Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 20-26 martie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

19 martie 2019, , Vizualizări: 84,784
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tarot-2414239_1920

Horoscop TAROT. LEU

Rege de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte aduce vorba despre echilibrul intre energiile feminine si masculine. Ea are calitatile pozitive si de la unele si de la altele. Deseori, aceasta carte aduce focusul pe un barbat din viata ta. Un barbat iubitor si bun, cu parul deschis la culoare.  Cand el apare in calea ta, Universul iti ofera ajutor in moduri vazute si nevazute. El reprezinta bunatatea si compasiunea. Este elementul iubirii pure si adevarate. Ai grija de tine in aceasta saptamana si da-le si celorlalti voie sa te rasfete.

Horoscop TAROT. FECIOARA

Cavalerul de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte poarta un mesaj optimist. Cavalerul de cupe aduce vesti bune, de obicei. Iti transmite ca lucrurile vor fi bine. Te simti energizat si pregatit de actiune.

Vestile bune sunt, in special, in viata amoroasa.

Horoscop TAROT.  BALANTA

Carul (Faetonul)

horoscop tarot

Aceasta carte indica multa energie, dar nu fara un scop. Aceasta energie trebuie canalizata spre un tel. Cand iti apare aceasta carte este un semn clar ca visurile si sperantele tale implica multa vointa si ambitie pentru a deveni realitate.

Carul (Faetonul) indica determinare, demonstrarea calitatilor. Este un semn ca trebuie sa mergi inainte cu ceea ce ti-ai propus si sa dai ce ai mai bun. Aminteste-ti ca ai nevoie de inteligenta si de ambitie pentru a avea succes.

Horoscop TAROT.  SCORPION

Hierofantul

horoscop tarot

Aceasta carte arata ca faci ceea ce trebuie. Poate ca te zbati intr-o situatie si nu stii daca e bine sau nu ce faci. Cu aceasta carte ai primit raspunul. Hierofantul este despre spiritualitate, tot ce tine de traditional, religie, spiritualitate. Poate fi o contradictie intre ideea ta de spiritualitate si ideea de a face “Ce trebuie!” si ceea ce cred ceilalti.

Respecta-ti credintele. Regulile tale sunt ale tale si nu trebuie sa dai socoteala pentru ele. Incepe un ritual nou, cum ar fi sa mergi cu prietenii la un film in fiecare a treia duminica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu