Shop
Ultimele 100 de articole

MESAJ RUNE pe ZODII saptamana 18-24 MARTIE 2019. Avertizari sau oportunitati?

15 martie 2019, , Vizualizări: 240,424
rune - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - divination-3101237_1920

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 18-24 MARTIE 2019. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

 

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare.

 

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

 

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

 

 

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Tyr este simbolul razboinicului si reprezinta forta masculina si potenta precum si victorie in orice confruntare. Fii totusi atent pentru ca ea reprezinta direct pe zeul Norse care conform legendei si-a sacrificat mana in lupta cu un lup monstruos care ameninta lumea. Astfel, runa transmite o mare victorie dar care poate veni printr-un sacrificiu. Tyr este totodata si zeul legilor. Runa transmite faptul ca se va obtine justitie si dreptate intr-o situatie.

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

 

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Perth este runa sansei si a pariurilor. Arunca zarurile si lasa-te pe mana sortii. A paria este un mod placut sa depasesti perioadele de noapte…cat timp este un pariu fara pericole. Jocurile de noroc si sansa au perspective ce sunt ascunse de noi, asa cum Perth semnifica si secrete necunoscute. Runa simbolizeaza si transmite distractie si abandon salbatic dar fii cu grija pentru ca este si runa misterului si a rezultatelor finale neasteptate. Nu poti pierde daca nu joci, dar nici nu castigi mereu.

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

 

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii. Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

 

 

 

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Tyr este runa ce simbolizeaza pe zeul razboiului Norse. Prin sacrificiul sau, marea forta a haosului, lupul Fenrir, a fost invinsa. In aceasta etalare, runa este inversata ceea ce poate insemna ca un sacrificiu pe care l-ai facut poate sa nu duca la un rezultat. Poate semnifica si o victorie fara un rezultat care sa te multumeasca. Runa previne sa nu intri in conflicte sau negocieri, in special in cele ce implica sa oferi sau sa faci o concesie – lupul poate lua mana asa cum s-a intamplat cu Tyr. Tyr este si zeul legilor, deci retine ca ti se sugereaza sa fii atent la ce faci ca sa eviti problemele de justitie.

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu