Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 20 iulie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 20 iulie 2024

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, sambata 20 iulie 2024
Mesajul ZILEI fecioara Maria
Credit foto: Depositphotos.com

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de sambata 20 iulie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Lasa-te sa iesi in evidenta si sa fii vazut

Este timpul sa pasesti in fata si sa incetezi sa te mai ascunzi in spatele fatadelor pe care le-ai creat de-a lungul anilor. Desi aceste masti te-au ajutat sa te adaptezi cu succes si te-au ajutat, deci le poti multumi, exista mai mult din tine de exprimat lumii si acest ceva este gata sa iasa la lumina. Exista o siguranta anume si un confort cand te ascunzi in spatele mastilor dar astfel lumea nu vede cine esti si tu nu iti traiesti experientele bogate ale vietii care sunt posibile cand joci complet jocul vietii. Ramanand in fundal, ajungi sa nu mai stii sa alegi ce e bine pentru tine si ajungi sa fii ca o victima pasiva. Cand alegi sa fii vazut, sunt implicate unele riscuri. Oamenii te pot critica sau judeca, in special daca nu sunt invatati cu tine asa de asumat. Dar aceste riscuri sunt minime, deci inlatura teama, vina sau rusinea si iesi in lumina. Poarta haine colorate, canta, danseaza, lasa-i pe altii sa iti cunoasca gandurile, sentimentele si opiniile. Asuma-te cu gratie si entuziasm si vei vedea ca iti va placea.

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Sambata 20 iulie 2024

Horoscop special: Pasionalul MARTE se mută în  imaginativii GEMENI. CINCI ZODII pentru care urmează SCHIMBĂRI captivante

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Stai in spate si adapteaza-te situatiei in loc sa vrei sa conduci tu cursul evenimentelor

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Sambata 20 iulie 2024

Horoscop special: Pasionalul MARTE se mută în  imaginativii GEMENI. CINCI ZODII pentru care urmează SCHIMBĂRI captivante

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 19/07/2024