Rugaciunea Braul Maicii Domnului. Care este istoricul Sfantului Brau al Maicii Domnului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Rugaciunea Braul Maicii Domnului. Care este istoricul Sfantului Brau al Maicii Domnului

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Rugaciunea Braul Maicii Domnului. Care este istoricul Sfantului Brau al Maicii Domnului
rugaciunea braul maicii domnului

Rugaciunea Braul Maicii Domnului se citeste la nevoie si celor bolnavi, in zilele de miercuri si vineri, in zi de post si rugaciune.

Acest brau sa fie purtat de fiecare crestin credincios pana ce traieste, caci va fi scapat din boli si necazuri, fiindca Prea Curata Fecioara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu, este ocrotitoarea noastra, a tuturor, in veci.

Citeste in continuare Rugaciunea Braul Maicii Domnului.

Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, ceea ce esti plina de dar, Domnul este cu tine.

Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau, ca ai nascut pe Hristos, Mantuitorul sufletelor noastre.

Prea Sfanta Marie, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre.

Sub indurarile tale scapam si noi. Rugaciunile noastre nu le trece cu vederea si de primejdii ne scapa, una Curata si Binecuvantata.

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, apara, mantuieste si pazeste pe robul tau (numele) de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele, vrajitoriile si blestemele, ca intreg si sanatos sa fie robul tau. Amin.

Ca si cu o comoara luminata, Preacurata de Dumnezeu Nascatoare cu prea cinstitul tau brau, robul tau, (numele) se incununeaza si se lumineaza, bucurandu-se si in taina se veseleste, Stapana, strigand catre tine:

Bucura-te, coroana cinstita si cununa dumnezeiestilor mariri.

Bucura-te, ceea ce esti marirea implinirii, a vesnicei mariri si veselii.

Bucura-te, prin care rasare bucuria.

Bucura-te, prin care piere blestemul.

Bucura-te, pantecele intruparii dumnezeiesti.

Bucura-te, indraznirea celor muritori catre Dumnezeu,

Bucura-te, muncirea vrajmasmilor celor nevazuti.

Bucura-te, indraznirea cea nebiruita a purtatorilor de duhuri rele.

Bucura-te, ceea ce ne curati de pacate si de lucruri spurcate.

Bucura-te, caderea dracilor.

Bucura-te, usa mantuirii.

Bucura-te, datatoarea darului celui dumnezeiesc.

Bucura-te, camasa nuntii cele fara de samanta.

Bucura-te, lauda cea de cinste a preotilor celor cuviosi.

Bucura-te, prin care cad vrajmasii.

Bucura-te, mantuirea sufletului meu.

Bucura-te, Mireasa, pururea Fecioara.

Dat-ai robului tau (numele), Preamarita, tare ingradire, pe acesta scapandu-l de toate primejdiile, cu dumnezeiestile lucrari si nebiruit de vrajmasi pazindu-l si care striga catre tine cu credinta.Taria, puterea si cuvioasa mea bucurie este Fiul tau si Domnul, ca un bun si milostiv.

Ca si cu o cinstita coroana, cu braul tau, robul tau (numele) cu buna credinta luminat, fiind incununat cu dumnezeiasca ta marire, sa-l mantuiesti ca un milostiv.

Incinge pe robul tau (numele), intarindu-l asupra vrajmasilor, ca sa lupte nebiruit contra patimilor celor ce-l muncesc si nepatimire biruitoare daruindu-i, ca pururea sa te mareasca pe tine si Fiul tau si sa strige:

Iisuse, mantuieste-ma pe mine, pacatosul, ca un milostiv.

Nasterea fara stricaciuni si fericire numai tu ai avut, Preabinecuvantata, si incingere de mantuire a daruit oamenilor braul tau cel sfant, care pana acum a ramas nestricat, Dumnezeiasca Mireasa, prin care robul tau (numele) ia de la Dumnezeul nostru mare mila.

Cei intre Sfintii Parintii nostri mari dascali si ierarhi ai lumii, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si loan Gura de Aur, Atanasie si Chiril si toti Sfintii Apostoli si intaiul mucenic Stefan, sfintilor mucenici Gheorghe, Teodor Tiron, Teodor Stratilat, Dumitru si toti sfintii mucenici si mucenice, Sfinte Ioane, proorocule si Inaintemergatorule, Botezatorul Lui Hristos, sfintilor prooroci Moise, Avraam, Ilie, Elisei si toti Sfintii Apostoli si mucenici, rugati-va Domnului pentru viata, pacea, sanatatea, buna norocire si iertarea pacatelor robului lui Dumnezeu (numele), pentru apararea si mantuirea lui si sa-l pazeasca de tot raul si necazul, de toate bolile si durerile, de toate farmecele si vrajitoriile. Inima se indoieste, atingandu-se cu calduroasa credinta de braul Fecioarei, incingandu-se cu putere nebiruita impotriva patimilor necurate si a vrajmasilor fara de trupuri, nevatamat ramanand in veci.

Braul tau, intru bucuria inimii, cu cinste toti sa-l purtam, care este spre ajutorul tuturor credinciosilor; de Dumnezeu Nascatoare, da celui ce s-a atins de prea cinstitul tau trup, celor bolnavi da vindecare, celor ce aluneca, intarire, celor lenesi imbarbatare, carmuire celor ce inoata, celor rataciti intoarcere.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/08/2023