Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc LUNAR AUGUST 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

05 august 2020, , Vizualizări:
zodiac chinezesc lunar -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - year-of-the-rat-4779688

Zodiacul chinezesc pentru luna AUGUST 2020 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Anul Mistretului a fost inlocuit la 25 ianuarie 2020 cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA AUGUST 2020:

Zodiac chinezesc LUNAR AUGUST 2020 Sobolan

Sobolanul nu se poate lauda ca ar avea noroc pe mai toate planurile. Relatia de dragoste se indreapta in directia dorita, insa se va confrunta cu obstacole din punct de vedere financiar si al sanatatii.

Nici in cariera lucrurile nu sunt promitatoare. Relatiile cu colegii si superiorii sunt turbulente si ai probleme in atingerea obiectivelor profesioanale. Ar trebui sa continui sa muncesti si sa te astepti la lucruri bune in viitor. Ar trebui sa eviti cat de mult poti conflictele.

Castigi bani frumosi, insa cheltui si mai mult. Asa ca fii mai cumpatat. Daca esti singur, vei avea multe sanse sa schimbi lucrurile.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNA AUGUST 2020 Bivol

Se anunta o luna nici prea buna, insa nici prea rea.

Dezvoltarea profesionala poate avea loc doar daca ai relatii bune cu colegii si superiorii. Toate obstacolele pot fi depasite cu rabdare.

Din punct de vedere financiar, veniturile arata excelent. Totusi, te poti confrunta cu pierderi din cauza cheltuililor in exces sau a investitiilor neinspirate.

Relatia cu partenerul este volatila. Armonia poate fi obtinuta prin comunicare si compromis.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc AUGUST 2020 Tigru

Trendul va fi pozitiv pentru tigri.

Obtin succese importante la locul de munca pentru ca depasesc orice obstacol ar intampina. Oamenii de afaceri isi voir gusta din fructul succesului. Calatoriile din motive profesionale se vor dovedi extrem de profitabile.

Rezultatele financiare sunt incurajatoare. Vei primi bani din surse neasteptate, diferite fata de cele profesionale. Surplusul banesc poate fi investit in alte afaceri.

Relatia de cuplu ar putea fi usor tensionata. Insa impreuna cu partenerul vei gasi solutii la orice problema.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNA AUGUST 2020 Iepure

Norocul nu va fi in totalitate de partea iepurelui in luna august.

In cariera va avea de infruntat o multime de provocari. Este necesar sa dezvolte relatii armonioase cu colegii pentru a trece cu bine peste toate aceste obstacole.

Principala sursa de venit o reprezinta job-ul. Si fara alte venituri trebuie sa amane investitiile. Poate economisi bani daca reduce cheltuielile.

Insa, relatia de cuplu va inflori in aceasta perioada. Iar daca esti singur, vei avea o multime de oportunitati pentru a cuceri o persoana speciala. Daca esti decis, ai putea pune bazele unei relatii pe termen lung.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.