Horoscop 2024 DRAGOSTE. Previziuni incendiare pentru viața amoroasă în 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop 2024 DRAGOSTE. Previziuni incendiare pentru viața amoroasă în 2024

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop 2024 DRAGOSTE. Previziuni incendiare pentru viața amoroasă în 2024
Horoscop 2024 DRAGOSTE
Credit foto: Depositphotos.com

Un nou an este la orizont, plin de alinieri cosmice pasionate pentru a energiza viața ta amoroasă. Pe măsură ce te lași cuprins de spiritul Sărbătorilor, privește spre viitor. Ce angajamente ești pregătit să faci? Ce ești pregătit să lași în urmă?

În general, 2024 aduce momente importante. Angajamentele devin serioase, iar vindecarea profundă care are loc sub eclipsele din Berbec și Balanță te va motiva să cauți parteneriate pe termen lung. Indiferent de starea relației tale, stabilește-ți clar standardele și întărește-ți granițele; acest lucru te va ajuta să te simți mai sigur pe tine și pe ceea ce ai nevoie pentru a te simți iubit.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Există un potențial uriaș ca o aventură de moment să-ți capteze atenția în iulie. Totuși, dacă nu plănuiești să rămâi în ea, nu lăsa pasiunea să te copleșească. Distrează-te responsabil și evită comportamentul imprudent, sau vei fi forțat să te confrunți cu consecințele pe timpul retrogradării lui Marte pe 6 decembrie.

Presiunile se vor acumula în această toamnă dacă ești deja într-un parteneriat stabil. S-ar putea să nu te simți văzut de partenerul tău, sau s-ar putea să-ți dai seama că ți-ai pierdut simțul individualității. Nu îți împinge partenerul când îți exprimi sentimentele. Reflectă la cum poți aduce viață nouă în relația ta care lasă spațiu pentru mai multă libertate.

Luna plina in Rac 2023. Ce emotii te coplesesc? Ritual pentru ultima Luna plina a anului

Chiron iese din retrograd in Berbec! Punct de cotitura energetica! Esti pregatit pentru “reset”?

Horoscopul Sărbătorilor 2023-2024: Un sfârșit de an PUTERNIC, dar liniștit! Ce surprize ne aduce Moș Crăciun

Taur (20 aprilie-20 mai)

Lasă-ți obiceiurile de întâlnire în 2023 și începe anul cu ceva proaspăt. Prioritizează dezvoltarea compatibilității mentale și emoționale mai degrabă decât să cauți persoane de vindecat și reparat. Când Mercur și Venus se unesc în discreta Fecioară pe 5 august, bucură-te să cunoști pe cineva fără a te grăbi să treci mai departe. Fii sigur că bifează toate casetele din lista ta de pretenții.

O fereastră de oportunitate pentru aprofundarea celor mai intime relații se află între 22 septembrie și 17 octombrie, când Venus tranzitează seducătorul Scorpion. Nu-ți fie teamă de dorințele tale de a duce angajamentul la nivelul următor. Cu cât îți permiți să fii mai vulnerabil, cu atât tu și partenerul tău veți deveni mai apropiați.

Luna plina in Rac 2023. Ce emotii te coplesesc? Ritual pentru ultima Luna plina a anului

Chiron iese din retrograd in Berbec! Punct de cotitura energetica! Esti pregatit pentru “reset”?

Horoscopul Sărbătorilor 2023-2024: Un sfârșit de an PUTERNIC, dar liniștit! Ce surprize ne aduce Moș Crăciun

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Cuvinte cheie:
Data articol: 25/12/2023