Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 20-26 mai 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

20 mai 2019, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tarot-2414239_1920

Horoscop TAROT. LEU

7 de bate

horoscop tarot

Aceasta carte arata o competie din care tu vei iesi castigator. Lucrurile se petrec exact asa cum ar trebui, iar tu ar trebui sa te simti increzator. Proiectele tale se indreapta in directia dorita. S-ar putea sa persiste momentele de indoiala, insa nu trebuie sa cedezi fricilor. Nu ezita sa-ti sustii punctul de vedere in fata oamenilor. Gandirea este clara si nu trebuie decat sa spui ce ai de spus. Poti ajuta multi oameni spunand lucrurilor pe nume.

Aceasta carte mai poate indica o schimbare ce poate aparea in viata ta personala sau profesionala. Totul este de bun augur. De asemenea, mai poate insemna indemnul de a fi independent de parerile celorlalti si a-ti urma propria parere.

Horoscop TAROT. FECIOARA

9 de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte are unul dintre cele mai bune mesaje pe care le poti primi. Este cunoscuta sub numele de cartea dorintelor si poate insemna ca unul dintre cele mai mari visuri ale tale poate deveni realitate. Cartea are un mesaj pozitiv si iti arata ca cele mai bune lucruri urmeaza sa vina.

Daca ai o intrebare la care se poate raspunde cu da sau nu, aceasta carte este clar UN DA!

Horoscop TAROT. BALANTA

Valetul de pentagrame

horoscop tarot

Aceasta carte este simbolul plictiselii. Poate esti tentat sa zici ca lucrurile au nevoie de mai multa agitatie. Esti sigur? Ar fi bine sa iti schimbi acest impuls si sa-ti folosesti energia intr-un mod mai bun. Incantarea trebuie creata.

In general, Valetul de pentagrame arata suportul de care ai nevoie pentru ca o sarcina sa fie indeplinita. Este un semn de bun augur care iti da energie. Valetul de pentagrame iti da putere de concentrare intr-o sarcina care nu iti produce placere, dar pe care trebuie sa o faci.

Horoscop TAROT. SCORPION

6 de pentagrame

horoscop tarot

Aceasta carte inseamna de cele mai multe ori semn ca urmeaza imbunatatirea unei situatii, in mod special in ceea ce priveste banii. Aceasta este una dintre cele mai pozitive carti din tarot si inseamna dreptate, corectitudine si ciclicitatea vietii. Fie urmeaza ca cineva sa fie generos cu tine, fie faci tu un act de caritate cu cineva aflat in nevoie. Generozitatea nu trebuie sa fie de natura materiala, ci si spirituala.

Cateodata o vorba buna este mai importanta decat orice poate banul cumpara. Nu fii prea mandru sa accepti ceea ce ti se ofera.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Organic India
seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu