CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 4 iulie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 4 iulie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 4 iulie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!
arhanghelul mihail

Iata pentru luni 4 iulie 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

NU ITI ABANDONA PROPRIA PUTERE

Tu ai deja o amprenta divina a sufletului tau care cuprinde toate calitatile si elementele tale de unicitate care te fac pe tine sa fii TU, o unica creatie perfecta a Creatorului. Nu fii niciodata mai putin decat esti. Daca primesti acest mesaj, examineaza in ce aspect al vietii tale esti pe bancheta din spate. Poate ca iti pare mai usor sa ai un rol pasiv in propria ta viata si sa faci ce iti spun altii care ajung sa iti conduca viata, desi directia spre care te indrepti stii bine ca nu este cea care te implineste. In realitate, iti faci un mare deserviciu dar si familiei de suflete de care apartii. Influenta ta pentru viata ta conteaza. Opinia ta conteaza. Toate sunt parte din dreptul tau din nastere. Nu te subestima, nu te minimiza si nu iti ceda puterea. Bucatile de puzzle ce definesc viata ta nu au cum sa se uneasca intr-un intreg daca tu alegi sa nu participi la joc. Ai incredere in tine si sa stii ca emotiile tale se manifesta intr-un anumit fel si la un anumit moment dintr-un anumit motiv. Multi oameni nesiguri incearca sa ia puterea altora ca sa isi repare ei neajunsurile. Fii constient ca cine face asa este din cauza unui ego fragil. Dupa ce retii asta, nu te mai lasa implicat in incercarea altora de a te manipula, domina si controla. Fii statornic fata de tine insuti.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi reamintesti cat sunt de puternic, special, unic si miraculos in existenta mea divina si pamanteasca. Iti multumesc ca imi dai putere sa imi iau puterea inapoi.

Mercur intra in Rac din 5 iulie 2022! Ce amintiri te napadesc? Cine este DAT PESTE CAP in functie de zodie!

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022!

Horoscop eveniment: Razboinicul Marte intra in senzualul Taur! Ce aduce zodiei tale aceasta combinatie ciudata?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

ALEGE IUBIREA IN LOCUL FRICII

Iubirea este energia naturala din care este facut sufletul tau. Frica este o energie invatata in dimensiunea pamanteasca, dar cu bunavointa si munca poate fi dezvatata. Intr-o lume perfecta, oamenii ar invata si practica iubirea iar frica ar fi o anormalitate. Dar nu traim intr-o lume perfecta. Are totusi gradul ei de perfectiune pentru ca permite sufletului tau sa faca cunostinta cu energia fricii in toate deghizarile sale si sa o disipeze cu energia ta interioara de iubire. Pe masura ce devii constient de tine ca fiind o fiinta de lumina ce are o experienta fizica, iti va fi mult mai usor sa te folosesti de energia ta naturala de iubire in toate interactiunile tale zilnice. Cand faci alegerea fricii, tu nu actionezi din adevarul sufletului tau. De aceea simti dificultate in loc de usurinta, nerabdare in loc de acceptare, agitatie in loc de pace. Esti impotriva curentului. Fiecare decizie umana are la baza una din cele doua optiuni : iubirea sau frica. Iubirea inseamna bunatate, compasiune, iertare si empatie ; frica este judecata, vina, indivie, furie, agresivitate. Fa tot ce poti sa urmezi energia ta de baza, iubirea. Frica e doar o iluzie trecatoare pamanteasca. Dupa ce intelegi si simti diferenta dintre cele doua, alegerea iti va deveni mai usoara.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa traiesc in iubire, sa creez in iubire, sa vorbesc in iubire, sa daruiesc si sa primesc iubire, sa simt iubire si sa fiu iubire.

Mercur intra in Rac din 5 iulie 2022! Ce amintiri te napadesc? Cine este DAT PESTE CAP in functie de zodie!

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022!

Horoscop eveniment: Razboinicul Marte intra in senzualul Taur! Ce aduce zodiei tale aceasta combinatie ciudata?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

sIMTE BUCURIE IN TOT CE FACI  

Atunci cand tu nu esti fericit, nu esti aliniat cu adevarata ta divinitate si te plasezi singur in aliniere cu starea de judecata si frica. Sentimentul de bucurie este felul spiritului tau de a te lasa sa stii ca iti urmezi adevarata cale. Emotia de bucurie este un semnal spre mintea ta constienta ca aceasta actiune pentru care simti asa este ceea ce ar trebui sa faci mai mult. Numai tu stii ce se simte foarte bine in inima ta, deci nu permite judecatii sau opiniilor altora sa te indeparteze de la aceasta binecuvantare si conexiune. Mantra acestui mesaj este “Fa ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci”. Daca ceva te face sa te simti groaznic, ai toata puterea sa schimbi acea circumstanta. Speranta de viata omeneasca este mult prea scurta ca sa nu faci ceea ce iti hraneste sufletul cu adevarat. Atunci cand incepi sa traiesti constant in vibratia de bucurie, tu devii ca un far pentru iubire iar Legea atractiei se va ocupa ca numai lucruri bune sa vina spre tine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma inveti sa traiesc in bucurie, pentru ca imi scoti in cale oameni care traiesc si gandesc in bucurie si intamplari de viata care imi hranesc bucuria, astfel ramanand conectata cu Spiritul meu.

Mercur intra in Rac din 5 iulie 2022! Ce amintiri te napadesc? Cine este DAT PESTE CAP in functie de zodie!

Ce sa faci si ce sa nu faci cand e Neptun retrograd. Atentie, dureaza pana in decembrie 2022!

Horoscop eveniment: Razboinicul Marte intra in senzualul Taur! Ce aduce zodiei tale aceasta combinatie ciudata?

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 03/07/2022