Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 10-16 iunie 2024. Influente in casa banilor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 10-16 iunie 2024. Influente in casa banilor!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 10-16 iunie 2024. Influente in casa banilor!
Horoscop BANI saptamanal
Credit foto: Depositphotos.com

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici! Îți muțumim! Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 10-16 iunie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Poti citi aici horoscopul general al acestei saptamani.

Horoscop saptamanal BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ai parte de tot felul de energii bune care vin spre tine in zona relatiilor acum. Daca ai pe cineva, va veti bucura de sentimente improspatate reciproce. Daca esti singur, vei gasi un bazin mai mare de potentiali parteneri. Aceeasi energie este valabila si pentru bani, pentru ca in acest climat cosmic poti intalni acum mai multi insi ce te pot sustine, mentori, parteneri sau investitori. Atentie, poti castiga mai multi bani daca spui ce idei ai in minte.

Relatia Berbecului cu banii :

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop special: Două zodii care se bucură de abundență începând din 9 iunie, după ce Marte intră în Taur

Cea mai norocoasă ZI  din IUNIE pentru ZODII. Ce urmează pentru fiecare

Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Saptamana aceasta, concentrarea ta ramane pe job. Intreaba-te daca esti fericit facand ceea ce faci pentru a-ti castiga existenta sau daca e cazul sa faci niste schimbari. Daca e varianta din urma, niste ganduri si actiuni indreptate spre schimbare iti pot aduce rezultate excelente. Un aspect astral ce te sustine indica faptul ca e un timp de interes reinnoit in viata ta financiara, in investitii si in siguranta. Esti pe drumul cel bun.

Relatia Taurului cu banii :

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop special: Două zodii care se bucură de abundență începând din 9 iunie, după ce Marte intră în Taur

Cea mai norocoasă ZI  din IUNIE pentru ZODII. Ce urmează pentru fiecare

Caracteristici GEMENI. 80 de adevaruri despre zodia GEMENI

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 10/06/2024