Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 1-7 IUNIE 2020. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

01 iunie 2020, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - craft-2728227_1920

Horoscop TAROT. SAGETATOR

8 de bate

Aceasta carte are multe intelesuri. Iti poate aduce la lumina frustrarea, oboseala si poate fi mesajul ca ai nevoie de si mai multa rabdare. Sau poate ca ai facut tot ce a depins de tine, iar acum astepti actiunea celorlalte persoane implicate. Mesajul este sa nu fortezi lucrurile. Lasa-le sa se intample. Daca ai facut tot ce a depins de tine, acum asteapta!

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Horoscop TAROT lunar il gasesti aici!

Horoscop TAROT. CAPRICORN

6 de cupe

Aceasta carte inseamna nostalgie. Te uiti inapoi la ceea ce a fost. Poate e ceva ce are legatura cu copilaria ta. Dar, important este sa nu dai prea multa atentie la ceea ce a fost si sa te concentrezi pe amintirile placute. Mai mult, repeta-ti “zilele mai bune de-acum vor urma”, ca un fel de autoprofetie.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Horoscop TAROT lunar il gasesti aici!

Horoscop TAROT. VARSATOR

9 de pentagrame

Aceasta carte este una dintre cele mai incurajatoare din pachetul de carti. Poate insemna ca grijile tale financiare vor fi usurate si ca vei gasi solutii la probleme. Bucura-te de energia buna a acestei carti, imparte bucuria si bunastarea cu ceilalti.

Noua de pentagrame aduce fericirea, succesul. Urmeaza ceva care sa te faca mandru de realizarile tale, dar si increzator fata de ceea ce va urma. Asteapta-te ca tot ce e mai bun sa se petreaca acum. Vei fi in pozitia de a-i ajuta pe cei mai putin norocosi decat tine. Fii atent nu numai la abundenta ta materiala, cat si la cea spirituala.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Horoscop TAROT lunar il gasesti aici!

Horoscop TAROT. PESTI

4 de spade

Aceasta carte simbolizeaza pauza. Ai nevoie de o pauza din viata de zi cu zi. Sau poate insemna ca tu sau cineva din viata ta urmeaza sa va retrageti o vreme. Aceasta pauza nu va fi permanenta. Mesajul cartii poate fi ca o persoana profita din greu de timpul si atentia ta. Nu ezita sa pui limite. De asemenea, cand tu, la randul tau, esti prea insistent si primesti refuzuri, nu le lua personal. In cazuri extreme, cartea poate fi simbolul unei boli ce necesita spitalizare sau o problema juridica ce are legatura cu inchisoarea.

NOU! Horoscop TAROT ZILNIC!

Horoscop TAROT lunar il gasesti aici!

Surse: auntyflo.com, astrologyking.com, biddytarot.com

Imagine de Daniel Albany de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax