Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop Balanta: Sfaturi pentru parinti cu copil Balanta. Caracteristici ale parintelui Balanta

22 septembrie 2021, , Vizualizări:
Horoscop Balanta - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - libra-4073625_1920

Sfaturi pentru cresterea copilului Balanta:  

Daca ati putea rezuma toate dorintele copilului Balanta intr-un singur cuvant, acesta ar fi echilibrul. Delicatetea, farmecul, armonia si o dorinta de a face pe plac sunt calitatile sale minunate. Il puteti ajuta cu adevarat, invatandu-l ca indrazneala este la fel de importanta ca si echilibrul si ca adevarul este la fel de esential ca si impartialitatea. Incurajati-l sa ramana fidel simtului dreptatii, sa fie atent cu ceilalti atunci cand lucrurile nu stau cum ar fi vrut si sa isi exprime dorintele deschis; astfel va inflori, devenind persoana minunata care este cu adevarat.

Parintele nascut in zodia Balanta: Acest pacifist printre noi

Ca parinte nascut in zodia Balanta, esti preocupat sa creezi o viata de familie pasnica si armonioasa pentru copiii tai. Pentru tine este important ca familia ta sa aiba parte de un mediu de viata frumos, chiar luxos daca se poate, fie prin caminul vostru fie prin locurile pe care le vizitati si tu faci tot ce iti sta omeneste in putinta ca sa eviti orice forma de conflict in familie. Tocmai de aceea, poti fi uneori deplasat daca ai copiii insistenti, directi, conflictuali sau care invara sa te manipuleze de mici ca sa obtina ceeace vor.

Este un lucru foarte bun ca esti asa de mult in contact cu valorile tale autentice de viata si cu lucrurile in care crezi. Asta te va ajuta sa cobori cu picioarele pe pamant la nevoie si sa aduci influentele corecte in viata copiilor tai, fara a sari calul bineinteles. Nu te poti abtine in a insufla atat cat depinde de tine un stil, o personalitate si un gust pentru frumos copiilor tai, caci preocuparile estetice sunt parte naturala din personalitatea ta.

Iti place sa joci rolul de gazda la diverse reuniuni sociale si sa iti inviti prietenii la tine acasa si te vei asigura ca iti educi copiii sa ii trateze pe ceilalti oameni cu respect si curtoazie.

Copiii tai se pot baza pe tine ca poti media echilibrat orice conflict intre frati. Intrucat iti face rau starea de tensiune dintre oameni, acesta nu e un rol dupa care sa te dai in vant, dar esti nascut un diplomat perfect asa ca esti persoana cea mai potrivita in a media conflicte. Acestea sunt oportunitati naturale ca sa iti inveti copiii despre compromis si cooperare, doua din punctele tale forte.

Intrucat ai tendinta sa fii indecis, trebuie sa fii sigur ca poti fi consistent si ferm ori de cate ori e nevoie in relatia cu copiii tai. Este minunat sa apartii si sa cladesti o familie afectuoasa in care domneste pacea si intelegerea, dar este nevoie in egala masura sa stii si cum sa obtii respectul membrilor familiei.

Imagine de press 👍 and ⭐ de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.