Shop
Ultimele 100 de articole

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 20 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

19 ianuarie 2019, , Vizualizări: 509,368
Arhanghelul Mihail - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - digital-1446453_1920

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru LEU

PRIMESTI PASIUNE SI SCOP

“Primesti entuziasm care iti da energie si motivatia de a lucra la un proiect plin de semnificatie si foarte drag inimii tale.”

Acest mesaj este un semn al pasiunii pe care o simti si o vei simti pentru un nou proiect care este parte din scopul si misiunea vietii tale. Dorinta ta de a ajuta pe altii te motiveaza sa iti dedici timp acestei directii. Chiar daca nu iti este acum foarte clar despre ce proiect este vorba si cum te vei ocupa mai bine de el, sa ai incredere nestramutata ca ai toata capacitatea sa o faci si ca esti sustinut in acest sens. Pasiunea ta iti da si puterea si curajul necesar pentru a rosti adevar, pentru a cere ce resurse ai nevoie, pentru a vorbi aspecte relevante si a pune intrebarile pertinente ca sa ajungi la cat mai multi oameni, inclusiv prin toate formele de comunicare pe internet.

Petrece-ti timp rostind rugaciuni, cercetand, mergand la studii ca sa fii bun in ce faci, socializand, discutand cu mentori si adunand informatiile necesare pentru a te dedica acestui proiect plin de sens. Doar asigura-te ca etapa in care te pregatesti nu iti intarzie prea mult actiunea in sine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi dai motivatia si sustinerea de a fi folositor vietii mele prin proiectele pe care le realizez, prin oamenii cu care lucrez.

 

 NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 21-27 ianuarie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru FECIOARA

BINECUVANTEAZA-TI INIMA  

 “Cauta suport emotional si spiritual ca sa iti vindeci si alini inima.”

 Ai primit acest mesaj pentru ca inima ta are nevoie de iubire tandra si plina de grija si compasiune urmare a unei pierderi sau incheieri de relatie. Iti prinde bine acum imbratisare plina de dragoste iar ingerii ti-o ofera din belsug. Acest mesaj este si un semn sa cauti orice forma de alinare emotionala in urma unei experiente care ti-a frant inima, chiar daca esti constient sau nu de ea. In unele cazuri, mesajul se refera si la rugamintea ingerilor si a arhanghelului Mihail sa iti protejezi inima fizica, printr-o alimentatie mai dietetica, prin miscare fizica, prin interventie medicala la nevoie.

Conecteaza-te prin intentie la inima sacra a lui Iisus pentru a primi la cererea ta vindecare spirituala si purificare pentru ceakra inimii tale. Dumnezeu iti binecuvanteaza inima si te ghideaza sa urmezi calea care este cea buna si dreapta pentru tine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ai grija de inima mea prin calauziri si mesaje incurajatoare si pline de iubire.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 21-27 ianuarie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BALANTA

IA-O USUREL SI FA TOTUL CU USURINTA 

 “Sanatatea, fericirea si abundenta au nevoie de o abordare blanda a vietii si a muncii tale din partea ta.”

Ingerii si arhanghelul Mihail iti trimit acest mesaj pentru ca ti-a fortat propriile limite si sarcini multiple de facut, grabindu-te sa implinesti termene limita si ingrijorandu-te pentru alti oameni. Poate ca ai exagerat si cu socializarea sau petrecerile de lunga durata. Acum este timpul sa te odihnesti si sa te detoxifiezi sau chiar sa te abtii. Astfel iti vei recupera urgent sanatatea si energia vitala.

Acest mesaj este si o reamintire sa ramai in momentul prezent si sa te ocupi de proiecte cate unul pe rand, ca sa eviti sentimentul de a te simti coplesit. Poate ca ai fost focusat foarte mult spre viitor, anticipand vremuri mai bune sau ingrijorandu-te cu privire la ce ar putea veni. Sau te-ai consumat de evenimente trecute. Acum esti calauzit sa te concentrezi doar pe aici si acum ca sa te bucuri de viata chiar daca circumstantele curente nu sunt ideale.

In plus, este un semn de a te retrage dintr-un job epuizant sau sa renunti la un hobby daca acesta te pune in risc de sanatate fizica sau mentala. Ia-o usurel cu totul si abordeaza-ti viata cu delicatele si blandete.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma calauzesti sa traiesc usor si bine, sa fac actiuni care aduc usurinta si se simt bland in intreaga mea fiinta.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 21-27 ianuarie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru SCORPION

CURATA NEGATIVITATEA

“Elibereaza negativitatea din tine sau din preajma ta.”

Ai primit acest mesaj pentru ca ai nevoie sa cureti energia negativa din tine sau din preajma ta. Poate fi o negativitate a clipei prezente sau o durere mai veche din trecutul tau pe care o cari cu tine pentru ca ai avut dificultatea de a ierta. Din fericire, nu trebuie sa stii ce forma de negativitate cureti, nici nu esti sfatuit sa o analizezi si retraiesti. Pana la urma, focusarea pe negativitate nu face decat sa ii dea putere. Ai nevoie acum doar de putina grija de sine pentru a iti curata campul. O poti realiza spunand rugaciuni spre Dumnezeu, spre Iisus si spre Arhanghelul Mihail sa ridice de pe tine ce nu iti mai serveste. Ai putea chiar sa apelezi la un vindecator spiritual de incredere pentru ajutor in acest proces.

Cei care sunt foarte sensibili absorb de regula energiile mai joase. Deci nu e nimic de temut sau de rusinat, este doar o constientizare ca sa te ocupi de aceasta situatie. Alte metode eficiente de curatare includ : sa dormi cu un cristal de cuart fumuriu alaturi / sa mirosi ulei de salvie / sa faci baie cu sare de mare / sa petreci timp in natura / sa faci miscari fizice blande.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma indrumi sa fiu eliberat de orice nu imi serveste, ca sa fiu deschis spre bucurie si prosperitate pe calea mea.

 

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII

NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 21-27 ianuarie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu