Horoscop TAROT saptamana 22-28 iulie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop TAROT saptamana 22-28 iulie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop TAROT saptamana 22-28 iulie 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
horoscop tarot
Credit foto: foto: Depositphotos.com

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

 Iata care este mesajul saptamanii 22-28 iulie 2024 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot :

Horoscop TAROT. BERBEC

Cavalerul de bate

Aceasta carte marcheaza scanteia unei noi idei. Cavalerul de bate arata cautarea efectiva a unei idei. Cand aceasta care apare, inseamna ca esti incarcat cu energie, cu pasiune, cu motivatie, cu entuziasm. Iti canalizezi energia pentru inspiratie. Ai o viziune clara despre ceea ce vrei sa creezi si mergi inainte pentru a-ti transforma viziunea in realitate.

Toate RELELE vor FUGI de la casa acestor CINCI ZODII ! Ce sa faci ca sa scapi de ghinioane

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Marti 23 iulie 2024

Afla care este floarea protectoare in functie de luna in care te-ai nascut

Horoscop TAROT. TAUR

 2 de spade

Cele doua sabii iti transmit mesajul ca nu exista nicio confuzie. Nu e nimic de care sa nu fii constient deja. Doar ca alegi sa iti tii ochii inchisi pentru a nu fi nevoit sa iei decizii dificile. Cateodata, aceste decizii sunt legate de modul in care legi prietenii sau de modul in care te implicit in situatii de un dramatism exagerat. Cateodata esti intrebat direct, iar in scopul de a nu deranja pe cineva, alegi sa nu spui nimic. Dar acest lucru te pune intr-o situatie frustranta si incepi sa-ti inchizi inima, pentru a nu mai suferi in viitor. Toate actiunile tale din acest moment sunt influentate de cat de calm esti si cum poti evita conflictele si emotiile contradictorii.

Toate RELELE vor FUGI de la casa acestor CINCI ZODII ! Ce sa faci ca sa scapi de ghinioane

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Marti 23 iulie 2024

Afla care este floarea protectoare in functie de luna in care te-ai nascut

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 22/07/2024