Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn
horoscop capricorn - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - capricorn-759084_1920

Horoscop Capricorn. Sfatulparintilor.ro continuă seria horoscopului nostru dedicat părinţilor şi copiilor, iar astăzi prezentăm zodia Capricorn.

Afla cum sunt copiii dar si parintii care sunt nascuti in zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

Horoscop Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

 

Horoscop Capricorn: Copilul in viteză spre succes

Somn, jocuri de toate felurile, de-a baba oarba, de-a v-aţi ascunselea, nu prea sunt activiţăţi care se regăsesc pe agenda copilului tău Capricorn. Copilul Capricorn nu este interesat să piardă timpul aiurea. El este pragmatic, orientat spre recompensă şi chiar este dispus să muncească din greu pentru a obţine rezultatul dorit. Copilul Capricorn poate şti de la vârste fragede ce vrea să facă în viitor şi să se ţină de plan. Iar dacă ţi se pare că au o dezvoltare greoaie, înceată, nu te îngrijora, îşi va reveni pe parcurs.

Copilul Capricorn îşi face tot timpul planuri, programări. Succesul şi recunoaşterea celorlalţi fac parte din lista lui de necesităţi primordiale. El simte tot timpul nevoia ca lumea să îşi dea seama cât este de deştept, muncitor, competent, aşa că ai grijă să-i apreciezi tot timpul meritele.

Suma pe care i-o dai drept bani de buzunar ar trebui să crească de la un an la altul.

Si n-ar trebui să te mire dacă vei constata că nu s-a cheltuit nici un ban. Copilul Capricorn învaţă de mic să aprecieze valoarea banului şi îi poţi găsi pe toţi în puşculiţă, aşteptând o ocazie specială şi importantă pentru a-i cheltui.

Copilul Capricorn este un excelent frate mai mare. Are un simţ al responsabilităţii extrem de dezvoltat. Totuşi, nu încerca să-i dai prea multe lucruri de făcut, chiar dacă pare că se descurcă. E totuşi un copil şi chiar dacă este mai serios decât ceilalţi, trebuie să se şi joace din când în când.

Învaţă-l, de asemenea, să fie flexibil. Altfel în mintea micului Capricorn işi va crea în jurul lui o lume rigidă.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/12/2021