Shop
Ultimele 100 de articole

Despre noi

 

 

Nu exista o cale concreta sa fii un parinte perfect dar exista mii de cai sa fii un parinte bun. ♥

 

 

O comunitate bazată pe relația “tu și copilul tău”, Sfatulparintilor.ro este dedicat tuturor parintilor care educă copiii cu mintea dar in acelasi timp și cu sufletul.

 

Viziunea Sfatulparintilor.ro este ca părinții să aibă mai intai o personalitate armonioasă și un grad ridicat de înțelegere al propriei vieți, pentru ca sa poata asigura copiilor lor o dezvoltare completă fizic, emotional si mental.

 

Prin sloganul „informatie si inspiratie” transmitem dorinta noastra de a fi pentru cititorii nostri o sursa de informare cu privire la orice subiect interesant, util, necesar vietii de parinte si de familie, dar si inspiratie in clipe de deriva, de neclaritate sau de nevoie de o sursa de pozitivitate.

 

Din acest motiv, articolele zilnice ofera inspiratie prin informatii utile atat despre cresterea si educatia copiilor cat si despre tot ceea ce un adult are nevoie sa stie si aprofundeze, pentru a avea o viata de familie echilibrata si implinita.

 

Sfatulparintilor.ro este locul unde gasesti zilnic articole noi si unde ai mii de articole despre familie, parinti, copii, viata si starea de bine.

 

Comunitatea Sfatulparintilor.ro este activa si participa cu sfaturi si prietenie pe Forum, posteaza retete, fotografii, comentarii, participa la concursuri si sunt ca o adevarata familie.

 

Newsletterul Sfatulparintilor.ro asigura o informare prompta zilnica tuturor abonatilor sai cu privire la tot ce este nou in domeniul vietii de parinte si de familie.

 

 

Echipa Sfatulparintilor.ro – alcatuita din specialisti in jurnalism si comunicare, specialisti in parenting, psihologi si membrii ai comunitatii – te asteapta zilnic cu mult drag, pregatindu-ti si publicand in fiecare seara noutatile zilei, oferind periodic concursuri si fiind aici pentru tine, deschisa la orice sugestie pe care o asteptam la office@sfatulparintilor.ro.

 

Un alt loc unde ne exprimam cu mult drag si bucurie este comunitatea de pe Facebook Sfatulparintilor.ro unde peste 100.000 prieteni ne sunt alaturi zi de zi.

 

Te asiguram de intreaga noastra dedicare, pentru ca impreuna sa descoperim drumul cel mai armonios si implinit de a ne creste frumos copiii.

 

 

logo_nou_fMicmail

 

 

Cristina Niculescu                                      Adriana Vaduva

publisher, proprietar                                  redactor sef

poza eu

IMG_3728

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii (6)

 1. ludovica spune:

  multumim pentru atatea ganduri bune

 2. ludovica spune:

  sunteti o echipa minunata

 3. celina74 spune:

  sunteti minunate !…ma bucur sa va cunosc si prin poze

 4. ramy29 spune:

  Multumim Sfatut Parintilor ca existati ! Multumim pentru nenumaratele articole ..informatii utile …. Va doresc mult succes !

 5. Corina spune:

  O echipa minunata

 6. Adrian spune:

  Felicitari pentru site. Extrem de multe si interesante articole.
  Inteleg de asemenea nevoia de publicitate.
  Dar … De aici si pana la a ajnge sa te chinui sa citesti un articol din cauza reclamelor – mai ales cele de tip pop up intrusive si care acopera articolul …e cale lunga. Articolele sunt foarte greu de citit si reclamele de indepartat atunci cand folosesti o tableta sau un smartphone.
  Daca nu puneti o limita acestor reclame va trebui sa renunt la a mai citi artcolele dv.

  Cu stima, AM

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website