Shop
Ultimele 100 de articole

Zodiac chinezesc LUNAR SEPTEMBRIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

05 septembrie 2020, , Vizualizări:
zodiac chinezesc lunar -sfatulparintilor.ro - pixabay-com - year-of-the-rat-4779688

Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2020 Maimuta

Nu crede ce spun oamenii decat daca isi pot sustine vorbele cu dovezi solide. De fapt, luna aceasta, descopera ceea ce ai nevoie sa stii, dar fa-o pe cont propriu. Vei fi salvat de portii de stres de termen lung. Este o perioada excelenta pentru a investi energie in noi proiecte, in spiritualitate si in arte. Tine minte, relatiile de iubire au nevoie sa fie hranite cu timp, intelegere si ganduri bune. Lasate de capul lor si la mana inertiei, ele tind sa decada.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNA SEPTEMBRIE 2020 Cocos

Iti va fi usor sa iti gasesti propriul drum si sa te tii de el in aceasta luna. Pana la urma, majoritatea ideilor tale sunt bine gandite si corecte pentru toata lumea implicata. Oricum, asteapta-te sa ai de-a face cu aspecte de tin de familie, in special daca cresti copii. Vor fi anumite dezvoltari interesante romantice, cu voci din trecut si cu cineva care isi da, in sfarsit, arama pe fata. Pana la finele lunii vei capata o viziune mult mai proaspata asupra viitorului tau.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc LUNAR SEPTEMBRIE 2020 Caine

Puterile tale creative sunt in varf, deci creaza. Fie ca lucrezi intr-o zona mai artistica, fie ca activezi in business sau te afli pe o scara ierarhica obisnuita, inoveaza si experimenteaza. Nu vei regreta. Sunt decizii importante de luat in legatura cu viata ta amoroasa. Trebuie sa fii flexibil, dar sa ramai si fidel tie insuti. Mai tarziu in luna, elibereaza-te de presiunea dinspre alti oameni. Serios, ce legatura are totul cu ei? Preia controlul si mergi mai departe.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2020 Mistret

Aceasta luna va fi o calatorie de descoperire iar unele din relatiile din viata ta nu vor mai fi la fel dupa aceea. Totusi, nu este nevoie sa te ingrijorezi. Trebuie sa te uiti la asta ca la o etapa necesara. Vei fi mult mai sanatos psihic dupa aceea. Munca si afacerile vor inflori in aceasta luna iar unii nativi vor primi de la Univers moduri minunate de a avansa din care vor beneficia. Asteapta-te la vesti extra fascinante.

Dieta si exercitiile fizice vor juca un rol major in imbunatatirea sanatatii.

Horoscopul chinezesc al saptamanii pentru zodia ta este aici.

Sursa: wemystic.com, horoscope.com, karmaweather.com, sunsigns.org

Imagine de Janos Perian de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.