Etalare zilnica RUNE mistice luni 17 iunie 2024. Mesaje din magia supranaturalului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Etalare zilnica RUNE mistice luni 17 iunie 2024. Mesaje din magia supranaturalului

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop zilnic » Etalare zilnica RUNE mistice luni 17 iunie 2024. Mesaje din magia supranaturalului
etalare zilnica rune
Credit foto: Depositphotos.com

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 17 iunie 2024

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Ehwaz: Ehwaz simbolizeaza miscarea inainte cu energie, o calatorie. Ea poate anunta un progres stabil, chiar daca lent. Te poti astepta sa mergi undeva fie cu avionul, fie cu masina.

Mercur se întâlnește cu Venus în Rac – 17 iunie 2024. Mintea și inima sunt în perfectă armonie. 5 zodii care profită de un PORTAL magic de manifestare

16 iunie este cea mai norocoasă zi pentru aceste ZODII. Ce le aduce întâlnirea dintre iubăreața Venus și visătorul Neptun

3 zodii care sunt „favoritele universului” în iunie 2024

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – Hagalaz (inversata) : Pot exista unele pericole neasteptate in spatele unor sarcini usoare, deci fii prudent. Unele pericole ascunse pot exista din lumea naturii. Partenerul sau amantul pot ascunde ceva de tine. Hagalaz este runa perturbarii. Vremea este un aspect important al acestei rune, deci iti transmite sa te pregatesti cum se cuvine in fata furtunii, fulgerelor sau potopului.

Mercur se întâlnește cu Venus în Rac – 17 iunie 2024. Mintea și inima sunt în perfectă armonie. 5 zodii care profită de un PORTAL magic de manifestare

16 iunie este cea mai norocoasă zi pentru aceste ZODII. Ce le aduce întâlnirea dintre iubăreața Venus și visătorul Neptun

3 zodii care sunt „favoritele universului” în iunie 2024

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 16/06/2024