Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc LUNAR IULIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

04 iulie 2020, , Vizualizări:
zodiac chinezesc lunar -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - year-of-the-rat-4779688

Zodiac chinezesc LUNAR IULIE 2020 Dragon

Te poti astepta la o luna incantatoare in multe aspecte ale vietii tale. Progresul in cariera este o posibilitate, atat timp cat iei deciziile corecte. Te bucuri de suportul colegilor si superiorilor pentru planurile tale. Foloseste in avantajul tau oportunitatile care apar. Cu finantele stai bine, se anunta chiar venituri suplimentare care sa-ti permita cateva investitii. Evita, insa, speculatiile financiare. In amor, daca esti singur, nu sunt excluse aliante romantice. Pentru cei care sunt deja “cuplati” nu este exclusa oficializarea relatiei sau venirea pe lume a unui bebelus.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc IULIE 2020 Sarpe

Iulie pare a fi una dintre cele mai bune luni ale tale. Din punct de vedere profesional ai toate sansele se evoluezi. Nu sunt excluse cresteri devenituri sau casgituri din alte surse decat profesia de baza. La capitolul dragoste, insa, nu sunt asa vesti bune pentru cei singuri. In ciuda eforturilor, se pare ca nu atragi oamenii care ti se potrivesc in jurul tau. O recomandare speciala pentru capitolul sanatate este sa te odihnesti mai mult.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNAR IULIE 2020 Cal

O luna iulie norocoasa pentru tine. In cariera vestile sunt minunate si nu este exclusa o promovare sau cel putin o prima sau o bonificatie. Ia-o ca pe o incurajare din partea superiorilor sa faci in continuare o treaba excelenta. In viata de familie te pot confrunta cu niste mici discutii in contradictoriu, dar le poti depasi cu diplomatie si iubire. Pentru o sanatate mai buna, odihneste-te mai mult si fa exercitii de relaxare.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNA IULIE Oaie/Capra

Te poti confrunta cu unele provocari, dar nu trebuie sa te stresezi prea mult. Totul se poate rezolva atat timp cat te concentrezi pe solutii si nu pe problema in sine. Cere ajutorul persoanelor in care ai incredere ori de cate ori simti nevoia. Atentie la colegii, unii te poti tine pe loc cu sau fara intentie. Capitolul finante se arata promitator, insa nu trebuie sa cheltui in exces. Nu achizitiona lucruri decat daca ai neaparata nevoie de ele. In amor trebuie sa hotarasti ce iti doresti, pentru a sti ce sa ceri de la ceilalti. Totodata, ai grija si ce oferi tu! Atentie la exercitiile fizice prea dure. Exista riscul unor accidentari!

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.