Cum sunt copiii născuți în luna decembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sunt copiii născuți în luna decembrie

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Cum sunt copiii născuți în luna decembrie
Cum sunt copiii născuți în luna decembrie
Credit foto: Depositphotos.com

Când vine vorba de bebelușii de decembrie, există un argument destul de bun care sa confirme si aici expresia „păstram ce este mai bun pentru final”. Acești copii născuți din ultima lună a anului sunt mici faruri de lumină, despre care se crede că sunt înzestrați cu noroc și sănătate. Iată câteva informatii despre dulcele tău copil nascut în decembrie.

Zodia bebelușilor din luna decembrie este Săgetător sau Capricorn.

Semnul astrologic al bebelușului tău din decembrie va fi ori un Săgetător, ori un Capricorn.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Despre copilul tău Săgetător:

Dacă copilul tău din decembrie se naște înainte de 21 noiembrie, atunci el va fi condus de Săgetător, care este reprezentat de arcas care este jumătate om, jumătate fiară sau centaur. Legenda spune că Săgetătorul nu și-a ratat niciodată ținta și, prin urmare, poate fi un indiciu de personalitate: o personalitate determinată, multă înțelepciune și îndrăzneală (deși uneori această îndrăzneală il poate face stângaci). 

Despre copilul tău Capricorn:

Dacă bebelușul tău se naște după 21 decembrie, atunci va fi un Capricorn, care este reprezentat de capră — un cățărător expert! Cei născuți sub aceasta zodie harnica sunt considerați a fi ambițioși, dedicati, buni și foarte disciplinați (la urma urmei, nu ajungi în vârful muntelui fără etica muncii!). Dar ai grijă! Capricornii pot fi, de asemenea, cunoscători.

Citeste si: Horoscop Sagetator: Sfaturi pentru parinti cu copil Sagetator. Caracteristici ale parintelui Sagetator

Bebelușii născuți în decembrie au două flori norocoase

Narcisa, este una dintre primele flori ale primăverii și, prin urmare, reprezintă renașterea și reînnoirea. Victorienii obișnuiau să se gândească la narcise ca fiind floarea egoiștilor (la urma urmei, ei poartă numele lui Narcis). Cu toate acestea, conform legendei chineze, această floare reprezintă în mod tradițional bogăția și prosperitatea. Ilex este considerată o floare de Crăciun. Frunzele spinoase reprezinta coroana de spini și boabele roșii strălucitoare reprezentând sângele lui Hristos în credința creștină.

Te mai poate interesa: Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn

Bebelușii născuți în decembrie au trei pietre norocoase

Pe lângă faptul că au multiple flori dedicate din nastere, bebelușii născuți în decembrie au trei pietre norocoase superbe din care să aleagă: zirconul, tanzanit și turcoaz. Fiecare dintre aceste pietre are o nuanță frumoasă de albastru, dar turcoazul este deosebit de plin de semnificație. Turcoazul este considerat un farmec de dragoste și se crede că aduce protecție și noroc purtătorului său, precum și o minte relaxată… Toate lucrurile care, fără îndoială, vor aduce beneficii copilului tău!

Copiii născuți în Ajunul Crăciunului și în decembrie sunt cei mai rari dintre toți!

Dacă te-ai îngrijorat că pruncul tău trebuie să împartă ziua de naștere cu Ajunul Crăciunului sau Crăciunul, atunci nu-ți face griji (prea mult). Se pare că cele mai rare două zile de naștere sunt 24 și 25 decembrie. Sansele sunt în favoarea ta dacă speri să eviți să organizezi o zi de naștere pentru copil într-una dintre cele mai mari sărbători calendaristice ale anului. (O altă zi de naștere foarte rară în decembrie: Ajunul Anului Nou, care ocupă locul 350 din 366 de date de naștere.)

Bebelușii din decembrie pot avea mai puține crize de furie

Vești incitante pentru cei mici! Cercetătorii au descoperit că bebelușii născuți în decembrie tind să aibă mai puține crize de furie de-a lungul copilăriei și mai târziu în viață decât bebelușii născuți în orice altă perioadă a anului. Un cercetător de la Universitatea Semmelweis din Budapesta a chestionat 366 de studenți pentru a afla despre dispozițiile și temperamentele lor. Se dovedește că cei născuți în decembrie păreau să aibă cele mai bune dispoziții dintre toate.

Copiii din decembrie sunt cel mai puțin predispuși să sufere de boli majore

Unele cercetări indică faptul că bebelușii născuți în decembrie au cele mai mari șanse de a evita bolile majore, cum ar fi bolile neurologice, bolile cardiovasculare, bolile respiratorii și bolile de reproducere. Cercetătorii cred că acest lucru s-ar putea datora cantității de vitamina D și luminii solare la care sunt expuse mamele în timpul sarcinii în diferite anotimpuri. Desigur, factori precum dieta, exercițiile fizice, genetica și stresul joacă un rol cheie asupra sănătății.

Bebelușii din decembrie împart luna lor de naștere cu niște oameni impresionanți.

Bebelușii născuți în decembrie pot aștepta cu nerăbdare tone de cadouri, datorită sărbătorilor și zilelor de naștere… dar isi pot imparti aniversarea lor cea mare cu o “companie” minunată. Celebritățile care s-au născut în decembrie includ pe Zoe Kravitz, Britney Spears, Jay-Z, Nicki Minaj, Lebron James și Sara Bareilles, pentru a numi câteva.

Sursa: happiestbaby.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 30/11/2022