Shop
Ultimele 100 de articole

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Ce sa spui cand esti in suferinta!

03 martie 2021, , Vizualizări:
Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2604844_1920

Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ca „rugaciunea este arma cea mai tare, vistierie care niciodata nu se goleste, bogatie nesecata, liman fara valuri, temelia pacii, radacina, izvorul, mama tuturor bunatatilor, mai puternica decat o imparatie”. Cand se afla in suferinta, oamenii cauta cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Iata trei rugaciuni puternice pe care sa le spui cand esti iti este greu.

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate catre Cuvioasa Parascheva

Ne inchinam la Dumnezeu si iti cinstim sfintele moaste, Sfanta Cuvioasa Parascheva. Propovaduind cu marire si cantari toate minunile tale care prin darul lui Dumnezeu si pentru a noastra mantuire am dobindit. Bine primita fa rugaciunea noastra, sfanta! Si grabeste totdeauna a ne ajuta ca sa cantam cu bucurie ispravile tale si slava lui Dumnezeu!

Doamne, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate. Iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii.

Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv. Doamne, pentru rugaciunile Sfintei Cuvioase Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adincul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci.

Amin!

Te mai poate interesa: Rugaciuni pentru sanatate. Cele mai puternice 8 rugaciuni pentru sanatatea ta si a familiei tale

Rugaciune vindecatoare puternica

Fie ca Dumnezeu, Domnul nostru sa-mi dea harul de a vedea cu lumina clara a credintei. Ca El este intotdeauna de partea mea, ca un Tata iubitor. Si niciodata nu ma va abandona. Sa ma ajute sa inteleg ca El este Dragostea. Si ca imi doreste binele mai mult decat oricine din lume. Si sa ma ajute sa am incredere in Medicul divin, Isus Cristos. Care imi poate da sanatatea corpului si liniste sufleteasca. Daca aceasta este vointa Sa sfanta.

Fie ca ajutat de harul Duhului Sfant, sa creasca in mine, zi de zi, credinta in rugaciune. Cu convingerea ca Dumnezeu ma asculta mereu. El care asculta rugaciunile smerite si staruitoare ale fiilor lui. Si care niciodata nu ne lasa fara harurile cele mai trebuincioase pentru sfintirea si mantuirea noastra. Atunci cand ii cer lui Isus vindecarea, sa fiu incredintat ca, daca este spre binele meu, mi-o va darui.

Ia-ma in grija Ta, Doamne!

Fie ca Dumnezeu sa-mi acorde harul de a ma bucura de minunea veseliei crestine, pe care Isus ne-o da, ca rod al Duhului Sfant. Atunci cand imbratisam durerile, bolile si necazurile acestei vieti cu un abandon total in bratele lui Dumnezeu, Tatal nostru. Si sa ma ajute sa inteleg ca bucuria vine din iubire, iar iubirea devine autentica – la fel ca aurul purificat prin foc – in mijlocul incercarilor si al Crucii.

Fie ca Domnul Dumnezeul nostru sa ma invete sa vad durerea, suferinta si boala, nu ca o pedeapsa, ci ca o participare sfanta la Crucea lui Cristos. Astfel incat sa stiu sa iubesc Crucea asa cum a iubit-o El. Si sa invat s-o imbratisez si s-o ofer lui Dumnezeu fara revolta sau planset. Si ca, in acelasi timp, sa nu incetez a ma ruga cerand Domnului, cu credinta, – intotdeauna supusa Vointei sale – harul vindecarii mele.

Amin!

Citeste si: Rugaciune de multumire. Cele mai puternice rugaciuni de multumire. Spune-le zilnic!

Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate catre Sfantul Ioan Rusu

Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai inaltat, o, Sfinte Ioane, indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai indreptat spatele batranei garbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batranul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios”.

Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata mea in mainile tale si mijloceste precum stii mintuirea mea. Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cartesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cantarea: Aliluia!

Amin!

Ai aici: Rugaciuni pentru sporul casei. Ce rugaciuni sa spui ca sa-ti mearga bine

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.