MESAJE INGERI pentru zodii, luna noiembrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE INGERI pentru zodii, luna noiembrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » MESAJE INGERI pentru zodii, luna noiembrie 2023
mesaje ingeri pentru zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna noiembrie 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna noiembrie 2023.

Mesaje ingeri pentru zodii luna noiembrie 2023 SCORPION

“Pleaca dintr-o situatie care nu iti face bine si bucura-te de noile usi care se deschid drept rezultat !”

Este sigur pentru tine sa faci o schimbare mult dorita. Ai asteptat sa faci asa ceva dar ai ezitat din frica cu privire la ce iti aduce viitorul si cum vor reactiona oamenii la decizia ta. Acest mesaj iti valideaza ca este un moment potrivit sa pleci din ceva ce nu iti mai serveste – drept urmare vei fi mai sanatos si mai fericit. Cere zanelor sa iti neteasca drumul acestei tranzitii si sa iti dea suportul necesar. Cu cat faci mai repede aceasta schimbare, cu atat vei experimenta binecuvantarile pe care viitorul le are pentru tine.

Alte interpretari: fii asumat si spune cuiva care iti sunt adevaratele sentimente ; fa un angajament fata de tine si jura ca te tii ; incepe sa planifici pasii urmatori care sa te sustina in plecarea ta, cum ar fi sa iti pui la punct curriculum vitae sau sa participi la un grup de suport sau sa ai bani pusi deoparte ; incepe sa faci plimbari pe jos mai lungi, mai viguroase, mai sanatoase.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil. SMS-uri de La multi ani de Sfintii Mihail si Gavriil. Urari de Sfintii Mihail si Gavriil

Venus în Balanță 2023. Planeta iubirii revine acasă. START fierbinte în amor pentru zodii

Ce planete sunt retrograde în noiembrie 2023. Cu ce planete mergem în retrograd până aproape de finalul anului și cum ne influențează ele

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 07/11/2023