Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Capricorn: Sfaturi pentru părinţi cu copil Capricorn. Caracteristici ale părintelui Capricorn

23 decembrie 2020, , Vizualizări:
horoscop capricorn - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - capricorn-759084_1920

 

Sfaturi pentru creşterea copilului Capricorn  

Fii întotdeauna alături de copilul Capricorn, ca un părinte iubitor şi grijuliu ce eşti. Oferă-i preţuirea de care are nevoie şi responsabilitatea la care aspiră. Creează-i un simţ practic al realităţii, însă învaţă-l valoarea moralei, a eticii, a spiritualităţii, pentru a-şi dezvolta înţelepciunea. Dacă faci acest lucru, îi vei oferi copilului tău minunat un dar preţios. Vei fi un tovarăş iubitor care îl va ajuta să înfrunte suişurile şi coborâşurile vieţii. Vei fi un părinte respectat şi un ghid înţelept. Îţi vei ajuta micuţul Capricorn să devină persoana atentă, conştiincioasă, de încredere şi cinstită care este cu adevărat.

 

 

Horoscop Capricorn: Părintele “stâlpul” casei

Dacă eşti un părinte Capricorn, atunci eşti genul care munceşte din greu pentru a-ţi susţine familia. De fapt, munceşti cam PREA mult! Intenţiile tale sunt bune, însă nu trebuie să acorzi o aşa de mare importanţă treburilor mărunte, de care poate familia ta nu are nevoie. Iar timpul pe care îl petreci rezolvându-le îi privează de un timp de calitate petrecut aproape de tine.

Te poţi simţi confortabil în rigorile carierei tale şi te poţi simţi nelalocul tău când simţi emoţiile copiilor tăi, dar ai un as în mânecă tot timpul: te adaptezi foarte bine, pentru că tot timpul vrei să fii cel mai bun. Imediat ce simţi o problemă în familia ta, cauţi soluţia să o rezolvi.

Îţi vei învăţa copiii despre valoarea banilor, despre responsabiitate, îi vei educa să-şi ţină promisiunile.

De fapt, tu însuţi vei fi modelul. Şi atunci te vor respecta şi ei. Ba, chiar uneori, îi vei intimida prin felul tău de a fi, fără să vrei şi fără să-ţi dai seama.

Ca părinte, va trebui să înveţi să fii mai flexibil puţin, mai afectuos şi spontan. Îţi va fi mai uşor să echilibrezi balanţa rigorilor de la serviciu şi joaca de acasă cu copiii. Iar dacă reuşeşti asta, copiii vor aprecia la maximum efortul.

Vei fi un bun exemplu pentru copii în ceea ce priveşte maturitatea, planificarea şi urmărirea planului în atingerea obiectivelor. Şi, încă un sfat, NU te supăra dacă nu sunt chiar atât de meticuloşi ca tine.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.