Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail pentru zodii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail pentru zodii
Mesaj de An Nou 2024 al Arhanghelului Mihail
Credit foto: Depositphotos.com

Arhanghelul Mihail declară anul 2024 ca fiind un an semnificativ în transformarea noastră către Noul Pământ și îl numește anul Trandafirului. Acest lucru are la bază două lucruri: trandafirul este simbolul Galaxiei, cu forma sa spiralată, și, de asemenea, simbolul Femininului Divin.

În 2024, ne vom concentra asupra recuceririi locului nostru ca ființe galactice ale Luminii, conectându-ne cu Lumina Solară Aurie și Codurile Luminoase de Diamant. Ne vom aminti mai multe din călătoriile noastre galactice și vom integra acest lucru în viețile noastre ca Maeștri în Noul Pământ.

Vom intra în conexiune mai puternică și cu Energia Dragonului, deoarece 2024 este și anul chinezesc al Dragonului. Dragonii sunt protectori puternici ai Femininului Divin și ai „comorilor” noastre interioare de Abundență și Dragoste. Pe măsură ce ne conectăm cu energia noastră interioară a Dragonului pe măsură ce se manifestă, ne vom simți mai puternici și mai capabili să ne menținem poziția.

Pe măsură ce energia Dragonului apare pe planetă, vom vedea și simți transformări puternice, pe măsură ce Pământul începe să se așeze în noile sale modele și rețele pentru a exprima Noul Pământ, și, de asemenea, pe măsură ce renunță la vechi și eliberează ceea ce nu mai este necesar.

Cele două energii importante vor fi energia Solară Aurie a Conștiinței lui Cristos și Codurile Luminoase de Diamant, strâns legate de energiile de plasmă ale Apei din Galaxie.

Va fi un an plin de magie sclipitoare și putere, dar putere blândă pe care ne concentrăm pe iubire, bunătate, susținere și autoîngrijire.

La niveluri inferioare, lucrurile vor continua să se prăbușească și să se descompună, dar trebuie să ne concentrăm pe direcția în care ne îndreptăm și să construim un simț puternic al comunității și cercurilor de lumină care ne mențin puternici și limpezi în timp ce construim Noul.

2024 este, în definitiv, un an de vibrație 8 care ne cere să fim puternici și să demonstrăm puterea noastră interioară în tot ceea ce facem.

Să aveți un An Nou frumos și să fiți binecuvântați în 2024!

Iata mesajul minunatului Arhanghel Mihail pentru cele 12 zodii prilejuit de trecerea in Noul An 2024:

Mesaj pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

BERBEC

Tu ai creat aceasta situatie si ai puterea de a o schimba

Acest mesaj iti reaminteste ca TU esti un creator puternic, facut dupa chipul si asemanarea Creatorului divin. Nu esti o victima pasiva ; ai dreptul si deprinderile necesare pentru a te ridica si a schimba totul in aceasta situatie sau relatie. Totusi, atat timp cat dai vina pe altii si crezi ca ei te controleaza, vei ramane blocat. Dar chemand in ajutor ingerii, apoi primind calauzirea primita, poti schimba totul ca prin minune.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: nu mai da vina pe tine sau pe altii / scrie o lista cu actiunile pe care trebuie sa le faci, apoi fa un pas in fiecare zi / discuta deschis si cauta solutii cu alta persoana implicata in aceeasi situatie / fa chiar azi un pas sau mai multi pentru transformarea visului in realitate / fa schimbari sanatoase in viata.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc ca m-ai lasat sa ma sprijin pe taria ta si mi-ai amintit de propria mea putere. Te rog sa ma ajuti sa manifest si sa vindec conform vointei lui Dumnezeu, creand pace si binecuvantari pentru toti cei implicati.

Urari de Sfantul Vasile. Mesaje de Sfantul Vasile. Spune-le prietenilor La multi ani!

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la ingeri. 2024 – anul care schimba tot! Ce energii ne asteapta, oportunitati, provocari, bine sau nu?

Horoscopul Anului Nou 2024! La ce trebuie să renunțe zodiile ca să le fie bine

TAUR

CONCENTREAZA-te asupra sanatatii divine si perfecte

Ingerii iti transmit: cheia unei bune sanatati este sa te focalizezi asupra starii de bine si nu asupra bolii sau ranii. Ai primit acest mesaj pentru a ti se aminti ca trebuie sa ramai focalizat asupra dorintelor si nu asupra temerilor. Corpul reactioneaza imediat la iubire si la teama, deci alege iubirea in aceasta situatie. Revarsa afectiune sincera si binecuvantari in fiecare celula a corpului. Vizualizeaza si asteapta-te la o sanatate perfecta pentru tine si pentru altii. Vorbeste despre tine si despre persoanele iubite in termeni de sanatate perfecta, afirmand ca toate sunt bune.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: vei observa o imbunatatire a sanatatii / urmeaza-ti intuitia privind sanatatea si vindecarea / misiunea ta personala implica si vindecarea / fa schimbari pozitive in stilul de viata / foloseste afirmatii inaltatoare, mai ales privind sanatatea.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule si Arhanghele Mihail, va multumesc pentru ca mi-ati amintit mereu sa ma focalizez asupra sanatatii perfecte si mi-ati calauzit actiunile astfel incat sa-mi sprijine starea de bine.

Urari de Sfantul Vasile. Mesaje de Sfantul Vasile. Spune-le prietenilor La multi ani!

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la ingeri. 2024 – anul care schimba tot! Ce energii ne asteapta, oportunitati, provocari, bine sau nu?

Horoscopul Anului Nou 2024! La ce trebuie să renunțe zodiile ca să le fie bine

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 31/12/2023