Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaj nou RUNE pe ZODII saptamana 17-23 iunie 2019! Pentru cine e totul inghetat, cine are zile fertile?

15 iunie 2019, , Vizualizări:
rune -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runes-1474991_1920

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa germanica etalata : ODIN

Aceasta este runa increderii absolute. Ea reprezinta adevarata speranta : un prezent plin de posibilitati. In acelasi timp ea reprezinta vidul pentru ca mentine in ea puterea unui potential pur. Cel mai inalt bine al tau si cele mai bogate vise sunt continute in infatisarea acestei rune, alba complet. Deseori atunci cand primesti runa alba Odin ti se cere sa actionezi la fel, respectiv sa dai drumul la tot ce tii in maini. Este o dovada directa de credinta. Odin iti reaminteste ca obstacolele din trecut trebuie privite ca usi care deschid principii noi. Vidul este finalul, vidul este noul inceput.


MESAJELE saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Runa germanica etalata : HAGALAZ

Poate ca esti inconjurat de evenimente negative aparent in afara controlului tau. A avea aceasta runa indica posibilitatea de schimbare a realitatii tale, a jobului, a unei relatii sau a unor credinte si principii de viata. Este necesar insa sa realizezi ca nu esti la mila sau dispozitia circumstantelor externe. Tu iti faci propria realitate. Deci natura ta este cea care creaza ce se intampla, deci nu esti fara de putere. Verifica constient evenimentele pe care le traiesti si care iti sunt credintele si atitudinea fata de ele. Hagalaz iti spune ca raspunsul este in mainile tale.


MESAJELE saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa germanica etalata : RAIDO

Aceasta este runa comunicarii si a armoniei dintre doua elemente, persoane, situatii. Deseori indica si posibilitatea unei calatorii fie fizica fie in tine si in constiinta ta. Asemenea calatorie trebuie sa fie cu scop de vindecare de sine sau schimbare de sine. Poate ca va avea loc o uniune neasteptata in viata sau vei intalni pe cineva aproape de tine pe care nu ai vazut demult, sau poate ca uniunea vestita de Raido este intre parti din tine care au fost in conflict pana acum.


MESAJELE saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa germanica etalata : SOWELU

Aceasta runa este puternica si anunta un moment de cautare a intregului si de regenerare profunda. Iti indica nevoia sa fii constient de esenta ta ca sa te poti exprima in moduri creative, astfel crescandu-ti forta de viata. Totodata iti transmite nevoia de a admite ceva ce ai refuzat de mult timp, ceva ce a ramas in umbra. Acum e timpul sa o aduci la lumina si sa permiti soarlui sa o scalde in energia sa. Poate ca e un mod sensibil sa iti spuna sa stai departe de o situatie care te impinge. Uneori trebuie sa stii cand sa te retragi la momentul potrivit, ca semn de putere nu de slabiciunea. Pune in practica arta de a nu actiona.


MESAJELE saptamanale ale ARHANGHELILOR pentru ZODII

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
codul
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu