Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 16-22 septembrie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

16 septembrie 2019, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - craft-2728227_1920

Horoscop TAROT. LEU

3 de spade

horoscop tarot

Aceasta carte nu e un semn negativ, desi este ilustrata ca o inima strapunsa de trei spade. Desi poate fi o urma de tristete, trebuie sa te concentrezi pe reversul ei, bucuria. Permite-ti sa simti durerea, tocmai pentru a putea trece mai departe si a gusta si bucuria. De obicei, aceasta carte apare la o rascruce. Alegerea poate fi dureroasa, insa va fi in beneficiul celui care o ia. Atentie, insa, nu permite acestei dureri sa te copleseasca, ci doar sa te indrume spre drumul tau. Cu toate acestea, numai tu stii cand sa te opresti din jelit. Nu ii lasa pe ceilalti sa te influenteze.

Horoscop TAROT. FECIOARA

3 de pentagrame

horoscop tarot

Aceasta carte este simbolul muncii in echipa, al colaborarii, al invataturii, al implementarii. Cartea infatiseaza un tanar pietrar care lucreaza cu uneltele sale o portiune dintr-o catedrala. In fata sa, doi arhitecti tin planurile proiectului. Plafoanele in crestere si gravurile complexe semnifica faptul ca ambele parti sunt foarte pricepute in meseriile lor. Pietrarul pare sa discute despre progresul sau cu arhitectii si chiar daca este mai putin experimentat, acestia apreciaza opinia si stiinta specialistului. Limbajul corpului insinueaza ca acest tanar este un contributor esential la finalizarea catedralei, iar arhitectii vor sa se asigure ca toata lumea va afla despre acest lucru.

Horoscop TAROT. BALANTA

Luna

horoscop tarot

Aceasta carte simbolizeaza iluzie, teama, anxietate, intuitie, subconstient. Cartea infatiseaza o Luna plina pe cerul noptii, pozitionata intre doua turnuri inalte. Luna este simbolul intuitiei, al viselor, al subconstientului. Lumina este scazuta in comparatie cu cea a Soarelui, insa ilumineaza drumul spre constiinta inalta care se desfasoara intre cele doua turnuri.

In prim plan se afla un iaz (care simbolizeaza mintea subconstienta). Un rac mic iese din bazin, simbolizand primele etape ale dezvoltarii constiintei. Un caine si un lup stau pe campul cu iarba si urla la Luna, ceea ce reprezinta atat elementele salbatice ale mintii noastre, cat si cele imblanzite/domesticite.

Horoscop TAROT. SCORPION

7 de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte este despre alegeri. Deseori, ea indica o stare de confuzie si chiar de dezorganizare. Se intampla prea multe. Cartea vine sa te atentioneze ca trebuie sa fii mai organizat. Te straduiesti prea mult si nu-ti iese nimic. Ia fiecare sarcina in parte, du-o pana la capat, apoi treci la cealalta.

Te poti simpli coplesit, dar aminteste-ti ca nu poti controla totul. Nu te mai incarca cu responsabilitati.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu