Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 28 SEPTEMBRIE – 4 OCTOMBRIE 2020. Luna plina in Berbec. Influente in casa banilor!

28 septembrie 2020, , Vizualizări:
Horoscop BANI saptamanal

Horoscop saptamanal BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)


Respira adanc, relaxeaza-te, gandeste clar si actioneaza decisiv. Numai asa iti poti echilibra finantele. La locul de munca esti pe un trend ascendent. Pot aparea momente de confuzie, insa daca dai dovada de prudenta totul se va rezolva aproape de la sine. La capitolul finante, evita imprumuturile pentru a nu avea probleme cu banii in viitor.

Relatia Sagetatorului cu banii :

Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop bani si succes CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Activitatea in zona carierei este intensa. Pot aparea mai multe responsabilitati, dar si mai multi bani. Totusi, esti sigur ca le poti face pe toate? Oricat de promitator ar parea sa fii omul orchestra, nu functioneaza intotdeauna Fii precaut!

Relatia Capricornului cu banii :

Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop saptamanal BANI VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Te bucuri de mai multa energie decat in perioadele trecute si esti gata pentru planuri mari. Atentie, insa, s-ar putea ca socoteala de acasa sa nu se potriveasca cu cea din targ. Indiferent ce plan iti faci, iti trebuie si unul de rezerva.

Relatia Varsatorului cu banii :

Multi din banii Varsatorilor se duc pe cauze caritabile, ceea ce este fantastic pentru ca au tendinta de a fi antreprenori de geniu iar investitia in afacerile lor ce aduc bine oamenilor si noi directii pentru viitorul omenirii este o forma de act de caritate si contributie. Sunt ambitiosi, brilianti si foarte muncitori. Ei sunt cei ce inoveaza si fac viata sa fie mai buna si mai usoara. Varsatorii fac multi bani si fac mult bine cu ei. Nu ar putea dormi noaptea daca nu ar da inapoi omenirii o parte din banii ce vin spre ei.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Horoscop bani si succes PESTI (20 februarie – 20 martie)

Saptamana anunta schimbari importante. Esti pregatit sa le faci? Totul depinde numai de tine. E drept ca poti fi speriat de ceea ce urmeaza, insa totul este pentru o cauza nobila: Noul TU. Ai curaj!

Relatia Pestilor cu banii :

Pestilor le place sa cheltuie banii, in special pe arta, muzica, teatru si muzee. Nu sunt foarte gospodari cu banii, fiind firi mai boeme si visatoare si nu sunt confortabili sa traiasca tinand cu atentie de un buget. Totusi, daca a-si mentine bugetul ii ajuta sa aiba mancare pe masa, acoperis deasupra capului si sa aiba ca sa ajute si pe altii, se vor ocupa serios sa aiba grija de bani. Pentru ei, este vorba de a avea buget ca sa ajute si sa nu cumva sa simta ca nu au control asupra propriei vieti.

Iata aici horoscopul general al saptamanii!

Citeste-ti si horoscopul zilei aici!

Documentare surse : yourtango.com ; horoscope.com ; askastrology.com ; freeoracle.com ; horoscopefriends.co.uk

Imagine de Olya Adamovich de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.