CASTIGATOR: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATOR: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi!

Sfatulparintilor » Concursuri » CASTIGATOR: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi!
masa-de-calcat-leifheit-air-board-xl-ergo-plus

Calcatul rufelor este o placere pentru tine? Vrei nu vrei, nu poti iesi cu hainele sifonate. Tu ce trucuri folosesti pentru a avea hainele mai usor de calcat? Spune care sunt secretele tale si poti castiga o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit.

 

Cand se desfasoara concursul:

Concursul se desfasoara in perioada 16-22 aprilie 2018.

 

24 aprilie 2018

Concursul s-a INCHEIAT! Castigatorul este: Tuglea Iolanda.

 

 

Care este premiul concursului:

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat extra mare si ultra-usoara, husa cu efectul de calcare pe doua parti, precum si suport stabil, care ofera loc suficient pentru a va putea intinde picioarele chiar si atunci cand stati pe scaun. Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus ofera confort la nivel de lux pana la cel mai mic detaliu.

Masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus are suprafata de calcat fabricata dintr-un plastic special ultra-usor, care transforma calcatul intr-o activitate extrem de usoara fata de orice masa de calcat, din categoria sa, cu baza de metal, in ciuda suprafetei sale XL de calcat de 140 x 38 cm.

 

Cum participi la concurs:

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 16-22 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

 

Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat?

 

Cum se desemneaza castigatorul:

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

 

Cand se afiseaza castigatorul:

Castigatorul se va afisa pe 24 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

 

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

  1. Concursul “Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 16-22 aprilie 2018.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga o masa de calcat Leifheit Air Board XL Ergo Plus, oferita de Leifheit.
  4. Castigatorul var fi selectat de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorul va fi afisat pe siteul www.sfatulparintilor.ro in data de 22 aprilie 2018, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Ce trucuri folosesti ca sa faci hainele mai usor de calcat? Vino sa castigi !” sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea siteului www.sfatulparintilor.ro) si Leifheit.
  7. Castigatorul poate intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Dupa ce isi identifica numele drept castigator, acesta este invitat sa contacteze redactia siteului la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat si premiul va fi acordat unui alt participant ce va fi anuntat, la randul sau, in articolul de concurs.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresa completata de castigator in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii datelor pe mail de catre sponsor de la redactia Sfatulparintilor.ro. Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

Cuvinte cheie:
Data articol: 24/04/2018