Shop
Ultimele 100 de articole

Cea mai puternica rugaciune pentru implinirea unei dorinte. Rosteste-o in fiecare marti!

10 mai 2021, , Vizualizări:
Cea mai puternica rugaciune pentru implinirea unei dorinte - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - our-lady-2675140_1920

Aceasta este considerata cea mai puternica rugaciune pentru implinirea unei dorinte. Rosteste-o in fiecare zi de marti si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara.

Cea mai puternica rugaciune pentru implinirea unei dorinte

Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Amin!

Te mai poate interesa: Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce sa spui cand esti in suferinta!

Cum sa spui cea mai puternica rugaciune pentru implinirea unei dorinte

Dupa ce ai terminat de rostit aceasta rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, continua cu „Tatal nostru”, apoi cu rugaciunea de mai jos.

Bucura-te Marie, cea plina de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.

Amin!

Rosteste aceste rugaciuni de 10 ori pe zi, timp de 9 marti, in fata unei icoane a Sfintei Fecioare, avand si o lumanare aprinsa, de preferat sfintita, cumparata de la biserica.

Se spune ca efectele acestei rugaciuni foarte puternice pentru indeplinirea dorintelor este se vor vedea inainte de de a ajunge la cea de-a 9-a zi de marti.

Citeste si: Cea mai puternica rugaciune pentru casatorie. Rosteste-o in fiecare zi pentru o casatorie grabnica si fericita!

Imagine de Oswaldo Gerolin Filho Padre Oswaldo de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.