Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2024. Cine e ferit de haosul lui Mercur? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2024. Cine e ferit de haosul lui Mercur?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd de primavara 2024. Cine e ferit de haosul lui Mercur?
Zodiile norocoase cand e Mercur retrograd 2022
Credit foto: Depositphotos.com

Pregateste-te pentru drame picante si incidente celeste cu acest viitor Mercur retrograd. Planeta comunicarii intra intr-una dintre rotirile sale neastamparate din 1 si pana in 25 aprilie. Din punct de vedere tehnic, Mercur da doar iluzia ca se invarte inapoi, dar te poti astepta totusi la confuzii de comunicare, mesaje de la fostii tai si intarzieri ale zborurilor.

De asemenea, serveste ca un memento sa incetinesti si sa te gandesti la ceea ce ai invatat.

Semnele zodiacale cel mai putin afectate de primavara retrograda a lui Mercur din 2024 pot fi linistite stiind ca haosul le scuteste de aceasta data.

Cand este direct, Mercur supravegheaza comunicatiile, calatoriile si tehnologia, asigurandu-se ca operatiunile sunt sub control. In timpul perioadei sale retrograde, Mercur face valuri, inducand ceata pe creier, perturband planurile de calatorie si provocand neintelegeri.

Vei fi ferit de haosul lui Mercur?

Citeste mai departe pentru a afla daca esti unul dintre putinele semne zodiacale cel mai putin afectate de primavara retrograda a lui Mercur 2024.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)

Ai fost pe val, Berbec, dar acest Mercur retrograd te forteaza sa incetinesti. Acest tranzit face valuri in domeniul finantelor, asa ca, desi ar trebui sa fii atent la obiceiurile tale de cheltuieli, este posibil sa creezi noi fluxuri de venit. Acest retrograd te va face sa constientizezi mai intim nevoia ta de progres atunci cand vine vorba de a invata noi abilitati si de a traduce aceste invataminte in castiguri materiale. Poti folosi acest timp pentru a lucra la modelele tale de mentalitate si pentru a incepe sa construiesti un nou sistem pentru activitatile tale materiale.

Jupiter, planeta abundentei si a norocului, face conjunctie cu surprinzatorul Uranus in 20 aprilie si vei simti o explozie de energie creativa. Dar e mai bine sa nu lasi sa ti se urce la cap. In schimb, observa noile senzatii care apar, tine evidenta unde par sa intre noi binecuvantari in viata ta si asteapta pana cand retrogradul se termina inainte de a incepe sa actionezi conform planurilor pe care cu siguranta le faci chiar acum.

Mesajul inimii de la cărțile de tarot pe care nu-l poți ignora înainte de sfârșitul lunii aprilie, pe baza zodiei tale

Horoscop special: Mercur retrograd în inima Soarelui: 12 aprilie 2024. Aceste trei zodii încep ”purificarea” vieții!

Ce planuri divine sunt pregătite pentru aceste TREI ZODII în prima jumătate a lunii aprilie 2024

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)

Este mai putin despre drama si mai mult despre introspectie, Rac. Desi s-ar putea sa te simti blocat in cap o mare parte a timpului, va fi o oportunitate grozava de a reflecta – trebuie doar sa stii ca nu totul este ceea ce pare. Iti place sa ai timp pentru reflectie si sa amani, asa ca acest Mercur retrograd iti va oferi tot spatiul de care ai nevoie pentru a te odihni si a te relaxa.

Pe de alta parte, pot exista mici probleme in cercul tau social, asa ca cel mai bine este sa fii mai precaut cu prietenii tai, atat off cat si online. Pe masura ce Mercur se muta in Taur, exista sanse mari sa incepi sa ai de a face cu o drama cu prietenii. Ramai concentrat pe munca ta interioara si poti fi mai bine echipat pentru a gestiona orice conflict de prietenie.

Mesajul inimii de la cărțile de tarot pe care nu-l poți ignora înainte de sfârșitul lunii aprilie, pe baza zodiei tale

Horoscop special: Mercur retrograd în inima Soarelui: 12 aprilie 2024. Aceste trei zodii încep ”purificarea” vieții!

Ce planuri divine sunt pregătite pentru aceste TREI ZODII în prima jumătate a lunii aprilie 2024

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/04/2024