Horoscop 2024 Tarot. Mesajele cărților de tarot pentru zodii. Ce schimbări ne aduce noul an? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2024 Tarot. Mesajele cărților de tarot pentru zodii. Ce schimbări ne aduce noul an?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop 2024 Tarot. Mesajele cărților de tarot pentru zodii. Ce schimbări ne aduce noul an?
Horoscop 2024 Tarot
Credit foto: Depositphotos.com

Din punct de vedere astrologic s-au întâmplat multe în 2023, iar anul care vine promite și mai multe momente interesante. Mercur Retrograd se încheie la 1 ianuarie, restabilind armonia, dar această tranzitare se va întâmpla de încă trei ori în 2024 (1 aprilie – 25 aprilie, 5 august – 28 august și 25 noiembrie – 15 decembrie). Există și alte 12 Luni noi și Luni pline la care să ne uităm înainte, fiecare oferind un moment perfect pentru a învăța lecții din luna care a trecut și pentru a-ți seta intențiile pentru luna următoare.

Când vine vorba de planificarea pentru Noul An, însă, este mai bine să nu faci prea multe. Evită să te complici prea mult cu perfecțiunea și acceptă că unele lucruri nu pot fi schimbate. Îmbunătățirea reală a sinelui vine adesea din introspecție, iar asta este locul în care stelele pot să-ți dea o mână de ajutor în privința zonelor asupra cărora este cel mai bine să te concentrezi.

Iată  previziunile tarot pentru horoscopul semnului vostru astral pentru anul următor, cu trei cărți trase, care vă arată la ce să vă așteptați în domeniile muncii, banilor, dragostei și relațiilor.

Horoscop tarot pentru Berbec în 2024

Valetul de spade, Moartea, Asul de pentagrame

Semnificație: Concentrați-vă pe ceea ce deveniți

Walt Disney spunea mereu „fii mereu în devenire” și acesta este motto-ul anului tău, dragă Berbec. Moartea și Asul de pentagrame se combină pentru a face din acesta un an de transformare. O moarte a unei vechi sinergii, înlocuită de o versiune 2.0 pregătită pentru viitor, pregătită pentru ceea ce urmează. Lucrurile vor lua sfârșit, dar multe altele vor începe și ceea ce va fi înlocuit va fi îmbunătățit.

Domeniile care sunt în curs de construcție sunt sănătatea, bogăția, munca și casa. Toate pot fi modernizate pe măsură ce viziunea ta, prioritățile, valorile și comportamentele se schimbă pe parcursul anului. Este o evoluție, nu o revoluție. Progresul va fi constant, ușor și susținut. Nu este necesar un efort major, doar mergi cu ceea ce simți că este corect în momentul respectiv. Lasă acest „viitor tu” să te ghideze.

Octombrie/noiembrie va fi un moment important pentru recunoașterea acestei creșteri și schimbări. Pagina Săbiilor reprezintă cerința de a fi hotărât și orientat către viitor. Nu-ți pune la îndoială alegerile sau nu dați în cerc în jurul anumitor lucruri. Ia decizii și mergi înainte. Continuă să mergi.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile

Horoscop 2024 DRAGOSTE. Previziuni incendiare pentru viața amoroasă în 2024

Horoscop tarot pentru Taur în 2024

Regina Cupe, Trei de bâte, Zece de Cupe

Semnificație: Fericire în relații în perspectivă

Relațiile sunt coloana vertebrală a anului tău din 2024, Taur, și asta ți se potrivește. Să fii angajat, sigur și încrezător cu oamenii pe care îi vrei în viața ta stă la baza sentimentului tău de stabilitate și fericire.

Zece de Cupe promite iubire, romantism, povestiri cu final fericit. Dacă ești singur, caută semne de apă (Pești, Rac, Scorpion). Dacă ești într-o relație, așteaptă-te ca lucrurile să ajungă la „următorul nivel”.

Regina Cupe îți amintește să ai grijă de tine, deoarece felul în care te tratezi pe tine îi învață pe alții cum să te trateze, în fond. Nu există un exemplu mai bun. Lunile martie, iulie și noiembrie vor aduce vibrații noi și înfloritoare în relații.

Treiul de bâte te îndeamnă să fii mai spontan în 2024, să fii deschis și receptiv la oportunități și invitații neașteptate. Unele dintre cele mai bune lucruri din acest an vor veni de la oameni și locuri ciudate, minunate și neașteptate!

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile

Horoscop 2024 DRAGOSTE. Previziuni incendiare pentru viața amoroasă în 2024

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 28/12/2023