CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?Vino sa castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?Vino sa castigi!

Sfatulparintilor » Concursuri » CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?Vino sa castigi!
concurs leifheit - sfatulparintilor.ro pexels-photo-131777

Toti parintii vor podele curate si igienizate, astfel incat copiii sa se poata juca in voie pe jos. Iar cand copiii mici pornesc in explorare de-abusilea, nevoia de a avea podele curate este si mai mare.

Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Povesteste cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie, si poti castiga un set curatenie mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL, oferit de Leifheit, ideal pentru podele curate, igienizate si stralucitoare.

 

Cand se desfasoara concursul:

Concursul se desfasoara in perioada 2-8 aprilie 2018.

 

10 aprilie 2018

CONCURSUL s-a incheiat. Castigatorul este: Claudia Vlasie. Felicitari!

 

 

Care este premiul concursului:

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi un set curatenie mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL, oferit de Leifheit.

https://www.yalco.ro/casa-gradina/mopuri-maturi-si-perii/set-curatenie-mop-rotativ-plat-leifheit-clean-twist-system-xl-5598

 

Setul de curatenie cu mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL reprezinta sistemul perfect pentru curatarea pardoselilor sensibile, intrucat curata fara zgarieturi sau probleme cauzate de excesul de apa.

set-curatenie-mop-rotativ-plat-leifheit-clean-twist-system-xl2

Setul de curatenie cu mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL contine:

 • galeata universala (20L);
 • storcator;
 • mop Clean Twist System XL;
 • rezerva Extra Soft XL, ce poate fi spalata la 60°C;

 

 

Cum participi la concurs:

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 2-8 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

 

Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?

 

 

Cum se desemneaza castigatorul:

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

 

Cand se afiseaza castigatorul:

Castigatorul se va afisa pe 10 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

 

 

Succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

 1. Concursul “Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 2-8 aprilie 2018.
 2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
 3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga un un set curatenie mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL, oferit de Leifheit.
 4. Castigatorul var fi selectat de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
 5. Castigatorul va fi afisat pe siteul www.sfatulparintilor.ro in data de 10 aprilie 2018, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 6. Organizatorii concursului Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum pastrezi podelele curate si igienizate, astfel incat copilul sa se joace pe jos in voie?  Vino sa castigi !” sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea siteului www.sfatulparintilor.ro) si Leifheit.
 7. Castigatorul poate intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Dupa ce isi identifica numele drept castigator, acesta este invitat sa contacteze redactia siteului la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat si premiul va fi acordat unui alt participant ce va fi anuntat, la randul sau, in articolul de concurs.
 8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresa completata de castigator in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii datelor pe mail de catre sponsor de la redactia Sfatulparintilor.ro.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 10/04/2018