Shop
Ultimele 100 de articole

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 19 martie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

18 martie 2019, , Vizualizări: 964,408
Arhanghelul Mihail - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - digital-1446453_1920

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru LEU

DREPTATE SI ADEVAR – SE ECHILIBREAZA BALANTA 

Arhanghelul Mihail iti inmnaneaza o cheie energetica. Aceasta cheie sacra te asigura ca adevarul este revelat si balanta dreptatii functioneaza.

Cheia sacra iti este inmanata de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica de dreptate si adevar. Dreptatea este un concept de corectitudine morala bazata pe etica, lege, legi naturale, ratiune, echitate care ia in considerare drepturile oamenilor fara discriminarea data de rasa, sex, orientare sexuala, culoare, etnie, religie, varsta, bogatie sau dizabilitate. Energia acestei chei este un dar de la Dumnezeu care permite ca adevarul sa iasa la suprafata astfel incat o situatie sa fie rezolvata intr-o maniera corecta si justa. Situatia pentru care este mesajul poate fi una legala sau una spirituala in functie de cum vor fi echilibrate scalele universale bazate pe legile karmei. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea drept “Dreptate energetica divina”. Ia-o cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca acesta este un cadou livrat divina. Asa sa fie, asa si este !

 

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  o manifestare din contractul suflectului / se finalizeaza un aspect legal / acceptare fara discriminare / sinceritate / reforma politica / asistenta de la un suflet indigo / divort / semnarea unui contract / un aranjament divin / devotament pentru o cauza dreapta / sunt revelate tradari si minciuni / o datorie iti este platita / tu platesti si finalizezi o datorie a ta.

 

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, imbratisez pe Dumnezeu pe masura ca caut adevarul si dreptatea. Imi aliniez sufletul cu Vointa divina iar dreptatea imi serveste de-a lungul timpului. Eu dau multumiri pentru manifestarea perfecta ce are loc ca urmare a raspunsului Vointei divine a Universului.

Iti multumesc ca ma sustii !

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru FECIOARA

 

PRIMESTI PROTECTIE PENTRU MASINA – CALATORII IN SIGURANTA ! 

Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri stau in pozitie de protectie deasupra si in preajma masinii tale si a masinii unei persoane iubite.

Scutul sau iti este simbolic inmanat acum ca un puternic instrument de protectie. Arhanghelul Mihail este extrem de vigilent cand este chemat pentru protectie atunci cand calatorim. El iti cere sa il faci un pasager obisnuit al masinii tale, chiar daca nu este asa-zis loc, el va sta oriunde cu placere ! Atunci cand iti pui centura de siguranta si pornesti motorul, cere prezenta Arhanghelului Mihail ; poti inclusiv sa ceri Arhanghelului sa apara automat atunci cand cuplezi centura de siguranta. Vizualizeaza cum masina ta si masina persoanei iubite este inconjurata de o patura de lumina. Lumina aurie este in mod special angelica si este o energie foarte puternica de protectie. Inainte de a pleca la drum, invoca-l pe Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri sa te protejeze in fiecare moment al calatoriei, spunand : “Arhanghelul Mihail, mergi inaintea mea in iubire si protectie !”. Pentru persoana iubita, doar introdu numele sau in aceasta cerinta. Poti mentine o energie de protectie in masina printr-un obiect care reprezinta simbolic un inger. Dupa ce Arhanghelul Mihail este invocat, el va interveni in calatoriile tale atunci cand este solicitat sau este necesar, deci sa stii ca in caz ca drumul iti este deturnat sau esti prins in zapada in trafic si intarzii, exista un motiv pentru asta orchestrat angelic. Nu uita ca ingerii Arhanghelului Mihail sunt fabulosi sa gaseasca si locul perfect de parcare. Spune doar “Ingeri ai parcarii, pli de gratie va rog sa imi gasiti locul de parcare cel mai in siguranta.”. Sa stii ca Arhanghelul Mihail te va acompania in orice calatorie in orice forma de transport precum autobuz, tramvai, troleibuz, avion, tren, vapor, barca, bicicleta, motocicleta, masina mica si chiar cal.

 

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  calatorie intr-o noua directie ; urmeaza o calatorie ; un drum poate fi blocat si esti ajutat ; masina necesita schimbarea cauciucurilor si verificare ; o noua masina ; intarzieri neasteptate ; drum mai putin circulat ; protectie in transport public ; calatoriile peste ocean si mari sunt protejate.

 

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa fiu in pace, relaxat si in siguranta atunci cand calatoresc. Multumesc ca sunt protejat in masina mea si am o calatorie in siguranta. Ma simt ghidat in drumul meu de Tine si eu urmez aceasta calauzire. Sunt protejat divin, la fel si familia si copiii mei sunt protejati divin pe drum. Multumesc!

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BALANTA

 

PROTECTIA UNIVERSALA – PRIMESTI MANTIA ALBASTRA REGALA 

Arhanghelul Mihail paseste in fata ta si iti arunca la picioare mantia sa albastra regala. Efectiv, mantia poate manipula timpul asa cum il stim.

Aceasta mantie este oferita tie ca un foarte puternic instrument de protectie. Capa Arhanghelului Mihail este un cadou sacru de la Dumnezeu. Cand Arhanghelul Mihail intervine cu toata protectia sa puternica data de mantia albastru regal, o face dintr-un punct avantajos al centrului absolut de protectie al arhanghelilor. Arhanghelul Gabriel se afla in vest, Arhanghelul Uriel se afla in nord, Arhanghelul Rafael se afla in est si Arhanghelul Mihail se afla in sud. Fiind in consens cu toti Arhanghelii, Arhanghelul Mihail se muta in centrul acestui cerc si pune la sol capa sa de protectie puternica energetica pentru a fi pusa peste tine si peste o situatie in care esti implicat. Aceasta forma de protectie NU este una pe care sa o poti solicita tu (cum este panza aurie sau curcubeul celor 7 raze). Ea este activata si oferita in circumstante extreme in care cursul Contractului tau Sacru este amenintat. Ai putea sa fii sau sa nu fii constient de aceasta protectie speciala divina. Oamenii au descris situatiile acestea ca atunci cand au simtit ca timpul a stat in loc, ca si inghetat. In aceste vremuri, oamenii au descris intamplari impotriva tuturor legilor fizicii, cum ar fi un obiect impins misterios departe de tine, o persoana aparuta ca de nicaieri si apoi disparand brusc, un accident aparent mortal evitat datorita unei viteze nefiresti pentru un vehicul ce a dus la neproducerea inevitabilului accident sau o serie de evenimente care sa impiedice persoana sa faca o calatorie (de exemplu, pierzi autobuzul sau avionul sau masina nu porneste deloc, desi peste cateva ore merge fara nicio problema). Efectiv, Mantia albastra regala poate manipula timpul asa cum il stim noi, ca sa schimbe cursul unei zile si sa livreze un raspuns angelic urgent.

 

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  apare o schimbare neasteptata de planuri / o anulare / un deal de afaceri pica / un contract nu se mai incheie / pierzi o oportunitate legata de o casa sau o proprietate / nu obtii un job / bati pasul pe loc intr-o situatie  – in toate acestea, de fapt ingerii intervin ca sa iti protejeze cele mai bune interese si sa iti aduca ceva mai bun, ferindu-te de ceva ce poate evolua in rau.

 

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma protejezi in fiecare moment. Sunt recunoscator ca sunt protejat de Cercul Sacru de Protectie al celor 4 Arhangheli. Iti multumesc !

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

 

 

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru SCORPION

 

RETRAGERE – NU MAI ESTE DISTRACTIV, PLEACA !
Arhanghelul Mihail iti cere imperios sa te detasezi de drama asociata cu o anumite situatie specifica. A sosit timpul sa te retragi si sa iesi din aceasta situatie.

Sabia iti este prezentata simbolic de Arhanghelul Mihail ca strigat pentru a actiune definitiva. Ai cerut instinctiv ingerilor, Universului, ghidare si asistenta pentru o anumita situatie pe care o ai acum in viata ta. Te-ai intrebat de nenumarate ori ce curs al actiunilor este mai bine sa urmezi. Uneori te-ai simti ca si cum esti inghetat, amortit, neimpamantat si temator, stari care te-au impiedicat sa iei decizii si sa mergi inainte spre o noua directie. Arhanghelul Mihail iti raspunde aici nesigurantelor tale si dezorientarii cauzate de situatie si de ce simti tu pentru ea si te sfatuieste sa “pleci”. Arhanghelul Mihail intelege ca aceasta este una din cele mai dificile variante si ca esti prins in situatie si simti multe emotii grele. Insa esti sfatuit sa iti retragi energia din situatie pentru o perioada scurta de timp pentru ca efectiv sa iti dai o pauza ca sa te poti simti mai in pace si sa iti recapeti puterea interioara. Arhanghelul Mihail si echipa sa de ingeri vor lucra cu toti oamenii implicati pentru a va livra cea mai buna rezolutie posibila pentru situatie. Daca tu decizi sa te retragi complet din relatie sau situatie, Arhanghelul Mihail va merge impreuna cu tine, dandu-ti curaj si putere.

 

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  un final de contract / vremea pentru un inceput proaspat / mergi in aer proaspat ca sa te clarifici / urmeaza o directie noua / job nou / relatie noua / este necesar un final ca sa vina un nou inceput bun / nu te implica intr-o situatie tensionata sau conflictuala / drama nu are legatura cu tine deci stai departe de ea / acceptare – trebuie sa accepti o situatie exact asa cum e / modifica-ti asteptarile sau renunta la ele / ai nevoie de pace si eliberare / reinventeaza-te si iubeste-te pe tine mai intai.

 

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa am incredere in instinctul meu si in deciziile mele. Eu eliberez toate subiectele, blocajele si fricile asociate cu schimbarea. Imi dau voie sa cresc si sa evoluez in fiecare zi si imi asum responsabilitatea pentru viata ta si starea mea de bine. Ma simt ghidat si protejat de Tine in fiecare zi a vietii mele. Multumesc!

 

MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 18-24 martie 2019

Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
seo
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu