CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? Vino sa castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? Vino sa castigi!

Sfatulparintilor » Concursuri » CASTIGATOR concurs: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? Vino sa castigi!

Iti plac geamurile si oglinzile curate si stralucitoare, nu-i asa? Tu ce secrete ai ca sa le ai perfecte, fara urme si dare inestetice?

Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Povesteste cum speli geamurile ca sa iti iese perfecte si poti castiga un aspirator de geamuri Leifheit, oferit de Leifheit, tocmai bun pentru a avea tot timpul geamuri perfecte

 

Cand se desfasoara concursul:

Concursul se desfasoara in perioada 26 martie – 1 aprilie 2018.

 

3 aprilie 2018

CONCURSUL s-a incheiat! Castigatorul este Amalia Sasarman.

Felicitari!

 

 

Care este premiul concursului:

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi un Aspirator geamuri Leifheit, oferit de Leifheit.

aspirator-geamuri-leifheit1

Aspiratorul pentru geamuri Leifheit poate fi folosit pentru curatarea geamurilor, oglinzilor, gresiei sau a cabinei de dus, fara a lasa in urma dungi si fara ca apa sa se scurga pe podea. Aspiratorul pentru geamuri Leifheit este instrumentul ideal la indemana oricui pentru a elimina apa si murdaria fara a lasa urme sau dungi. Aspirati apa rapid fara stergere in prealabil. Este necesara doar spalarea geamurilor cu un spalator, inainte de a utiliza aspiratorul.

Volum rezervor: 100 ml

Durata de functionare: ~ 35 min.

Lungime lama de curatare: 28 cm

 

Cum participi la concurs:

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 26 martie – 1 aprilie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

 

Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? 

 

Cum se desemneaza castigatorul:

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

 

 

Cand se afiseaza castigatorul:

Castigatorul se va afisa pe 3 aprilie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

 

 

Succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

  1. Concursul “Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum speli geamurile ca sa iti iasa perfecte? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 26 martie – 1 aprilie 2018.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga un Aspirator pentru geamuri Leifheit, oferit de Leifheit.
  4. Castigatorul var fi selectat de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorul va fi afisat pe siteul www.sfatulparintilor.ro in data de 3 aprilie 2018, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata ? Vino sa castigi !” sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea siteului www.sfatulparintilor.ro) si Leifheit.
  7. Castigatorul poate intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Dupa ce isi identifica numele drept castigator, acesta este invitat sa contacteze redactia siteului la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat si premiul va fi acordat unui alt participant ce va fi anuntat, la randul sau, in articolul de concurs.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresa completata de castigator in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii datelor pe mail de catre sponsor de la redactia Sfatulparintilor.ro.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

Data articol: 03/04/2018