Horoscop TAROT saptamana 2-8 octombrie 2023. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT saptamana 2-8 octombrie 2023. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop TAROT saptamana 2-8 octombrie 2023. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
horoscop tarot
Credit foto: foto: Depositphotos.com

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 Iata care este mesajul saptamanii 2-8 octombrie 2023 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot :

Horoscop TAROT. BALANTA

10 de spade

Aceasta carte are o conotatie neplacuta, dar nu o considera sfarsitul lumii. Ea este un mesaj clar ca trebuie sa ai grija cui acorzi increderea ta. In relatie poate fi un semn de intrebare cu privire la credibilitatea spuselor partenerului. Sau poate te intrebi daca o situatie este stabila. Raspunsul este simplu: NU.

Tine minte, insa: cand o usa se inchide, altele se deschid. Esti ghidat spre situatia care va fi in favoarea ta. Ai incredere in tine insuti si in Univers.

Luna Plină în Berbec – 29 septembrie 2023. Care este semnificația spirituală și cum să profiți de energia Lunii pline a recoltei

Lecția karmică pe care ești aici să o înveți, pe baza zodiei în care se afla Luna când te-ai născut

SPECIAL: Cum afectează sezonul Balanței horoscopul iubirii pentru fiecare zodie în parte

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 02/10/2023