Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta
Horoscop Balanta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - libra-4073625_1920
Credit foto: Imagine de press 👍 and ⭐ de la Pixabay

Horoscop Balanta. Sfatulparintilor.ro continua seria horoscopului  dedicat parintilor si copiilor, astazi prezentam zodia Balanta.

Afla cum sunt copiii dar si parintii care sunt nascuti in zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

Horoscop Balanta:  23 septembrie – 22 octombrie

Copilul nascut in zodia Balanta: Iubeste pacea, nu conflictele

Balanta este zodia relatiilor. Nativii cauta permanent echilibrul in cealalta persoana si lucreaza cel mai bine in echipe sau parteneriate. Inca de mic, copilul Balanta este sensibil si in acord cu ce isi doresc familia si prietenii de joaca. Este vesel, prietenos si are o metoda proprie de a scoate la lumina tot ce au ceilalti mai bun in ei. Ori de cate ori va fi o stare de tensiune in casa, copilul tau Balanta va avea tendinta sa faca pe pacifistul. Copiii Balanta vor ca toata lumea sa se inteleaga bine cu toata lumea iar conflictele ii streseaza foarte tare. Daca un asemenea copil s-a nascut intr-o familie galagioasa si prea vorbareata, va trebui sa invete sa traiasca in mijlocul ei, fapt ce va fi dificil pentru echilibrul emotional al copilului Balanta.

In general, armonia este prima preocupare a copiilor Balanta si vor face tot ce tine de ei ca sa o obtina. Asta include a fi afectuos cu parintii, cu fratii si cu prietenii. Ei par ca inteleg natural si instinctiv vechea vorba “trage la el ca mustele la miere”. Ei stiu sa fie dulci si politicosi inca de mici si astfel vor atrage multi oameni de toate varstele, dar nevoia lor stringenta de a face pe plac tuturor le poate crea dificultati.

Pot sa fie indecisi si ingrijorati ca orice decizie ar lua pot ofensa pe cineva sau pot rani pe altcineva.

Au o dificultate in a-si exprima propria opinie clar si raspicat, iar asta poate insemna ca prietenii sa ii calce in picioare in timp ce ei incearca sa se aiba bine cu toata lumea.

Pe de alta parte, calitatile lor de oameni sociali, de lume, si spiritul puternic al dreptatii ii face un prieten de nadejde. Ei au un simt al echilibrului si au gusturi rafinate inca de la varste fragede.
Negociatori naturali, copiii Balanta exceleaza in a aduce oamenii laolalta, in a face compromisuri si a cauta cooperarea si nu conflictul. Ca parinte al copilului Balanta, jobul tau include si a-l invata cu blandete si tact ca neintelegerile ocazionale cu oamenii sunt naturale, sunt parte din viata si nu le poti evita mereu si nu e nimeni de vina. Ajuta-l sa isi construiasca increderea de sine si sa realizeze ca a fi ferm in a-ti exprima parerea, chiar daca ea poate deranja alte persoane, nu inseamna a ofensa sau jigni.

In ciuda puterii, a inteligentei si a farmecului copilului Balanta, cea mai mare dificultate a sa va fi sa invete sa ia decizii.

Aceasta este una din cele mai mari provocari la care il puteti ajuta inca de la o varsta frageda. Din cauza ca ii vine greu sa se hotarasca, el prefera sa nu aleaga, si pentru ca nu alege, nu poate actiona. De aceea veti observa uneori copii Balanta care raman pe tusa vietii, in timp ce alti copii mai tenace si hotarati din alte zodii se afla in frunte, profitand la maximum de ce le ofera viata. Incurajati-l si sa duca lucrurile la bun sfarsit, in loc sa se opreasca la mijlocul drumului pentru ca nu se poate hotari ce sa faca mai departe.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/09/2023