasiune si semnificatie vietii tale.

Acum, ingerii te incurajeaza sa faci actiuni concrete pozitive in legatura cu visul tau actual. Ei stiu ca te simti mai fericit si implinit dedicand timp zilnic acestei directii. Centreaza-ti mintea si corpul cu cateva respiratii profunde. Inchide ochii si in liniste cere ingerilor tai pazitori: Va rog sa imi dati semne clare, ghidari, motivatie si scop.”. Observa gandurile si sentimentele pe care le primesti cand faci aceasta solicitare. Lucreaza in echipa cu ingerii tai cerandu-le informatii suplimentare si claritate si apoi urmeaza ghidarea ce apare.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru incurajarea si sustinerea de a-mi continua drumul si visul!

Horoscop TAROT lunar DECEMBRIE 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Secretul celor mai deliciosi carnati de casa. 3 retete de carnati de casa pentru Sarbatori

Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în decembrie 2023

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 05/12/2023