Etalare zilnica RUNE mistice marti 5 martie 2024. Mesaje din magia supranaturalului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Etalare zilnica RUNE mistice marti 5 martie 2024. Mesaje din magia supranaturalului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Etalare zilnica RUNE mistice marti 5 martie 2024. Mesaje din magia supranaturalului
etalare zilnica rune
Credit foto: Depositphotos.com

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 5 martie 2024

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Fii pregatit, neasteptatul poate fi imediat dupa colt. Insa in orice neasteptat, ai deja in tine resursele sa te descurci si sa obtii maxim de beneficiu si nu esti singur ci inconjurat de fortele unui Univers prietenos.

NUMEROLOGIE luna MARTIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul tău al destinului. Cum vei face față acestora?

Aceste TREI ZODII uită de TRISTEȚE la final de săptămână! Începe vindecarea pentru ele!

A început sezonul PEȘTILOR 2024. Ce răni nevindecate intră în prim-plan. ZODIILE au de lucru până în 19 martie

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Isa : In general, o situatie prezenta poate fi considerata o perioada latenta de dezvoltare inainte de renastere. Pentru persoanele nerabdatoare, fierbinti si mereu orientate spre succes, asemenea perioade pot fi dificile. Lipsa unui succes clar definit poate fi perceput ca esec si poate duce la depresie. Insa chiar nu este cazul sa fii suparat. Ce se intampla acum poate fi comparat cu trezirea semintelor si cresterea plantelor in pamant inainte sa apara la suprafata. Succesul nu este vizibil dar nici nu stai pe loc. Exista miscare chiar daca nu se vede.

NUMEROLOGIE luna MARTIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul tău al destinului. Cum vei face față acestora?

Aceste TREI ZODII uită de TRISTEȚE la final de săptămână! Începe vindecarea pentru ele!

A început sezonul PEȘTILOR 2024. Ce răni nevindecate intră în prim-plan. ZODIILE au de lucru până în 19 martie

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 03/03/2024