Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop TAROT saptamana 19-25 august 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

19 august 2019, , Vizualizări:
horoscop tarot - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - craft-2728227_1920

Horoscop TAROT. SAGETATOR

3 de pentagrame

horoscop tarot

Aceasta carte este simbolul muncii in echipa, al colaborarii, al invataturii, al implementarii. Cartea infatiseaza un tanar pietrar care lucreaza cu uneltele sale o portiune dintr-o catedrala. In fata sa, doi arhitecti tin planurile proiectului. Plafoanele in crestere si gravurile complexe semnifica faptul ca ambele parti sunt foarte pricepute in meseriile lor. Pietrarul pare sa discute despre progresul sau cu arhitectii si chiar daca este mai putin experimentat, acestia apreciaza opinia si stiinta specialistului. Limbajul corpului insinueaza ca acest tanar este un contributor esential la finalizarea catedralei, iar arhitectii vor sa se asigure ca toata lumea va afla despre acest lucru.

Horoscop TAROT. CAPRICORN

7 de pentagrame

horoscop tarot

Aceasta carte are legatura cu planurile pe termen lung, rezultatele sustenabile, perseverenta, investitiile. Cartea infatiseaza un barbat care priveste cu mandrie spre recolta sa bogata, pentru care a muncit din greu. Nu i-a fost usor sa astepte ca micile seminte pe care le-a plantat sa ii umple gradina, dar acum se poate odihni si bucura de roadele muncii sale. Chipui ii pare obosit, dar multumit.

Mesajul cartii este ca succesul va veni. Nu exista munca sustinuta, cu rabdare si cu efor depus, care sa nu fie recompensata. Totusi, atentie si la corpul tau. Nu trebuie sa munceti pana la epuizare!

Horoscop TAROT. VARSATOR

Valet de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte simbolizeaza mesajele intuitive, curiozitatea, posibilitatile, oportunitatile creative. Valetul de cupe infatiseaza un barbat imbracat intr-o tunica albastra cu imprimeuri florale si poarta pe cap o bereta albastra cu esafa care cade in falduri. El sta pe mal, iar in spate se vede o mare cu valuri. In mana dreapta are o cupa. Surprinzator, un peste isi scoate capul din cupa si priveste tanarul. Acest beste si marea din spatele lui reprezinta elementul Apa, simbolul creativitatii, intuitiei, al sentimentelor si al emotiilor. Aparitia neasteptata a pestelui din cupa semnifica inspiratia creative care vine de nicaieri si numai atunci cand esti deschis catre aceste lucruri.

Horoscop TAROT. PESTI

2 de cupe

horoscop tarot

Aceasta carte se refera la iubirea impartasita, la parteneriat si atractie reciproca. Cartea intruchipeaza un barbat si o femeie, schimband cupele, simbolul dragostei reciproce. Deasupra lor pluteste Caduceul lui Hermes, un sceptru inapritpat cu doi serpi infasurati in jurul sau – simbolul antic al comertului, schimbului, trocului. In varful caduceului se alfa un cap de leu, simbolizand pasiunea, focul, energia, chiar energia sexuala, salbatica, inflacarata dintre cei doi tineri.

Imagine de Daniel Albany de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu