Mesaj de An Nou 2022 al Arhanghelului Mihail pentru zodii - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaj de An Nou 2022 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Mesaj de An Nou 2022 al Arhanghelului Mihail

Mesaj pentru SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Angajeaza-te deplin

Ai primit acest mesaj pentru ca te intrebi cum sa imbunatatesti o situatie. Ingerii te sfatuiesc sa te angajezi si implici deplin pentru obtinerea rezultatului dorit. Daca nu esti sigur ca meriti ori ca esti destul de vrednic, atunci rezultatul final va fi nesatisfacator. Totusi, daca te angajezi deplin, vei declansa miscarea potrivita in propria viata.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Implica-te mai mult intr-o situatie sau in actuala relatie pentru a crea mai multa satisfactie / Permite-ti sa te bucuri pe deplin de orice clipa / Implica-te deplin si cu incredere intr-un proiect palpitant / Ai incredere in timp ce vorbesti si scrii / Daca esti artist, simte si constientizeaza fiecare nota, fiecare litera, fiecare culoare.

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Venus retrograd in Capricorn 2021. Ce probleme reprimate in relatii ies la suprafata?

Mesaj pentru CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

ELIBEREAZA GRIJILE – TRAGE CABLUL DE LA INGRIJORARE
Arhanghelul Mihail este prezent alaturi de tine pentru a te decupla de la ingrijorare. Doar cere-i asta si se va face!

Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic de Arhangelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Ingrijorarea este doar un obicei universal de manifestare a fricii. S-a estimat ca o persoana petrece 20-40% din timp revizitand trecutul cu furie, vinovatie, durere, o alta portiune de 20-40% ingrijorandu-se ce s-ar putea intampla in viitor, apoi intrebandu-se de ce nu are suficienta energie ramasa pentru prezent, pentru a fi aici si acum. Arhanghelul Mihail paseste in fata ta spre a te asista in acest obicei distructiv, luandu-ti ingrijorarile excesive si asistandu-te sa ramai focusat in prezent. Ai putea fi ghidat sa iti scrii grijile in fiecare zi intr-un jurnal sau sa scrii o scrisoare ingerilor tai si sa o plasezi la altarul pentru ingeri. Ai putea sa fii ghidat sa te conectezi cu ingerii prin meditatii si sa vizualizezi cum plasezi grijile tale intr-o cutie angelica, dandu-le astfel lor. Arhanghelul Mihail este aici ca sa te ajute sa fii total prezent in ACUM pentru ca ACUM este singurul loc in care poti obtine un efect. Oricum, nu te poti ingrijora intr-atat de mult incat sa aduci o contributie sau diferenta in bine intr-o situatie.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  dormi prost si ai nevoie de reechilibrare / treci din nou si din nou peste o problema / te simti blocat si fara motivatia de a avansa / rezisti in fata schimbarii / exagerezi cu protectia excesiva asupra copiilor / te simti in dezechilibru / exagerezi in general / esti prea grabit / hiper-activitate / nu esti productiv.

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Venus retrograd in Capricorn 2021. Ce probleme reprimate in relatii ies la suprafata?

Mesaj pentru VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

PROTECTIA UNIVERSALA – PRIMESTI MANTIA ALBASTRA REGALA

Arhanghelul Mihail paseste in fata ta si iti arunca la picioare mantia sa albastra regala. Efectiv, mantia poate manipula timpul asa cum il stim.

Aceasta mantie este oferita tie ca un foarte puternic instrument de protectie. Capa Arhanghelului Mihail este un cadou sacru de la Dumnezeu. Cand Arhanghelul Mihail intervine cu toata protectia sa puternica data de mantia albastru regal, o face dintr-un punct avantajos al centrului absolut de protectie al arhanghelilor. Arhanghelul Gabriel se afla in vest, Arhanghelul Uriel se afla in nord, Arhanghelul Rafael se afla in est si Arhanghelul Mihail se afla in sud. Fiind in consens cu toti Arhanghelii, Arhanghelul Mihail se muta in centrul acestui cerc si pune la sol capa sa de protectie puternica energetica pentru a fi pusa peste tine si peste o situatie in care esti implicat. Aceasta forma de protectie NU este una pe care sa o poti solicita tu (cum este panza aurie sau curcubeul celor 7 raze). Ea este activata si oferita in circumstante extreme in care cursul Contractului tau Sacru este amenintat. Ai putea sa fii sau sa nu fii constient de aceasta protectie speciala divina. Oamenii au descris situatiile acestea ca atunci cand au simtit ca timpul a stat in loc, ca si inghetat. In aceste vremuri, oamenii au descris intamplari impotriva tuturor legilor fizicii, cum ar fi un obiect impins misterios departe de tine, o persoana aparuta ca de nicaieri si apoi disparand brusc, un accident aparent mortal evitat datorita unei viteze nefiresti pentru un vehicul ce a dus la neproducerea inevitabilului accident sau o serie de evenimente care sa impiedice persoana sa faca o calatorie (de exemplu, pierzi autobuzul sau avionul sau masina nu porneste deloc, desi peste cateva ore merge fara nicio problema). Efectiv, Mantia albastra regala poate manipula timpul asa cum il stim noi, ca sa schimbe cursul unei zile si sa livreze un raspuns angelic urgent.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  apare o schimbare neasteptata de planuri / o anulare / un deal de afaceri pica / un contract nu se mai incheie / pierzi o oportunitate legata de o casa sau o proprietate / nu obtii un job / bati pasul pe loc intr-o situatie  – in toate acestea, de fapt ingerii intervin ca sa iti protejeze cele mai bune interese si sa iti aduca ceva mai bun, ferindu-te de ceva ce poate evolua in rau.

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Venus retrograd in Capricorn 2021. Ce probleme reprimate in relatii ies la suprafata?

Mesaj pentru PESTI (20 februarie – 20 martie)

AJUTOR DIVIN – UN NOBIL APARE SI TE ASISTA

Arhanghelul Mihail iti inmaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra deschide poarta pentru sosirea unei persoane nobile sa te asiste in vremurile tale de nevoie.

Aceasta cheie energetica sacra iti este trimisa de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica ce anunta sosirea unui Nobil. Un Nobil denota o persoana de mare ajutor trimisa divin, un barbat sau o femeie. Persoana va aparea in viata ta exact cand vei avea nevoie mai mare si iti va oferi asistenta. Nobilul tau poate aparea in timpul unei crize ca sa te scoata din bucluc sau doar sa dea o mana de ajutor cand esti la capatul puterilor. Ai putea sa cunosti sau nu aceasta persoana. Stai linistit si asigurat ca Arhanghelul Mihail il va chema sa iti fie alaturi la momentul perfect divin. Prezenta Nobilului in viata ta poate fi foarte scurta sau de lunga durata, depinde de situatie. Acesta va aduce abilitati si resurse pe care tu nu le posezi. Unii Nobili trimiti iti pot asigura notorietate sau iti pot aduce multa prosperitate. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea drept “Salvatorul”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca darul este livrat divin. Asa sa fie si asa si este!


SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  Consultant / coach / asistent personal / avocat / tutor / mentor / aparator / bunul samaritean / eroul / cavalerul in armura / adapost pentru copii / adoptie / inger pamantesc / profesor cu har si mesaj divin / prieten special.

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Venus retrograd in Capricorn 2021. Ce probleme reprimate in relatii ies la suprafata?

foto

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 31/12/2021