Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

21 septembrie 2020, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - craft-2728227_1920

Horoscop TAROT. LEU

Puterea

Aceasta carte simbolizeaza puterea, curajul, persuasiunea, influenta compasiunea. Cartea intruchipeaza o femeie care loveste usor fruntea si maxilarul unui leu. Desi este cunoscut pentru ferocitatea sa, pare ca femeia a calmat bestia gratie energiei sale pline de iubire. Leul este simbolul pasiunii salbatice, a dorintei, iar femeia demonstreaza ca instinctul animalic si pasiunea salbatica pot fi exprimate in maniere pozitive, cu ajutorul fortei interioare. Femeia nu foloseste forta sau pedeapsa, ci domina Leul prin putere interioara si control subtil.

Femeia poarta o rochie alba, simbol al puritatii spiritului, precum si o centura si o coronita din flori, care reprezinta expresia naturii in cel mai frumos si complet mod. Deasupra capului este simbolul infitinului, ceea ce simbolizeaza potentialul si intelepciunea infinite.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Iata aici horoscopul banilor pentru zodia ta!

Horoscop TAROT. FECIOARA

Imparateasa

Aceasta carte este arhetipul puterii feminine, misterioasa, fertila, senzuala, alunecoasa, intens studiata. Ea aduce mesajul ca trebuie sa intri in conexiune cu latura ta feminina, sa-ti asculti mai mult intuitia, sa dai prioritate emotiilor si pasiunilor tale. De asemenea, aceasta carte poate insemna ca abundenta urmeaza sa intre in viata ta. 

Cartea mai aduce mesajul ca vei atrage oameni interesanti in jurul tau sau vor veni langa tine persoane care au nevoie de un umar pe care sa planga. Vei intelege astfel ca esti un intelept care are o multime de lucruri de oferit.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Iata aici horoscopul banilor pentru zodia ta!

Horoscop TAROT. BALANTA

Spanzuratul

Aceasta carte arata ca esti la rascruce de drumuri. Ai doua variante, inauntru sau in afara, sus sau jos, da sau nu. Poti afla foarte multe despre tine in aceasta perioada, nu ai idee ce va fi si cum va fi, nu stii ce vei face si cum vei face. Te relaxezi si intelegi ca nu trebuie sa ii controlezi pe altii. Este o perioada de renuntare, o perioada de reflectie, de a-ti urmari interesele. Principala lectie a spanzuratului este ca se obtine controlul prin renuntarea la control, se castiga alegandu-se sa pierzi.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Iata aici horoscopul banilor pentru zodia ta!

Horoscop TAROT. SCORPION

3 de bate

Aceasta carte simbolizeaza progresul, expansiunea, previzionarea, oportunitatile. Cartea infatiseaza un barbat cu roba rosie si verde, stand pe varful unui dea, intors cu spatele. Cele trei bate stau ferm infipte in pamant, simbolizand angajamentul total al barbatului fata de planurile sale. El a plecat din confortul castelului sau (din 2 de bate) si este acum pe un camp deschis, cautand peste mari si tari catre un munte din departare. El urmareste trei vapoare care trec prin fata lui, ceea ce simbolizeaza actiunea si progresul. Din acest punct el are o viziune clara asupra tot ceea ce se petrece in fata lui, inclusiv eventualele provocari si oportunitati ce-i pot aparea in drumul sau spre munti.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Iata aici horoscopul banilor pentru zodia ta!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.