Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 26 februarie -3 martie 2024. Influente in casa banilor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 26 februarie -3 martie 2024. Influente in casa banilor!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 26 februarie -3 martie 2024. Influente in casa banilor!
Horoscop BANI saptamanal
Credit foto: Depositphotos.com

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici! Îți muțumim! Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 26 februarie – 3 martie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Se prefigureaza o noua activitate care iti va schimba radical situatia financiara. Desi banii vor veni, este indicat sa urmaresti si sectorul datorii si sa vezi daca nu poti achita mai repede unele dintre ele.

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Ultimele săptămâni cu iubăreața VENUS în libertinul VĂRSĂTOR. Dragostea ia o întorsătură sălbatică până în 11 martie 2024

Horoscop special: RELAȚIILE se îmbunătățesc pentru 5 ZODII datorită provocatorului stellium în Vărsător și Pești

Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna!

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Activitate intensa la capitolul cariera, in aceasta saptamana. Desi nu-ti place foarte mult sa iesi pe teren, aceste intalniri iti pot largi reteaua de cunostinte. Nu se stie niciodata cand cineva pe care il cunosti acum iti poate da raspunsurile de care ai nevoie cu privire la bani.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Ultimele săptămâni cu iubăreața VENUS în libertinul VĂRSĂTOR. Dragostea ia o întorsătură sălbatică până în 11 martie 2024

Horoscop special: RELAȚIILE se îmbunătățesc pentru 5 ZODII datorită provocatorului stellium în Vărsător și Pești

Stellium de 4 PLANETE în Vărsător. Cum să facem față energiei rebele. Viața ni se va schimba pentru totdeauna!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 26/02/2024