Shop
Ultimele 100 de articole

Sarcina pe saptamani. Ghidul COMPLET al femeii gravide

17 ianuarie 2019, , Vizualizări:
Sarcina pe saptamani

Sfatulparintilor.ro a lansat sectiunea Sarcina pe saptamani”, un ghid amplu, util fiecarei gravide. Acesta prezinta etapele dezvoltarii sarcinii, de la statutul de embrion la bebelus, precum si transformarile post-partum.

Fiecare saptamana in parte trateaza detaliat sarcina din punctul de vedere al transformarilor fizice, atat la bebelus (cat masoara bebelusul, cat are in greutate), dar si la mama (cate kilograme acumuleaza pe parcursul sarcinii, simptome, probleme cu care se poate confrunta, sfaturi). Sunt abordate, de asemenea, problemele de ordin psihologic, determinate de transformarile hormonale.

Vezi mai jos tabelul cu fiecare saptamana in parte!

 

Sarcina pe saptamani – Ghidul femeilor insarcinate

Chiar daca nu ti-au aparut, inca, semnele de sarcina, calatoria ta in lumea magica a maternitatii a inceput inca din secunda fecundatiei. Fiecare saptamana a sarcinii va aduce cu sine o multime de transformari, nu numai in cazul fatului, ci si in cazul mamei, chiar si al tatalui.

Va prezentam saptamana cu saptamana evolutia sarcinii, precum si modificarile pe care aceasta le aduce in viata de cuplu.

Vezi mai jos tabelul cu fiecare saptamana in parte!

Nota: Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, chiar si in burtica. Informatiile sunt prezentate cu titlu informativ. Pentru orice nelamurire cere sfatul medicului care iti urmareste sarcina.

Imagine de Vicki Nunn de la Pixabay

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Sarcina pe saptamani