Castigator CONCURS: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata? Vino sa castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigator CONCURS: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata? Vino sa castigi!

Sfatulparintilor » Concursuri » Castigator CONCURS: Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata? Vino sa castigi!
CONCURS Leifheit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - kitchen-1640439_1920

Bucataria este unul spatiile unei locuinte care este folosit mult mai des decat altele si in care se reunesc membrii familiei atat pentru a servi masa impreuna sau separat cat si pentru a mai sta de vorba si a socializa, moment important pentru armonia din casa. De aceea, este evident ca a avea o bucatarie aerisita, curata, bine organizata face viata mai usoara si placuta pentru toata lumea din casa.

O bucatarie bine organizata inseamna gatit eficient, fara stres, mai putine alimente irosite si o stare emotionala mai buna ce se reflecta si in calitatea mancarurilor preparate.

 

Sfatulparintilor.ro si Leifheit te invita la concurs. Povesteste cum iti organizezi tu bucataria, ce sfaturi grozave poti sa dai si poti castiga un Suport de role Parat Royal Leifheit, oferit de Leifheit, tocmai bun pentru organizarea eleganta si eficienta a spatiului bucatariei tale!

 

 

Cand se desfasoara concursul:

Concursul se desfasoara in perioada 19 -25 martie 2018.

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorul acestei saptamani este: Bogzoiu Daniela. Felicitari!

 

 

Care este premiul concursului:

Concursul va avea un castigator. Acesta va primi un Suport de Parat Royal Leifheit, oferit de Leifheit.

 

suport-role-parat-royal-leifheit

Suportul de role Parat Royal Leifheit de montat pe perete, este fabricat din otel inoxidabil, fiind un accesoriu elegant si practic pentru o bucatarie moderna. Are lama de taiat cu precizie foliile de aluminiu, putand fi folosita si cu o singura mana.

Este usor de montat.

Dimensiuni: 16 x 9.4 x 38.4 cm.

 

 

Cum participi la concurs:

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 19-25 martie 2018 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

 

Tu cum iti mentii bucataria organizata? Cu sfaturi practice te mandresti?

 

 

Cum se desemneaza castigatorul:

Participantii la concurs vor raspunde la intrebarea de mai sus, in cel mai creativ, detaliat si original mod. Redactia Sfatulparintilor.ro va desemna drept castigator raspunsul cel mai inspirat si util, fiind in totalitate la latitudinea acesteia alegerea castigatorului.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

 

 

Cand se afiseaza castigatorul:

Castigatorul se va afisa pe 27 martie 2018, in acelasi articol care anunta concursul.

 

 

 

Succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

  1. Concursul “Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata? Vino sa castigi!” este valabil in perioada 19-25 martie 2018.

 

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.

 

  1. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga un Suport de role Parat Royal Leifheit, oferit de Leifheit.

 

  1. Castigatorul var fi selectat de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

  1. Castigatorul va fi afisat pe siteul www.sfatulparintilor.ro in data de 27 martie 2018, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

 

  1. Organizatorii concursului Curatenia si organizarea perfecta cu produsele Leifheit. Mai usor in fiecare zi! Cum iti mentii bucataria organizata ? Vino sa castigi !” sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea siteului www.sfatulparintilor.ro) si Leifheit.

 

  1. Castigatorul poate intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Dupa ce isi identifica numele drept castigator, acesta este invitat sa contacteze redactia siteului la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat si premiul va fi acordat unui alt participant ce va fi anuntat, la randul sau, in articolul de concurs.

 

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresa completata de castigator in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii datelor pe mail de catre sponsor de la redactia Sfatulparintilor.ro.

Dupa primirea premiului prin curier de catre castigator de la sponsor, castigatorul este rugat sa se filmeze cu premiul, sa precizeze de la cine l-a primit si cu ce ocazie, sa comunice utilitatea pe care acesta il are in gospodaria sa si sa posteze pe pagina sa de Facebook, etichetand pagina Leifheit Romania (https://www.facebook.com/LeifheitRomania/)

 

  1. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 27/03/2018