Horoscop DRAGOSTE 20-26 mai 2024.  Ce adevar iese la lumina in relatii? Luna plina in Sagetator nu lasa loc de secrete - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop DRAGOSTE 20-26 mai 2024.  Ce adevar iese la lumina in relatii? Luna plina in Sagetator nu lasa loc de secrete

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Horoscop DRAGOSTE 20-26 mai 2024.  Ce adevar iese la lumina in relatii? Luna plina in Sagetator nu lasa loc de secrete
Horoscop DRAGOSTE
Credit foto: Pixabay.com

Iata horoscop dragoste saptamanal 20-26 mai 2024.Vrem adevarul, tot adevarul si numai adevarul cand vine vorba de chestiuni romantice saptamana aceasta! O Luna Plina in Sagetator, semn cautator de adevar, joi, cere transparenta autentica in toate relatiile. Daca nu ne simtim aliniati moral cu partenerii nostri, ar putea aparea probleme. Din fericire, suntem complet motivati sa discutam cu interesele noastre amoroase despre orice si totul, datorita lui Venus care intra in vorbaretul Gemeni joi. De asemenea, am putea fi complet fermecati de abilitatile de conversatie ale cuiva. Insa, inainte ca Venus sa schimbe semnele, va forma o frumoasa conjunctie cu norocosul Jupiter in ultimele lor momente impreuna in Taur. Un rasfat romantic delicios este disponibil pentru toti!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Saptamana aceasta, energia Gemenilor te face mai comunicativ si deschis. Iesi la intalniri si exploreaza noi conexiuni romantice. Venus si Jupiter in Taur aduc pasiune si intensitate in relatii. Joi, Luna plina in Sagetator te incurajeaza sa iesi din zona ta de confort si sa te deschizi catre noi experiente in dragoste.

Marea SCHIMBARE a vieții pe care o experimentează fiecare ZODIE la finalul PRIMĂVERII 2024

Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024. Lecții importante de viață pentru noi toți

Două zodii care acționează în secret ca Lucrători de lumină. Ce miracole fac

Horoscopul dragostei Taur

Cu Venus si Jupiter in semnul tau, te vei simti foarte atractiv si dornic de afectiune. Este un moment perfect pentru a te bucura de momente intime si romantice cu partenerul. Joi, Luna plina in Sagetator te provoaca sa aduci un suflu nou in relatia ta sau sa explorezi noi oportunitati romantice.

Marea SCHIMBARE a vieții pe care o experimentează fiecare ZODIE la finalul PRIMĂVERII 2024

Luna Plină în Săgetător 23 mai 2024. Lecții importante de viață pentru noi toți

Două zodii care acționează în secret ca Lucrători de lumină. Ce miracole fac

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 19/05/2024