Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Predicții astrologice 2024: Evenimente MAJORE! Întunecatul Pluto intră în Era Vărsătorului. Citește ghidul complet al evenimentelor care ne influențează destinul!
Predicții astrologice 2024
Credit foto: Depositphotos.com

În mai multe moduri, 2024 funcționează ca un portal gigantic către o nouă epocă, deoarece cele trei planete exterioare lucrează împreună pentru a ne ajuta în crearea unei noi realități. În a doua parte a anului, Uranus, Neptun și Pluto vor lucra împreună pentru a ridica conștiința maselor, ancorând Epoca Vărsătorului. Tehnologia și spiritualitatea vor asista această schimbare către o nouă paradigmă completă care promovează individualitatea și creșterea personală pe măsură ce tot mai mulți dintre noi se deconectează de la matricea mentală opresivă a capitalismului.

O eră complet nouă

Totuși, trebuie să fim conștienți că pentru ca o epocă complet nouă să se nască, vechile structuri vor continua să se prăbușească, așa cum se întâmplă, de fapt, din 2021 încoace. Cu atingerea sa minuțioasă, maestrul învățător Saturn continuă acest proces în timp ce rămâne în Pești, fiind asistat de Jupiter în primăvară și toamnă. Lumea mass-media și a comerțului, în special, sunt gata să se schimbe și să evolueze pe măsură ce Jupiter intră în Gemeni în mai.

Dar înainte de această schimbare, Jupiter are o întâlnire epică cu Uranus în Taur, care va anima piețele financiare și imobiliare la începutul primăverii. Această combinație ar putea vedea unele țări introducând venitul universal de bază, o piață imobiliară favorabilă cumpărătorilor și profituri personale uriașe pentru unii.

Este weekend-ul Crăciunului! Mișcări importante pe cer. Ce urmează pentru zodii în cel mai special weekend din 2023

Se încheie un ciclu de cincisprezece ani

La nivel personal, semnele cardinale încheie un ciclu de cincisprezece ani de transformare pe măsură ce Pluto își încheie tranzitul în Capricorn. Semnele mutabile sunt setate să experimenteze câteva apeluri de trezire pe măsură ce planeta iluziei începe retrogradarea la gradul critic din Pești. Colectiv, toți continuăm munca pe care am început-o în vara anului 2023 pe măsură ce Nodurile Lunare ale Destinului în Berbec și Balanță continuă să pună capăt relațiilor toxice și codependente.

Din fericire, scăpăm de partea cea mai grea a anului făcând creștere profundă și personală între ianuarie și aprilie. În aceste luni, Nodurile activează Chiron în Berbec, urmând un drum pe care l-am început la începutul anului 2023. Prin muncă spirituală, energetică sau psihologică, vindecă zona din graficul tău guvernată de Berbec și poți face din 2024 un succes imens!

Citește în continuare toate aspectele astrologice din 2024 pe care trebuie să le știi – de la eclipse la retrograde la tranzite majore notabile.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 02/01/2024