Shop
Ultimele 100 de articole

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 26 MAI 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

25 mai 2019, , Vizualizări:
Arhanghelul Mihail - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - digital-1446453_1920

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru SAGETATOR

Copiii tai sunt vegheati de ingeri

Ingerii vor sa stii ca ei acorda o atentie deosebita copiilor tai. Ii calauzeste sa ramana in siguranta, sa isi dezvolte inzestrarile spirituale, sa isi descopere si sa isi urmeze misiunea divina personala in aceasta viata. Ingerii te asigura ca toti ingerii tai pazitori sunt demni de incredere si te influenteaza in bine.

Semnificatii specifice posibile : Misiunea ta personala in viata implica si copiii ; ai asigurata o sarcina si nastere sanatoasa ; o adoptie se va realiza cu succes ; fa-ti timp sa fii alaturi de copiii de cristal ; ingrijeste-te de copilul tau interior, jucandu-te, veselindu-te, iubindu-te ; un copil din ceruri este fericit si iti trimite iubire ; copiii tai sunt bine ; lasa grijile privind copiii in seama lui Dumnezeu si al ingerilor.

Rugaciune : Iubiti ingeri pazitori ai copiilor mei nascuti si nenascuti, iubit Arhanghel Mihail, va multumesc ca vegheati asupra copiilor mei si le asigurati fericirea si sanatatea. Va rog sa ma calauziti cum sa cunosc cele mai bune cai de a fi un parinte bun si un adevarat model pentru copiii mei si ai altor oameni. Multumesc, multumesc, multumesc !

MESAJELE  saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru toate ZODIILE

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru CAPRICORN

Petrece mai mult timp in aer liber.

Ingerii iti trimit un mesaj, cerandu-ti sa mergi afara si sa te conectezi la energiile naturii. Aerul proaspat si racoros te va ajuta sa auzi mai usor si mai clar vocea divina, iar peisajul natural iti va relaxa trupul si mintea. Toti acesti factori reduc stresul si grijile, ceea ce iti va permite sa atragi entitati favorabile si sa manifesti dorinte la niveluri mai inalte. Gandeste-te la activitatile in aer liber ca la o investitie care iti aduce dividende in toate privintele.

Semnificatii specifice posibile : fa mai multa miscare ; fa plimbari sau drumetii ; fa fotografii in natura ; asigura-te ca locuinta este favorabila sanatatii, curatand-o energetic ; pastreaza plante si alte elemente naturale acasa ori la munca ; misiunea ta personala in aceasta viata implica si mediul sau animalele ; deschide ferestrele des pentru ca aerul proaspat sa poata intra acasa ori la serviciu.

Rugaciune : Arhanghele Mihail, iti multumesc ca ma motivezi sa imi petrec mai mult timp in aer liber si sa ajuti sa ma relaxez si sa ma bucur de viata conectandu-ma cu natura.

MESAJELE  saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru toate ZODIILE

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru VARSATOR

Bazeaza-te pe sprijinul lui Dumnezeu si al ingerilor

Tu esti o persoana puternica si independenta dar uneori orice persoana are nevoie de sprijin iar pentru tine acum este un asemenea moment. Aceasta carte te calauzeste sa lasi aceasta situatie in seama lui Dumnezeu si al ingerilor. Daca incerci sa o rezolvi fara ajutor din afara, vei purta povara unei griji inutile care te impiedica sa gasesti solutia potrivita. Cand permiti altora sa te ajute si sa te sprijine, puterea creste.

Semnificatii specifice posibile : cere ajutor ; lasa-i pe altii sa te ajute atunci cand se ofera ; cere ajutor familiei si prietenilor ; apeleaza la un consilier pentru a putea vorbi deschis despre sentimentele proprii.

Rugaciune : Doamne Dumnezeule si voi ingerilor, las acum pe deplin in seama voastra aceasta situatie [descrie pe scurt situatia]. Ma dau deoparte si permit minunilor divine sa straluceasca in toate persoanele si toate lucrurile implicate. Multumesc, multumesc, multumesc !

MESAJELE  saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru toate ZODIILE

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru PESTI

Noi inceputuri si … “de la capat”

In timp ce se incheie un capitol al vietii tale, se deschide altul. Chiar acum doar poti observa semne ale unei noi evolutii in viata iar ingerii ti-au trimis aceasta carte pentru a te incuraja sa continui. Te asteapta multe realizari ! Sa ramai plin de incredere si sa pastrezi o atitudine pozitiva.

Semnificatii specifice posibile :  O vindecare (fizica sau emotionala) este iminenta ; Vei avea cele mai bune conditii de lucru sau o noua slujba ; Greselile din trecut sunt iertate si uitate ; Se intrevede o imbunatatire intr-o relatie ; Este posibila mutarea intr-o casa noua ; O mentalitate noua iti poate stimula fericirea si increderea ; Lasa trecutul in pace ; Elibereaza, curata si pune ordine acasa sau la birou .

Rugaciune : Multumesc ca mi-ai adus noi oportunitati si mi-ai oferit sprijin, m-ai ajutat sa ma eliberez si sa ma vindec de trecut.  Umple-ma cu incredere in timp ce trec prin aceste schimbari in viata.

MESAJELE  saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru toate ZODIILE

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Raspunsuri primite prin intermediul cartilor oracol marca Doreen Virtue,  Michelle Newten, James Van Praagh

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu