Sfaturi sa usuci hainele in interior - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Sfaturi sa usuci hainele in interior

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Curatenie in familie » Sfaturi sa usuci hainele in interior
uscare haine - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - laundry-1350593_1920

Ar fi un adevarat miracol sa ai numai zile senine, ca sa poti intinde hainele proaspat spalate la soare. Cum nu poti face tot timpul acest lucru, devine necesara uscarea hainelor in casa.

 

Iata cateva sfaturi sa usuci hainele in interior, fara ca acest lucru sa iti puna in pericol sanatatea din cauza umiditatii in exces sau a mucegaiului care s-ar putea forma.

 

 

  1. Unde intinzi rufele

Incearca sa creezi o camera speciala in care usuci rufele si evita sa intinzi rufele in dormitor sau in sufragerie. Vei putea fi expus la sporii de mucegai.

 

 

  1. Aeriseste

Deschide larg geamurile in camera in care usuci rufele, pentru a aerisi bine si a scapa de umiditate.

 

 

  1. Spala ziua

Este de preferat sa speli rufele si sa le pui la uscat pe timpul zilei. Vei profita, astfel, de lumina soarelui, chiar daca pui hainele la uscat in casa. Noaptea se usuca mai greu.

 

 

  1. Alege cu grija locul in care asezi uscatorul

Alege locul cel mai insorit din toata casa si asaza acolo uscatorul. Hainele vor beneficia de lumina si caldura soarelui si se vor usca mai repede.

 

 

  1. Foloseste umerase

Pentru a maximiza beneficiile unui uscator de rufe, utilizeaza si umerasele. In acest fel hainele vor fi mai rasfirate si, in acelasi timp, vei avea loc pentru mai multe haine. Datorita faptului ca este foarte stabil, in zilele de vara il puteti amplasa pe terasa sau in curte.

uscator-rufe-leifheit-pegasus-200-deluxe-mobile2

Noi iti recomandam uscatorul de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile. Uscatorul dispune de tije de uscare reglabile, astfel incat sa poti modifica distanta dintre liniile de uscare. In acest fel se creeaza mai mult spatiu de uscare de fiecare data cand speli.

 

uscator-rufe-leifheit-pegasus-200-deluxe-mobile

Vrei sa castigi un uscator de rufe Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile? Participa la concurs!

Spune care este principalul tau sfat pentru a avea rufe uscate perfect si acest uscator poate fi al tau. Detalii despre concurs aici!

 

 

  1. Dezumidificator

Daca locuiesti intr-o casa cu probleme legate de umiditate, foloseste un dezumidificator atunci cand usuci hainele in interior. Nu doar ca vei scapa de excesul de umiditate, insa hainele se vor usca mai repede.

Data articol: 08/04/2018