Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop 2024. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Horoscop 2024
Credit foto: Depositphotos.com

La revedere, 2023, nu te vom uita niciodată! Probabil vom privi înapoi spre 2023 cu o urmă de resentiment. Cu siguranță, nimeni nu va duce dorul devastării retrogradării lui Venus. Pentru ceva timp, 2024 va părea la fel de haotic ca predecesorul său, dar noul an își va arăta rapid adevarata față. Mercur va încheia retrogradarea actuală și va deveni direct pe 1 ianuarie 2024. Mercur, Venus și Marte vor rămâne destul de aproape unul de altul în 2024, aducând fiecărui semn pe care îl vizitează inteligență, romantism și energie. Mercur va provoca doar o cantitate moderată de dezastre cu retrogradări în aprilie, august și noiembrie. Marte nu va afecta starea de spirit cu o retrogradare până la sfârșitul anului, și, din fericire, Venus nu va retrograda deloc în 2024!

Pluto transformatorul este, de asemenea, programat să facă o mișcare majoră anul acesta: după o ultimă vizită în Capricorn, planeta pitică a morții și regenerării se stabilește în Vărsător până în 2043. În vară, norocosul Jupiter va sări din Taur în Gemeni, în timp ce umbroasa Lilith este programată să alunece din Fecioară în Balanță. În aprilie, o eclipsă totală de Soare va întuneca cerul când Luna traversează Nodul Nord al orbitei sale în Berbec. Apoi, în octombrie, o eclipsă inelară va transforma Soarele într-un subțire inel de foc în Balanță. Racul, condus de Lună, va fi privat de o Lună Plină anul acesta, dar neemoționalul Capricorn va primi două explozii luminoase de emoție cu Lună Plină în iunie și iulie.

În 2024, ca întotdeauna, lucrăm la comunicare, progres și explorarea dorințelor noastre.

Semnele de Foc vor urmări destinul lor, în timp ce semnele de Aer vor privi înăuntrul lor pentru a descoperi adevăruri cheie. Semnele de Apă au sarcina de a ajuta prietenii lor semne de pământ să învețe cum să își gestioneze emoțiile neobișnuit de neîmblânzite. Împreună, vom înfrunta curajos un alt an, și, desigur, ne vom plânge cu toții colectiv de Mercur când retrogradările sale amenință să ne zdruncine.

Ne vedem în noul an! Amintiți-vă, putem face față!

Berbec

Ce fac stelele:

• Nodul Nord al orbitei Lunii și Chiron centaurul – reprezentanții destinului și vindecării, respectiv – petrec tot anul în semnul tău. Chiron intră în retrogradare pentru ultimele cinci luni ale anului, dar nu te stresa! Retrogradarea lui Chiron doar atenuează influența sa vindecătoare, în loc să inverseze efectul.

• Mercur trece prin semnul tău timp de trei luni în primăvară. Din păcate, Mercur este retrograd pentru mai mult de trei săptămâni în acea perioadă.

• Venus vizitează semnul tău timp de trei săptămâni în aprilie.

• Marte, conducătorul tău, vine acasă în semnul tău pentru mai și prima săptămână din iunie. Marte începe 2024 în Săgetător și încheie anul în Leu. În decembrie, Marte intră în retrogradare.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 8 aprilie, creând o eclipsă totală de soare în timp ce traversează Nodul Nord. Luna este Plină în semnul tău pe 17 octombrie.

Ce înseamnă:

Temele tale pentru an sunt progresul și vindecarea. Ambele sunt demersuri excelente, dar niciuna nu este ușoară, mai ales când pauzele în comunicare complică propriul tău sezon. În primăvară, schimbările de minte și neînțelegerile vor amenința să îți dea peste cap dorințele romantice, platonice și profesionale. În a doua săptămână din aprilie, emoțiile tale vor deveni atât de mari încât vor eclipsa complet simțul de sine.

Viața ta va fi probabil un haos în jurul zilei tale de naștere, dar te vei recupera în mai. Un impuls major de energie te va ajuta să te refaci după traume și să îți urmărești visele. Acest impuls te va propulsa în vara anului cu o productivitate la cote înalte. Pentru a ține pasul, s-ar putea să trebuiască să amâni vindecarea personală în a doua jumătate a anului 2024. Se anunță o revelație în octombrie care ar trebui să explice unele dintre funcționările misterioase ale creierului tău, dar probabil nu vei procesa pe deplin informația până când nu încetinești pentru odihnă în decembrie.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Taur

Ce fac stelele:

• Uranus petrece tot anul în semnul tău. Uranus este retrograd mare parte din ianuarie, apoi intră din nou în retrogradare de la septembrie până la sfârșitul anului. Asta nu este o problemă mare. Retrogradarea lui Uranus doar atenuează influența sa neobișnuită, în loc să inverseze efectul.

• Jupiter începe anul în semnul tău, apoi se mută în Gemeni la sfârșitul lunii mai.

• Venus, conducătorul tău, ajunge în semnul tău la sfârșitul lunii aprilie și rămâne timp de trei săptămâni în mai. Venus începe 2024 în Săgetător, călătorește prin întregul zodiac și iese din an în Vărsător. Din fericire, Venus nu retrogradează în 2024!

• Mercur se mișcă prin semnul tău de la mijlocul lunii mai până la începutul lunii iunie.

• Marte călătorește prin semnul tău timp de șase săptămâni în iunie și iulie.

• Luna este Nouă în semnul tău pe 7/5. Luna este Plină în semnul tău pe 15/11.

Ce înseamnă:

Nu-ți face griji, dragă Taur, nu ești în pericol să-ți pierzi coroana deocamdată. Vei rămâne cel mai ciudat semn zodiacal până în 2026. La mijlocul acestui an, s-ar putea să devii un pic mai puțin deschis în a-ți arăta calitățile ciudate. Asta nu înseamnă că te vei gândi sau te vei comporta mai puțin bizar, doar că vei deveni mai selectiv în a dezvălui întregul potențial al personalității tale. Doar confidenții de încredere sunt vrednici să fie martori la capacitatea ta adevărată și neegalată pentru excentricitate.

Mai, iunie și iulie vor fi luni importante pentru tine. Autoactualizarea, comunicarea și aserțiunea vor restructura cadrul vieții tale. Vei avea o serie rapidă de realizări și vei suferi o mulțime de reconstrucții interne. După ce vei rezolva totul după cum îți place, vei putea să te relaxezi în confort relativ pentru restul anului. Perturbările minore nu pot deranja serios pacea ta. Te vei bucura de o eliberare emoțională semnificativă în noiembrie, după ce mintea ta a avut timp să proceseze unele lucruri sub suprafață.

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Lună plină în Rac: 27 decembie 2023. Cum va influența Luna plină rece zodia ta

Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Cuvinte cheie:
Data articol: 24/12/2023